Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
pa verovatno je htela da otvori temu na slicnu foru pa je ovu nasla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lulu.girl:Caos, htela bih samo da pitam, koliko od vas prati modu?? Pod tome se ne podrazumeva "kopiranje" - kupovanje odece kao sto svi u gradu nose, vec ono da se citaju modni casopisi i gledaju catwalk na tv-u. Npr. prosle sezone je bio moderan 'military' (vojnicki) stil, a ovog leta je bio neon - drecave boje. Sta uopste mislite o svemu tome??![]()
jeele:ko to uopste diktira?????? zasto?
mislim vidis tol'ke budale koje prate modu koja im ne stoji (ali oni Prate MOdu...)...
i da...zapitala sam se gde je ova tema, isla sam da gledam sta ima novo i videla ''novu'' modu...i reko' nesto mi se prica o modi...
8)lulu.girl:Caos, htela bih samo da pitam, koliko od vas prati modu?? Pod tome se ne podrazumeva "kopiranje" - kupovanje odece kao sto svi u gradu nose, vec ono da se citaju modni casopisi i gledaju catwalk na tv-u. Npr. prosle sezone je bio moderan 'military' (vojnicki) stil, a ovog leta je bio neon - drecave boje. Sta uopste mislite o svemu tome??![]()
Jao isti fazon je i ovde u Pancevu! Gde god da se okrenem svi zivi nose te bermude i devojke se nevidjeno pale na to.. bas sinoc je moj ortak dobio besplatno pice od jedne konobarice samo zbog te gluposti!Alexxandar:Meni je najjače u manjim sredinama ili uopšte gde su ljudi primitivniji a uzor ima je svako. Pa npr. mislim da je prošle godine neki navijač sa Vidikovca počeo da nosi bermude u stilu havajki... onako palmice i stuff... Za dve nedelje svi na Vidikovcu su nosili iste takve...

Sumnjam da se neko ugleda na njega, cak ni gayevi!.lemur.:mrzim, bre, ovaj fenseraj...ne mogu da verujem da onaj feget Bošković diktira sil oblačenja u Srbiji...sve više likova nosi roze majice?:smajlikojipovraća:

.lemur.:mrzim, bre, ovaj fenseraj...ne mogu da verujem da onaj feget Bošković diktira sil oblačenja u Srbiji...sve više likova nosi roze majice?:smajlikojipovraća:
ma, odvratan je.čuo sam da je on prvi ošišao tarzanq kod nas, pa su posle svi to šetali...inače, frizura je...omgShinoda:Sumnjam da se neko ugleda na njega, cak ni gayevi!![]()

Shinoda:Jao isti fazon je i ovde u Pancevu! Gde god da se okrenem svi zivi nose te bermude i devojke se nevidjeno pale na to.. bas sinoc je moj ortak dobio besplatno pice od jedne konobarice samo zbog te gluposti!
Sto je najgore i meni se svidjaju ali necu da ih kupim IZ PRINCIPA!!!![]()
WesternGirl:Meni je prestalo da bude vazno da li sam u trendu ili nisam!Nosicu ono u cemu se osecam najprijatnije!
:? :? :? :? :?micika_015:Meni su gotivne.Mojih 7 drugova su kupili iste bermude samo u razlichitim bojama.Bash su loodaci.Obozavam ih...xexexxe
micika_015:To svi kazu a ustvari svi izgledamo isto.Kao da smo uniformisani....
WesternGirl:To nije tacno(barem ne u mom gradu)!
micika_015:Ne mislim bash bukvalno ali kad dodjesh u shkolu i pogledash oko sebe vidjecesh da su ti sve drugarice u farmericama a to je na neki nachin to....
WesternGirl:E,pa ja zato stalno nosim trenerke...:-D