mobilni

Zvoni mi Summer Jam...
This same nothin' but a summer jam...Jeee.Ne menjam je vec skoro godinu dana.

аин'т ;)
Иначе сад ми звони David Gueta - Just a little more love (rmx)... А кад ме зове најбољи друг онда иде оно од Сунђер Боба - Најбољи друг ;) :D

Moja ljuuuuuuuuuuuuuuuuuuubav :heart: :heart: :heart:
http://www.letsgomobile.org/images/news/nokia/nokia_7373_special_edition.jpg
inache luda sam za svojim telefonom i stalno je pored mene i spava sa mnom i kad god se nocju budim uvek ga uzimam da vidim je l imam poruku ili propushten poziv... i to prilichno izludjuje mog dechka koji pricha da je trebalo ja da studiram telekomunikacije a ne on :lol:

zvoni mi neka obichna melodija iz telefona... al mi se svidzha. A pozdravna poruka mi je ::I'm a motherfucking princess:: mada je ne vidjam chesto jer ga reeeeeeeeeeeetko gasim. Eventualno kad mi pukne baterija.

Мобилни телефони су ЗЛО. Никада не бих дао више од 150еур на телефон. Битно ми је да је на око леп и да врши основне функције (позив и смс) на најпростији могући начин. Мелодија ми је увек нека од фабричких на телефону, најчешће Нокиа туне ако имам Нокиу. Камера, радио, меморија и остале глупости ми нису ни најмање потребне. Неколико пута ми је затребала камера и то је било када сам био у ауту на некој великој брзини па као да сликам значи ништа специјално и нисам се покајао што је нисам имао.

Нажалост имам два телефона, а од ускоро ћу добити и трећи и не знам шта ми је горе, да ли што морам да их носим па ми цепају џепове или што су људи безобзирни па зову и свако доба дана и ноћи па се онда љуте када им у 2 ујутру одбијем позив :roll: јер јелте они не спавају тада :roll: и стварно ме телефони оптерећују... просто милина када одем у неку забит где нема домета или када одем на одмор па погасим све телефоне... :)

150e za mobilni... pfffffff. i kao skroman dečko. pfff. e pa ja sam moj kupio za 45e pre više od godinu dana, i više. ja sam ovde jedini tr00.

a75.jpg

šta reći... 8)
zvoni kao matori fiksni, nostalgija.
jedino što ne smem više da ga vadim na sto u kafiću jer neće onda da me usluže. 8)

Па с обзиром да ми телефони трају по 3 године 150еур је ок... додуше сада сам добио телефон у фирми и кад добијем трећи број добићу још један тако да контам да наредне 3-4 године нећу мењати телефон, а до тада ће бити ваљда нека нова фирма, неки нови телефони итд :)

Back