MODA - ko to uopste prati???

  • Začetnik teme lulu.girl
  • Datum pokretanja
Hehe te bermude , havajske, je pre par meseci obukao jedn lik iz moje skole, i ceo zenski deo skole se zgrozio :P Jedino sam ja rekla da je bas slatko :lol: i sad je postalo moderno, svi nose, pa i ove sto su se zgrazavale kad su videle tog decka vriste od odusevljenja :roll: :lol: :lol:
Inace te havajske mogu da budu i preslatke i odvratne, nisu mi sve lepe. :)
 
Caos, htela bih samo da pitam, koliko od vas prati modu?? Pod tome se ne podrazumeva "kopiranje" - kupovanje odece kao sto svi u gradu nose, vec ono da se citaju modni casopisi i gledaju catwalk na tv-u. Npr. prosle sezone je bio moderan 'military' (vojnicki) stil, a ovog leta je bio neon - drecave boje. Sta uopste mislite o svemu tome?? :D

mislim da na primer taj primer nije primer praćenja mode
moda je kompleksnija stvar, moda je nešto slično tehnologiji ili filmu možda više, ljudska težnja od jednostavnog od crnobelog prave barok, čovek ima u sebi poriv da komplikuje i da to nazove ''radom'' ali je i kreativan pa to može nazvati i ''umetničkim delanjem''

moda se svodi na zavaravanje ljudi, manipulaciju, ili suvišečesto izdrkavanje ličnih frustracija moćnika, obične krpe od kojih se pravi njujorški marketing, tekstil sa dušom, materijal koji nosi tebe a ne ti njega, trženje magle i mazanje očiju koralnim bojama i sjackastim perlama.
moda ti je ipak sve ono prema čemu možeš da gajiš ljubav, kao prema lošem muškarcu koji žene tretira kao pse, i to je činio pre tebe i čini i sa tobom ali ljubav se ne bira.
 

Back
Top