MMF: Srbija se obavezala da poveća cenu struje za najmanje sedam odsto od 1. oktobra

Тешко. Опет ће им сервирати бајке како је удружена белосвеЦка завера противу нашег највољенијег&најмудријег преЦедника који ће ипак све "истрпети" за добробит свог народа... Овај тешко може сконтати да је у тим пљескама прождерао своје потмоство до 9 колена. А таквих је маса.
Pogledajte prilog 1754919

On konta i iebe mu se za potomstvo.
Prosto, cisto, sebicno zlo.

Po meni stvar je vrlo jednostavna… pozajmis pare od MMF, njihov uslov je uvek da nadgledaju ekonomske prilike dok se dug ne vrati.
Drugo, ti isti savetnici su videli da se verovatno pare nenamenski ispumpavaju iz elektroprivrede (čitaj krpe stranačke rupe), i uvideli da struja mora da poskupi, inače će cela energetska mreža da kolaborira (jel tako bese rekla Brnabicka ili neki drugi pametbjakovic 😀?), i samim tim Srb nece biti u stanju da vraća dug.

Tu struju dizu svakog proleća i jeseni svake godine. Mi se u taj MMF zadužujemo kao da izgledamo kao Šangaj. Vetar oduva krov sa zgrade napravljene juče.
И за све су криви жута банда, Тито, Османлије, белосвеЦка завера...

U Srbiji je struja najjeftinija, to je socijalna kategorija.
Kako socijalna kategorija struja 50 evra za stan sa bojlerom i veš mašinom?!?? Sve led sijalice, bojler na eko, veš mašina se pušta posle ponoći.

O kakvoj ti socijalnoj kategoriji pričaš?!??

Aranžmani sa MMF-om su na dobrovoljnoj bazi, tako da je sve dogovoreno bila naša želja. Malo je retardirano sada se kriti iza njih. Ali to prolazi kod sendvičara, sad opet mogu da kažu kako "zli zapad hoće da nam naudi" ;)
uuu kod Žutih nisi znao ni gde su završile donacije za porodilje, kako rekoše: "ebanje je besplatno, daj ovamo pare"

uuu kod Žutih nisi znao ni gde su završile donacije za porodilje, kako rekoše: "ebanje je besplatno, daj ovamo pare"

Kod žutih su mediji bili slobodni i o korpuciji se itekako znalo. Zato su i izgubili fotelje. Posle je Vučić ukinuo slobodne medije i slobodne izbore. Samo luzeri sede na vlasti uz kontrolu građana, prave face naprave roblje od svog naroda. Samo medijski mrak i pendrek. Tako se to radi ;)

Kod žutih su mediji bili slobodni i o korpuciji se itekako znalo. Zato su i izgubili fotelje. Posle je Vučić ukinuo slobodne medije i slobodne izbore. Samo luzeri sede na vlasti uz kontrolu građana, prave face naprave roblje od svog naroda. Samo medijski mrak i pendrek. Tako se to radi ;)
kod Žutih se uvek obelodanjivale afere van DS-a
Recimo o firmi Inter-Kop saradničkim firmana i varanju banaka nisu napisali ni reč.

drug @aleksije radicevic bi mogao malo ob širnije

Svako ko je dobio stan od države u otkupu je rekao " šta hoćeš ja sam ga zaradio " .
To je bio prvi jaz javne nepravde u drustvu , drugi je privatizacija , treći rasprodaja državnog bogatstva , a četvrti prodaja dedovina koji su jeli proju da bi unuci živeli ko bubreg u loju .
I tako je to u svim bivsim republikama .
Pre toga svega oduzimanje imovine i firmi posle ww2 .
No , ne zna se sta je gore .
Sad je brdo privatno, ulica privatna u begede , obala mora , reke i obale , izvor vode , čak i vetar su privatizovali .
Ako smem da kazem da su vlade kojekuda odavno privatne ustanove .

Svako ko je dobio stan od države u otkupu je rekao " šta hoćeš ja sam ga zaradio " .
To je bio prvi jaz javne nepravde u drustvu , drugi je privatizacija , treći rasprodaja državnog bogatstva , a četvrti prodaja dedovina koji su jeli proju da bi unuci živeli ko bubreg u loju .
I tako je to u svim bivsim republikama .
Sad je brdo privatno, ulica ,privatna u begede , obala mora reke i obale , izvor vode , čak i vetar su privatizovali .
Sve će to biti oduzeto .
Ništa neće biti privatno.

Ni gaće.

Sve je to marketing. MMF te upropasti onoliko koliko želiš da te upropasti. To je ekonomski dogovor kao i svaki drugi, možeš da imaš benefite iz toga (što je najčešće i razlog aranžmana) a možeš i da natovariš sebi bedu. Ovo što rade naprednjaci je posebno podmuklo, oni se dogovore nešto sa njima, gde u dogovor uđu neke naše obaveze a onda to javnosti predstave kao "tražio nam MMF, ono nije do nas". A zapravo je sve tako unapred i dogovoreno. Nego oni znaju da sendvičari nemaju organ za razmišljanje i da su kao takvi i brojni i pogodni za manipulaciju.
...al je tebi dobro :super:

Back