Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobra stara pesnica rešava probleme...

Gde nestaju reči ... tu se stvore pesniceeee hmmm ....![]()
da trazimo da nam ukljuce, stvarno bi mogli povecati izbor![]()
kakvi su privatnici ovde, rečima ne može...preko suda još manje, jer em nemaš para, em nemaš ljude koje on kao privatnik ima...
naravno da ima....ja ne pišem napamet...Pa ima istine u tome ..
naravno da ima....ja ne pišem napamet...
salu na stranu, nikada mi ne bi palo na pamet da svoj najmilije uvlacim u kontekst konflikata na poslu
kao sto vec rekoh, mobing u Srbiji je najlakse resiti promenom poslodavca
2:0
3:0
ma mobing...
3:0
jeeeeeeeeeeeeee
pa nek pile brise posle Jeeeeeeeee
Juče sam na jednoj televiziji gledala jednu emisiju o Čačku. Kaže čovek da se tamo u firmama sve sami rođaci zapošljavaju, i nikoga drugog ne primaju, pa zato tamo ne postoji mobing, u tim firmama je kaže moguća samo pojava porodičnog nasilja !
samo pesnice, gde da ostetim torbu
![]()
A noktici? ccc
)Juče sam na jednoj televiziji gledala jednu emisiju o Čačku. Kaže čovek da se tamo u firmama sve sami rođaci zapošljavaju, i nikoga drugog ne primaju, pa zato tamo ne postoji mobing, u tim firmama je kaže moguća samo pojava porodičnog nasilja !

YESVeljastown...

za Crvene ?
JEEEEEEEEEEEEEE :navijacica:

"Badi u nevolji" je film o usponu i padu filmskog producenta Badija Akermana i njegovog asistenta, mladog reditelja Gaja.
Talentovani Gaj dobija priliku da radi kao asistent uspešnom filmskom producentu Badiju Akermanu. Već prvog radnog dana,međutim, shvata da tako dobra poslovna prilika ima i svoju cenu. Badi je patološki egoista,koji svoje saradnike tretira kao robove,pa Gaj svakodnevno mora da trpi različite uvrede na svoj račun. Jedina svetla tačka na novom poslu je Don, mlada producentkinja, sa kojom Gaj ulazi u ljubavnu vezu. Don je napisala i odličan scenario i Gaj po svaku cenu pokušava da ga progura kod Badija. Badi konačno pristaje, a kada se njen scenario pretvori u veoma uspešan film, Badi totalno isključuje Gaja iz projekta. Za mladog Gaja to je kap, koja preliva čašu i on odlučuje da se konačno suprotstavi svom sadističkom šefu,ali,povučen emocijama, u toj nameri odlazi predaleko...
Mislite da nekoga zabole za mobing ?
U jednoj ‚‚jakoj‚‚ firmi gde radi moja tetka jedna radnica je dobila spor i dokazano je da je nad njom izvršen mobing, i koliko čujem jos uvek je na bolovanju jer ne mogu da joj nadju odgovarajuće radno mesto. U istoj firmi postoji prijava za mobing protiv još najmanje dva šefa, i to protiv jednog od ta dva ima više prijava i šta.... nikom ništa. U firmi postoje dva ili tri sindikata, a opet nema ko da zaštiti radnike. Zapošljavaju radnike po ugovoru sa kojima mogu da manipulišu kako hoće, jer ti radnici nemaju skoro nikakva prava, kome se ne svidja moze da ide.
Za one koji su se prepucavali prethodna ko zna koliko posta: firma je iz unutrašnjosti, ali je registrovana na Beograd, kako bi sav novac isao u glavni grad, jer dok je Beograd miran i i ovi na vlasti su mirni !