Ja sam replicirao da se ne prete trendovi u Srbiji.
A nisam replicirao da si ti licno clan sekte koja reklamira ovo smece.
Nadam se da shvatas razliku.
Ajde kad se vec hvatas za tu rec, ja nisam napisao da si ti u sekti nego da tako deluje, sigurno nisam to mislio bukvalno, razumes valjda sta sam hteo da kazem..
Ne dozivljavam ja licno sto se tebi ne svidja neka serija, zasto bi, ali je stvar u tome da ti u poslednje vreme sve cesce na mnogim temama to ponavljas...
A to nije pristojno.
Zamisli da ja sad bojkotujem americki film i dolazim na teme o istim i samo hejtujem, cak i kad nije tema o njima ja zapodenem.. Pa bilo bi ruzno, slozices se..
Rec sekta sam upotrebio da docaram, naravno da je preuvelicavanje, a za te lose ocenjene serije koje ti pratis namerno spominjem da ti dam do znanja da kao sto ti iz inata ili nekog principa bojkotujes domace serije i filmove, da tako isto neko mozda ima odnos prema stranim serijama koje nisu bas vrh...
Sad ti kazem ko drug... Lose je biti iskljuciv i zatvoren.. Svuda ima ponesto za svakoga...
Evo opet ti kazem, vecina tih domacih serija jesu bez veze, ali se svake godine probere po neka pristojna, pa cak i dobra...
Isto tako ja sam siguran da ima dobrih americkih serija i sa ocenom tipa 7, pa mozda i sa 6 i nesto ima solidnih...
Ja ih ne gledam jer nisam video jos sve ove jace, ali mozda i te slabije nekad dodju na red..
Ti mislis da ja bas sve gledam, pa ima sto i preskocim, evo Mocvaru cu gledati zbog jakih autora, glumaca, i ambiciozne produkcije... Pa videcemo kakva je..
Znaci poenta, niko ne propagira totalnu uniformisanost, pisi sta hoces, ali ocekuj odgovor.. Pritom ovo ja ne dozivljavam kao svadju, samo razmena misljenja...
Necemo ovde vise o ovome jer je tema o jednoj konkretnoj seriji. Pa da ne spamujemo, rekao sam ti sta sam imao.