Mobilni telefoni, sms, viber, vatsap...Kako sam sistematski unisten od idiota vol.2

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Forumasi, forumasice, braco, srbi, nahebao sam:sad2:
I ovo mi nije prvi put:sad2:
Zamenski mobilni koji koristim dok ne kupim novi mi sam menja tekst kad pisem poruke, ubacuje neke svoje opcione reci, i pre 10-tak minuta posaljem umesto "znam da uradis" on posalje "anal da uradis" :eek:
I taj lapsus napravim ni manje ni vise nego sa seficom knjigovodstva u firmi gde radim
:sad2:
Sace da me odhebu za povecanje plate, a godinu dana joj se uvlacim u dupe:sad2:

Zovem je, i nece da se javi, samo mi je uzvratila poruku sa tri tacke...uvredila se jer je mnogo debela. Pazi, kad ja kazem da je debela onda mozete zamisliti kolika je to zena.

Da li ste nekad imali problem sa slanjem sms-ova, sa viberom, vatsapom, da vas neko pogresno razume a krupna je stvar u pitanju?

I ako je ikako moguce, sto manje podhebavanja, stvarno mi nije dobro:malav:

Šta te briga, ako joj se već uvlačiš u dupe toliko dugo, možda sad ona tebi odradi anal pa ako budeš dobar dobiješ i povišicu i plaćeno prekovremeno.
guza.php.gif

Zamenski mobilni koji koristim dok ne kupim novi mi sam menja tekst kad pisem poruke, ubacuje neke svoje opcione reci, i pre 10-tak minuta posaljem umesto "znam da uradis" on posalje "anal da uradis" :eek:
I taj lapsus napravim ni manje ni vise nego sa seficom knjigovodstva u firmi gde radim

Zovem je, i nece da se javi, samo mi je uzvratila poruku sa tri tacke...uvredila se jer je mnogo debela. Pazi, kad ja kazem da je debela onda mozete zamisliti kolika je to zena.

Da li ste nekad imali problem sa slanjem sms-ova, sa viberom, vatsapom, da vas neko pogresno razume a krupna je stvar u pitanju?

Kod mene je bio problem u sitnim slovima na telefonu i vecim prstima pa je par puta otislo nesto sto ne treba.
Sporije kucaj.

a sto si hteo da i kazes sa to "znam da uradis"....objasni zeni tacno i polako pisi...pa sta je tu je :zroll:

Uradi podesavanja na telefonu.I kod mene ima gresak,samo kad ih sam napravim,jer imam debele prste,a tastatura mala,pa i sa naocarima napravim gresku.E sad posto je to otislo sefici probaj da joj objasnis i pokazes telefon da sam pise neke odabrane reci,ali moras izvrsiti korekciju pisanja poruka u podesavanjima.da ti ne odlaze one reci koje izlaze gore iznad tastature.Pritiskom na jedno slovo izadje jedna rec,na drugo druga i tako na kraju posaljes pogresnu poruku.Pokazi joj to,mislim da ce te razumeti.

................................

I kao što sam očekivao, bilo je samo oko 80% podhebavačkih postova, a to i nije loše za forum.
Narafski, ja ću biti ozbiljan.
Ali glup mi post pa ga izbrisah

Poslednja izmena:
ja sam ranije umela da pošaljem pogrešnoj osobi sms, tipa pišem o liku koji mi se sviđa i to pošaljem njemu umesto drugarici.. i ne, nije mi se to desilo samo jednom.. :neutral:

ne zezaj, znaš da postoji opcija da poslanu poruku odmah izbrišeš i kod sebe i kod osobe kojoj si poslao :lol:

Vidiš bre da joj je to fora.
Ne može otvoreno da kaže "alo slepče, da si Rej Čarls do sad bi video da mi se svidjaš!" pa mu onda tako na finjaka stavlja do znanja da će da mu da ako on zatraži.
Zaebat igrač ova naša kokaina.

:lol:
koji peh

nisam imao takvu situaciju, ne dopisujem se sa šefovima, šefice nemam
odakle znaš da se uvredila ako je nisi od tada video?

Vidiš bre da joj je to fora.
Ne može otvoreno da kaže "alo slepče, da si Rej Čarls do sad bi video da mi se svidjaš!" pa mu onda tako na finjaka stavlja do znanja da će da mu da ako on zatraži.
Zaebat igrač ova naša kokaina.

ma ne pričam ja o tim "slučajnim" pogreškama.. :mrgreen: ovo je bilo baš slučajno i baš me je živ blam pojeo.. oba puta..

- - - - - - - - - -

ne zezaj, znaš da postoji opcija da poslanu poruku odmah izbrišeš i kod sebe i kod osobe kojoj si poslao :lol:

ja ne verujem ni sada da to može, a još manje da je moglo pre 10 godina.. :lol:

Ja sam poslala poslovnom saradniku greskom, poruku namenjenu drugarici i to ne jednu nego 8(slovima: osam ) poruka... Nesto u fazonu :
Gde se nalazimo?
Ovo govnno duva kao ludo
Ima da mi produva i ovo mallo mozga sto imam
Necemo u onaj kafic tamo se nadimimo
Jedva cekam da te vidim
Aj pozuri

I srecom on me prekine sa "Greska"

Od tad izbegavam da kontaktiram sa istim :lol:

- - - - - - - - - -

Evo sad sam nasla...
I jos sam napisala "kod mene duva kao u onim starim americkim kaubojskim filmovima" :malav:

Ja sam poslala poslovnom saradniku greskom, poruku namenjenu drugarici i to ne jednu nego 8(slovima: osam ) poruka... Nesto u fazonu :
Gde se nalazimo?
Ovo govnno duva kao ludo
Ima da mi produva i ovo mallo mozga sto imam
Necemo u onaj kafic tamo se nadimimo
Jedva cekam da te vidim
Aj pozuri

I srecom on me prekine sa "Greska"

Od tad izbegavam da kontaktiram sa istim :lol:

- - - - - - - - - -

Evo sad sam nasla...
I jos sam napisala "kod mene duva kao u onim starim americkim kaubojskim filmovima" :malav:

Dobri su to filmovi, postoje neki koji ih jos uvek gledaju:rumenko:

Back