Mnogo sam stidljiva!!! HELP!

• Začetnik teme Začetnik teme Tette
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sma pre imala isti problem... znachi nas 5 devojchica, sve igraju samo ja ne... i onda sam bash razmislila o teme, jer me je bilo blam da igram i rekla sam se bi da netju da pokvarim sama sebi exqrziju time shto tju celo veche da sedim, i samo sam ustala od jednom i stala pored mojih drugarica i krenula da igram sa njima... znachi samo se opusti, i nemoj da razmishljash o tome da li te neko gleda...

Dovoljno je samo jednom da se opustiš i "skupiš hrabrost" i kreneš da igraš-kasnije će svaki put biti bolji,a neprijatnost sve manja!
Ovo sam htio da kazem,vjerovatno ce joj biti prvi put da ode na neku muziku,trebala bi da se organizuje sa drugaricama pa do polumature da izadju malo u grad,pa ne mora da igra prvi put,nek samo vidi kako je,pa ce doci neka pjesma koju voli,pa ce vjerovatno zaigrati malo.Sledeci put kad ode bice joj mnogo lakse i opustenije,pa ce igrati malo vise i tako...
Jednostavno u zivotu se ne u jednoj situaciji prvi put ne ocekuje da budes perfektan vec se stice neko iskustvo... :klap:

Sad sam zavrsila 7. razred i gledala sam maturu od brata koji je zavrsio osnovnu skolu. Svi su igrali i bili veseli. Ali ja imam veliki problem. Dogodine cu i ja maturirati, a ja se mnogo stidim da igram. Ne znam zasto. Bojim se da mi se ne smeju... Resenje nije da sedim tamo i gledam kako oni igraju. Volim da igram, ali se stidim. POMOZITE MI MOLIM VAS!!!!!!!!!!:(

I cemu ova tema? Zasto ne pitas drugare da ti pomognu
ili matorce nego si nasla da postavis "hitnu" temu, a njih
ima previse za ovaj pdf...:roll:

Sad sam zavrsila 7. razred i gledala sam maturu od brata koji je zavrsio osnovnu skolu. Svi su igrali i bili veseli. Ali ja imam veliki problem. Dogodine cu i ja maturirati, a ja se mnogo stidim da igram. Ne znam zasto. Bojim se da mi se ne smeju... Resenje nije da sedim tamo i gledam kako oni igraju. Volim da igram, ali se stidim. POMOZITE MI MOLIM VAS!!!!!!!!!!:(

i shta ti 'ocesh sad od nas?
KAKO TI IKO OVDE MOZHE POMOCI? :otkacio:
zaebala si se kad na forumu pomoc trazhish....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back