Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuj, "koja" ... Jedna jedina. 8-)
Svetlana Ražnatović.
Nema tamo, a nema ni na astrotheme.com. :|
ova karta od Cece mi zvuči jako uvjerljivo samo mi se nekako čini da je Arkan jako benigno prikazan kroz konjukciju Merkura i Venere. Jeste da je to 8 polje ali rak i venera nisu neki veliki malefici.
možda je imala brak prije ili neku ozbiljniju vezu ...tko zna.
ovo je sve apsolutno točno sunce i saturn ukazuju na takvu osobu kakav je on bio...no zašto je venera tako bezopasno prikazana. čak i vladar mjeseec odlazi u strijelca i radi trigone.
možda to ipak govori više o samom braku a manje o osobi muža.
što mislite ?
muškarci me ne zanimaju .
samo problem je u tome što uvijek nalijećem na neke idiote kojima sam atraktivan...pa mi se bljuje.
Pa vidis i sam na sta je licio njen brak, dosao i prosao, kao da je morala da se zrtvuje, odtrpi to nesto i pronadje ono sto je njena moc, izbaciti sve sto ima kroz sebe, emocije i pesmu, izbaciti tu duhovnu energiju i stanja koja ima u sebi direktno, fizicki, na sceni, kroz masu..
Neispoljene ili neostvarene emocije kroz vezu koju je imala sa Arkanom, izasle su van, tamo gde je nesvesno jaka, kroz nju samu..Uz to, Mesec vlada poljem koje pokazuje i drugog partnera, drugu vezu, njene sledece ljubavi.. pa zar se nesto nije pisalo u stilu Meseca i Neptuna - u vezi je sa ovim ili onim, uradila ovo ili ono, zar je nisu optuzivali za nesto.. vidis, ja ne pratim javne licnosti i njihov zivot, tu i tamo mi ponesto upadne povremeno u uvo i posaljem ga dalje iz sebe, zato ne mogu tacno da ti kazem sta mislim konkretno ali mislim da sam ti prenela to sto sam htela, mozda ti znas za te neke dogadjaje.. Taj mesec i ta kombinacija Venere i Merkura u Raku ce upravo bitinjen hod u ovim godinama, njene neke dve veze mozda ili jedna, da ne ulazim sad u to, koje ce da ima u zivotu posle Arkana i koje su tu, 35,39-40, do njene 46-47 godine.. Mislim da ce da se i to sazna javno do perioda 35-40-te godine, znace se ko je taj tacno, nebitno je da tu ulazim, nece ostati iluzija sa Neptunom kao sto je do sada bilo, nitice njoj biti iluzija, jer je mogla i da se razocarava u zadnje vreme .. jako je ranjiva sada iako totako ne deluje, mada je nisam videla na sceni ne pamtim od kad..
PS> sto nisi rekao nesto na moju analizu nekih tvojih aspekata? nisam ocekivala da neces dati nikakav komentar!!??