Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock: :shock:Anele:za pozive je kernkraft 400

Kad_LupimLupim::shock: :shock: :shock:
Aaaajdeeee, zezas!?
Udaj se za mene!![]()

axa, moj meda se smeje do suza kad je cujeMadonnaGirl:Bash je extra pesma,zar ne?![]()

Zvoni Pussycat dolls-beep.lemur.:nadam se da ova tema nije bila...
kako vam zvoni mobilni i kako vam glasi welcome note?

Kad_LupimLupim:Ma kako nece niko, Banshee? Evo ocu ja... ocu bre sve da vas zenim![]()
Kad_LupimLupim:@jeele
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :shock:
Da nisi '91, sutra bi te zenio, mozda cak i veceras... 'leba mi![]()
obozavam je. podseca na moj 7.razred.........eeeeKeeper:meni zvoni californication.
monofona melodija yebo polifoniju.
sto?:?.lemur:hej sloveni?
naancy90:axa, moj meda se smeje do suza kad je cuje![]()

em što si stavila himnu za zvono em što je himna SFRJ.ali dobro,ukusi su različiti.sofffy:sto?:?
ma, njemu su sve gluposti smesne...ja ne volim ta glupiranja...on obozava vudu popaja (ebem li ga kako se pise, ne mogu da nagadjam), a ja mrzim jer je unakazio prelepu pesmu...ne volim uopste kada se neko glupira..to me nervira nije mi smesno.....MadonnaGirl:E pa kazi mu da nije jedini!![]()
ne volis kad se neko glupira,a volis eminema?????? ali sto bi rekli ukusi,mislim on je meni simpatican,ali ako vec govoris o glupiranju spomeni i eminema....naancy90:ma, njemu su sve gluposti smesne...ja ne volim ta glupiranja...on obozava vudu popaja (ebem li ga kako se pise, ne mogu da nagadjam), a ja mrzim jer je unakazio prelepu pesmu...ne volim uopste kada se neko glupira..to me nervira nije mi smesno.....
my humps... to mi je i ok jer je pesma sama pljuvanje.....ali ovo ostalo....![]()
bla...pa naravno..lemur.:em što si stavila himnu za zvono em što je himna SFRJ.ali dobro,ukusi su različiti.