mobilni

Takodje!! Imam nokiu 1600 i ne treba mi bolji!! Nepatim od toga da imam najjaci i najskuplji telefon u gradu,jer mi je nekako glupo da menjam fon svakog meseca!!A zvoni mi nokia tune!!

ja imam najjaci i najskuplji telefon u gradu, i telefon menjam svakog meseca:p
ha
al koga je briga:neutral:

ovo je tema

nadam se da ova tema nije bila...
kako vam zvoni mobilni i kako vam glasi welcome note?

Prljavo kazalishte ''Na Badnje veche'' mi zvoni kad me zovu najdrugarice,a za ostale One Republic ''Apologize''. A budi me ''Coca Racha'' (ko ima sony ericsson znace) jer mora neshto glasno da bude inache ne registrujem teleofon i nastavim da spavam... :lol:

Ја велкоме ноте немам јер ни не гасим телефон никад...
Звони ми Примал Скреам - Свастика Ејес.
Порука ми стиже дезерт игл како звекеће неколико пута и чауре од метака се чују...

Ajd odgovorila sam na ovu temu iz dosade ali ne shvatam shta ti je bitno kako drugima zvoni fon? Stvarno ti je to bitan faktor u zivotu...:|

pfff shta je na ovom 4ymy bitan faktor y zivoty :S tj koja tema :S

meni je y poslednjih 10000000 god. mob na silent,znachi samo vibratzija...zbog sql a i zato shto sy mi zvychnitzi otishli y q...i onda ljydi dobijajy napade kad me zovy ili neka vazna poryka a ja qliram,mada y vetjini slychajeva osetim svoj mob ;pP
i dalje ne znam koji mob da qpim tj da mi qpe za rodj ;(

pfff shta je na ovom 4ymy bitan faktor y zivoty :S tj koja tema :S

meni je y poslednjih 10000000 god. mob na silent,znachi samo vibratzija...zbog sql a i zato shto sy mi zvychnitzi otishli y q...i onda ljydi dobijajy napade kad me zovy ili neka vazna poryka a ja qliram,mada y vetjini slychajeva osetim svoj mob ;pP
i dalje ne znam koji mob da qpim tj da mi qpe za rodj ;(

Što mi je to nešto poznato :rolleyes:

Xex, ja imam ciglu... mislim nije veliki mobac vec... vec, to mu je nick! :D Ja sam mu ga nadenula xD
Inace, meni mobac ni ne zvoni.... uvek je ukljucen na vibraciju.... :mrgreen:

Back