MOBING

ko doprinosi?:D
ja obozavam bogradjanke, imam divne prijateljice medju njima..
a vec godinama se sexam iskljucivo sa beogradjanima:lol:
jel dosta od mene?:mrgreen::zcepanje:

eto viš...i ja bi par beograđanaka, al mi u pichku materinu (daleko daleko daleko)...i nikako mi se ne uklapaju u tajming...

to nije izazvano...to su stvari koje tinjaju u narodu, koje bole narod...

...šta misliš zašto onaj Dinkić ima toliko uspeha sa ovom novom partijom ujedinjeni regioni Srbije...?
..upravo zbog toga što je narodu u unutrašnjosti dosta da sve ide u Bg, sve pare, svo znanje, sva roba, nauka...a za ostatak Srbje mrvice...

Jao meni taj Dinkic ne uliva poverenje ic. Pazite da pare umesto u Bg ne zavrse na njegovom racunu.

Misliš Beograd mobinguje unutrašnjost?

Београд мобингује унутрашњост а и сам себе. Живим у мирнијем делу бг-а али не прође сат времена да се не чује нека сирена. Ватрогасци, полиција или хитна...и тако стално. 24-7-365
А на послу да не причам. Нама су неке ненормалне ствари нормалне а све из страха од отказа.

Београд мобингује унутрашњост а и сам себе. Живим у мирнијем делу бг-а али не прође сат времена да се не чује нека сирена. Ватрогасци, полиција или хитна...и тако стално. 24-7-365
А на послу да не причам. Нама су неке ненормалне ствари нормалне а све из страха од отказа.

Bg je prerastao sam sebe u svakom pogledu, i ne moze se ispratiti ni odrzavati ....

previse burna vremena ...

taj Zakon o mobingu je donešen kao i mnogi drugi slični Zakoni...jedino da bi se udovoljilo zahtevima Evrope...mrtvo slovo na papiru...
...a i nemamo institucije koje bi dovele u red tu oblast...

a sto niko nece da se svadja sa mnom :rida:

Hajde, ne plači, obriši suzice svoje, doći ćeš i ti na red, Beograd na sve misli :P

tjei_ee5_uai26.jpg
[/URL][/IMG]

Back