Mobilni

imam smartfon i ni za šta mi ne treba
koristim ga i kao prethodni - sms, poziv, kamera

s tim što sad više vremena mogu da gubim i u školi zahvaljujući tviteru, fejsu, b92, 9gag-u na telefonu

imam

http://4.***************/-IgAsUoNv8iM/TmBdlV3OzkI/AAAAAAAABeE/GYavjNq66E8/s1600/blackberry-torch-9860.jpg

volim ga, sigurniji telefon sa vise pinova, kodova, sifri i mera predostronosti nisam videla, tako i da mi ga neko ukrade, ne može ništa sa njim
pre njega sam imala htc desire čija je jedina prednost bila free android market, sad čujem da je to google store, dok kod ВВ appworld je zaljucan za one koji nisu pretplaceni na RIM, al i to se da resiti :mrgreen:
na vajerles piči savršeno preko regular browsera,a tek preko opere mini, fotografije ok za kameru od 5mpix, lep closeup sto je meni jako važno, zvuk savršen, čak i upozorava sa nekim medicinskim objasnjenjem kad hoćeš da uključiš plejer na najjače :D
u odnosu na ovaj, desire je smejurija, telefon za zabavu, jako osetljiv i lako pokvarljiv, a i androide mislim da sam izgustirala

moj sledeci ce svakako biti iPhone5, cim ga lansiraju.

anycool v869 mini ...imam ga godinu dana,kineska kopija iphone-a ,ima tv i ostale zajebancije,odlicno radi,dve sim kartice....
images

images

Poslednja izmena:
Huawei Ascend G300, najbolji Android među budžet telefonima (do 200e), ima sve - Gingerbread operativni sistem (sa obećanim update-om na Ice Cream Sandwich uskoro), veliki ekran od 4 inča, 800x480 rezolucija ekrana, 5mpx kamera (ne da mi je nešto bitno), 1ghz procesor i 512 mb rama, i pre svega, izuzetno je brz.

huawei-ascend-g300_11.jpg

telefon služi za poruke i pozive, eventualno kameru. tačka.

Ti telefoni sa minimalnim brojem opcija su zakon, traju vječno...

Aliiiiiiii, ja ne mogu da odolim kad vidim da telefon ima dobru kameru, naprosto ne mogu.
Jer, ne nosim stalno digitalnu sa sobom, a skoro uvijek nađe se neki kadar za fotografisati. :aha:

Back