Zene vide da su manekenke mrsave pa misle da se muskarci pale na takve
To nije istina. Evo sta muskarce zaista pali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene vide da su manekenke mrsave pa misle da se muskarci pale na takve
![]()
![]()
Ti verovatno još neznaš šta je žena, šta je pitjka.Pa realno muškarci se pale na mršave žene![]()
Evo ja sam se celog života palio samo na mršave, one malo punije me nikad nisu privlačile. Mada znam jednu drugaricu iz srednje koja je bila mala, debela, a uvek oko sebe je imala mršavog muškarca
I ubrzo dobiješ bruh, ako redovno delješ mršavu...Nemas za sta da uhvatis, pritisnes, ili da samaras. Sta da samaram u toku sexa, koleno i rebra?![]()
Ma beži bre od mršave na drugu planetu!![]()
Kako može nekome da se digne uopšte na mršavu, na kostur?
Realno treba tvoj komentar vako protumachiti sam ti nemash bicepse ni tricepse elegantno si uhranjen te znajuchi za te chinjenice ti samo mozh birati ljulja-devojke tako tje biceps-triceps-tip birati zhulja-djevojke jer mnogo ulazhe u svoje tijelo otuda s punim pravom trazhi shpaguako se otme da ipak biceps-triceps-tip pored sebe voda ljulja-djevojku onda on ima a . malu kiitu b. Nizak je ili c. Chelav je dakle bez obzira na uredno tijelo on nije genetski materijal za zhene koje su shpaga&lijepe .
Nisi dobro obaveštena...Realno treba tvoj komentar vako protumachiti sam ti nemash bicepse ni tricepse elegantno si uhranjen te znajuchi za te chinjenice ti samo mozh birati ljulja-devojke tako tje biceps-triceps-tip birati zhulja-djevojke jer mnogo ulazhe u svoje tijelo otuda s punim pravom trazhi shpaguako se otme da ipak biceps-triceps-tip pored sebe voda ljulja-djevojku onda on ima a . malu kiitu b. Nizak je ili c. Chelav je dakle bez obzira na uredno tijelo on nije genetski materijal za zhene koje su shpaga&lijepe .
Ma samo SE ti teshi......Kvalitetan genetski materijal nema veze sa nedostatkom masti u telu, nego suprotno. Ko nema masti, taj je skart. Kako ti mislis da prezivis u prirodi bez rezerva masti, tako sto ces se kljukati proteinima na svakih pola sata?![]()
Ko ima mršavu ženu, partnerku, mora da pazi koje če poze primeniti u sexu, a sa takvom ženskom građom, izbor je jako mali...
Nisi dobro obaveštena...![]()
Bolje prođe mršav muškarac sa mršavom, no bolje građen, popunjen covek...![]()
I pričaj Srbski da te sav svet razume...
Pročitaj sve šta sam gore napisao...
Ima li neko da prevede ovaj zombi jezik?![]()
Jelde? A zashto je industrija za mrshavljenje tolko razvijena i zashto je sve vishe anoreksija trendy?
Nauči Srbski, i zaboravi zombi jezik, šeme ....Ja tebe nishta ne kapiram
Skoro pa jezivo, nije toliko mršava... Može da prođe, ali teško
Vidim ponekad kostura sa velikim sisama šeta ulicom, brzo okrenem glavu jer ako mi je oči registruju komplet, nema za mene sexa najmanje nedelju dana
.
Baš tako. Viđao sam prirodno skladne mršave žene, lepe veoma, i to je ok, ali sex sa njima - nikako!Ubedljivo najgora kombinacija je kada neka mrsava zena bez du.peta ima velike sise. Ako je vec mrsava i bez dupeta, onda bolje da ima male sise.
Hehehe, neznaš šta valja...joj mene tuga uvati kad vidim Aušvicarke
Sex sa nekom guzatom, dobro razbacanom, mesnatom...Kakvi ste vi luzeri pa To je strashno ....samo me zanima shta vama fali