MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eminem se ne glupira na taj nacin...on tovari druge...on ja car!Lucky girl:ne volis kad se neko glupira,a volis eminema?????? ali sto bi rekli ukusi,mislim on je meni simpatican,ali ako vec govoris o glupiranju spomeni i eminema....
ovo je inace offtopic![]()
KISS 4 U :*******************************DaNa_Pa:Blago tebi, meni zvoni ono glupo fabrichki sa Nokie!![]()
Inache, welcome note mi je think outside the box. To sam maznula od Sizz, priznajem!![]()
![]()
i meni su do juce stajale polifone ili one koje snimim....sada hvala bogu vise neDaNa_Pa:Blago tebi, meni zvoni ono glupo fabrichki sa Nokie!![]()
Inache, welcome note mi je think outside the box. To sam maznula od Sizz, priznajem!![]()
![]()
inace jako pametan zakljucak sa tom recenicom think outside the boxDaNa_Pa:Blago tebi, meni zvoni ono glupo fabrichki sa Nokie!![]()
![]()
hehe! Vish kako ja znam!mala_nish:aaaaa i ja je obozaaaavam

gde može da se skine ova pesma?MadonnaGirl:E od danas mi zvoni `Batocinski My Humps`.......