mobilni

Ja inache koristim SE k510i... Najbolji TEL... :lol: :mrgreen:
k510ismallvq4.jpg

Meni je prvo zvonilo Die, die my darling, a sada je neki vrisak.Kao u onim trilerima.Prvo žena vrišti pa je posle prati muzika.Extra je samo da te neko ne pozove dok spavaš.Doživiš žešće traume, a ponekad se uplašim i kada sam budna.

moboholicari:lol::lol::lol::arrow:jedan ludak nije ima kesa za izlazak,na new year,pa je prodao mob:lol::lol::lol:to je covek,a vi nikad ne bi dali svoj mob za dobar provod:neutral:?::?::?:

da, kada bi mi neko 100% garantovao da cu se provesti najbolje u zivotu

zvoni mi najobicnije moguce
veoma sam prakticna, pa zbog toga

imam nekoliko omiljenih mp3 pesmica
---------------------------------------------------------
a ja imam najmoderniji telefon u gradu, marke blackberry i papreno sam ga platila
dosla sam samo da se pohvalim:razz:

8-)

Nemoj ja da se hvalim sa mojim telefonimA 8) :mrgreen:

inače, zvoni mi nokia tune na jednom, na drugom mirzino jato - apsolutno tvoj ( to nisam menjao po godine :lol: ) a ove druge sam pogasio i preusmerio na ova 2 :P

a poruke se ne čuju. :D

meni zw0ni: swak0 weche cRn0 meche.....jeR m0j dRagi ima meRcedes....0dn0sn0 njeg0wi mama i tata :))) :pPp 0n j0sh nema p0L0zhen0....
a imam samsung e250 ;)

vau:shock:
nemoj da ser.es
njegovi mama i tata imaju mercedes, pa zbog toga ti telefon zvoni tako
neverovatno:shock:

hvala sto si nam to rekla:rolleyes:

:PpP sta nas briga:razz:

--------------------------------------
da li da napomenem,ponovo, da imam najbolji telefon u gradu
ali najbolji

:rolleyes:
:cool:

K608i, izgleda kao da je preziveo sve balkanske ratove.
Nisam manijak za telefonima kao neki, ovaj cu da menjam kada rikne.

I ja cu moj da menjam kad rikne...:lol:
Inache nisam zaludjena telefonima...
Ja koristim Sony Ericsson j300i :lol:
Meni je najbitnje da mogu da zovem,shaljem poruke i to je to.
Mada su napravili neke velike greshke. Telefon podrzava mp3 i video zapis,a ima memoriju od samo 12 MB i nema bluetoot ili infra red. :roll:

A moj telefon...eh,upao nekoliko pua u kadu,upao u Dunav...ispadao mi milion puta i dalje radi! :lol:

I ja cu moj da menjam kad rikne...:lol:
Inache nisam zaludjena telefonima...
Meni je najbitnje da mogu da zovem,shaljem poruke i to je to.
A moj telefon...eh,upao nekoliko pua u kadu,upao u Dunav...ispadao mi milion puta i dalje radi! :lol:

Takodje!! Imam nokiu 1600 i ne treba mi bolji!! Nepatim od toga da imam najjaci i najskuplji telefon u gradu,jer mi je nekako glupo da menjam fon svakog meseca!!A zvoni mi nokia tune!!

Back