Mobilni

mp3, mp4 plejer, štagod :lol: Ja dobio od sestre, ona od ujaka, ujak uzeo od tetke a tetka našla u koferu u hotelskoj sobi dok je radila kao sobarica u Austriji :mrgreen:
Yep, to je ta priča

Pa realno.. :D Ej, Android 2.3... Jos se valjda moze unaprediti u 4.0... Jos web kamera... :D I da, TV tjuner, radio, sim kartica ( veoma je tesko naci dobar tablet za sim karticom ), navigacija... Bla, bla.. :D Svasta. Wi Fi se podrazumeva... A posle, Google Chrome, Skype.. Verujem i da se da naci fb cet.. :D

Pa realno.. :D Ej, Android 2.3... Jos se valjda moze unaprediti u 4.0... Jos web kamera... :D I da, TV tjuner, radio, sim kartica ( veoma je tesko naci dobar tablet za sim karticom ), navigacija... Bla, bla.. :D Svasta. Wi Fi se podrazumeva... A posle, Google Chrome, Skype.. Verujem i da se da naci fb cet.. :D
Ništa što Android mobilni ne može da uradi, samo što mobilni može da ti stane u džep. :lol:

A što se jednostavno ne drogiraš ko sva normalna deca?
Eh... Ne moze to tako... :D
Ja ne znam sta ti je tu cudno, ja sam odavno vec ovde... :lol:
Ništa što Android mobilni ne može da uradi, samo što mobilni može da ti stane u džep. :lol:
Android... Ma videla sam sistem, programe... Igre ko sisa... Jednostavno, sistem je super... Mislila sam:
nexus-7-io.jpg

E sada, ovaj NetCat je 7 inci... Tako da.. Ni u dzep ne moze da stane... :lol:

Back