MLATITE LI RIBE ILI ZENE.?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
teardrop:
kizo, mislim da je bolje da se dogovorimo da sve ostane u VR. Neka me, neka čeznem i krepam za dobrim batinama.
Kako hoces ali nemoj dugo da ceznes i krepavas.-Uvenuces i brze nego sto mislis.
Batine su dobre i za cirkulaciju i sta vise podmladjuju ribu.
Mislim da bi se ti i ja ODLICNO slagali:).
Velika je to steta sto jos nisi upoznala muskarcinu sa velikim m*dima......i sama priznajes da ti to nedostaje.:).

KiZo:
Za ovo sto si rekao trebali bi tebe da banuju i to odmah da je nekog reda....
Ja samo odgovaram na temu a ti sta ovde radis?....odgovor je jasan jedes g****.

Ja sam zensko
A ti si mentalni bolesnik
I da je nekog reda, trebalo bi da dobijes dozivotni ban, kao i bobanms

Pretpostavljam da samo mastas o premlacivanju zena, to te pali
Nikog ti ne bijes, jadniche

Nico:
Ja sam zensko
A ti si mentalni bolesnik
I da je nekog reda, trebalo bi da dobijes dozivotni ban, kao i bobanms

Pretpostavljam da samo mastas o premlacivanju zena, to te pali
Nikog ti ne bijes, jadniche
Ova ocigledno nije dobijala svoju porciju batina i sad mi sva isfrustrirana dolazi ovde da privuce paznju tj. batine :)!!!!
Mozes da mislis sta god hoces ali ovo ti nije igra a ja ti nisam neki beogradski peshovan....
Njih si mozda mogla da bijes ali sad si naletela na pravog muskarca i ima da budes bivena.

KiZo:
Ova ocigledno nije dobijala svoju porciju batina i sad mi sva isfrustrirana dolazi ovde da privuce paznju tj. batine :)!!!!
Mozes da mislis sta god hoces ali ovo ti nije igra a ja ti nisam neki beogradski peshovan....
Njih si mozda mogla da bijes ali sad si naletela na pravog muskarca i ima da budes bivena.

ma da...bicu bivena(!) na daljinu!
hartija, ko i forum, sve trpi.
Ljudi, branite me od manijaka!!!
Ma ne, sama cu da se branim. Srecom pa znam razne borilacke vestine, tako sam sredila mnoge "beogradske peshovane":)

Nico:
Lociraj me, sedi u svoj mig i doleti u Beograd, pa da vidimo kakav ce biti ishod fajta...

E sad ozbiljno - odjebi, moroncino!
E vidite upravo zbog ovakvih stvari ih treba tuci,to bre podivlja dok ne popije samarcinu....
pa red sexaa....
pa opeeeet....
e onda se smire i nastane mir i harmonija....
Ti si poseban slucaj,castio bi te samo tako.....

KiZo:
E vidite upravo zbog ovakvih stvari ih treba tuci,to bre podivlja dok ne popije samarcinu....
pa red sexaa....
pa opeeeet....
e onda se smire i nastane mir i harmonija....
Ti si poseban slucaj,castio bi te samo tako.....

Sta je problem muskarcino?
Ne dize ti se?
Ili imas mikropenis?
Traume iz detinjstva?
Latentna homoseksualnost?
Sudeci po logici "red seksa-red batina", rekla bih da ste ti i bobanms jedna ista osoba... ali nebitno...sve sto pricate su obicne perverzne izmisljotine.
Kuc-kuc, kod psihijatra, bice ti bolje jednog dana...

2 MODS: UKLONITE OVOG PACENIKA SA FORUMA

kizo bato ti dojdeš ovdi pak napraviš rusvai.ondak otideš a mi ostanemo da nam ebu kevu.to ni pošteno ni drugarski.nemo provociraš jel nisi u pravu a i oćemo i mi što neznamo tako oštro ki ti das se ogrebemo mor bit za nešta

Nico:
Sta je problem muskarcino?
Ne dize ti se?
Ili imas mikropenis?
Traume iz detinjstva?
Latentna homoseksualnost?
Sudeci po logici "red seksa-red batina", rekla bih da ste ti i bobanms jedna ista osoba... ali nebitno...sve sto pricate su obicne perverzne izmisljotine.
Kuc-kuc, kod psihijatra, bice ti bolje jednog dana...

2 MODS: UKLONITE OVOG PACENIKA SA FORUMA
Naprotiv nece da se spusti....
Voleo bih da mi je malo manji mislim bog mi dao previse.
Ja sam iz postene familije.
Nikako.Samo izrazena heterosexualnost.
Ja i boban nikako nismo ista osoba ali se slazemo oko nekih stvari.
Mozes ti da verujes da je zemlja ravna ploca, hej niko te ne sprecava....
Kuc,kuc najbolje dodji ti kod KiZa i bice ti bolje ODMAH!!!!
Jedina jadna napacenica ovde si ti i za sve tvoje uvrede i krsenje pravila foruma trebala si da letis jos odavno....
I usput jos da dobijes po porciju batina kao bonus.....

gurbet:
dodži kod kize.mojne mala ganje da ga šikaniraš
a el bildueš od petneste.a pišeš pesme od šesneste.jel si rekno to drugaricama
ae sad mi se već popenjavaš na gangliama.nemo pane šikaniranje kizo oladi loma
Jel ti imas neku govornu manu?Ozbiljno te pitam!
Nadimak Kizo sam dobio kad sam dosao u Beograd,kod kuce me svi zovu Zoran,Zoki...
Nisam narkoman niti u rege fazonu,ako nemas odgovor na temu jednostavno-zaobidji je...
Ja ne bildujem to je tracenje snage umesto toga-radim korisne
stvari,pomazem...
Pesme ne pisem ali umem da rimujem i to dobro:).

Gazdarica:
O, Bobane, pa ti jos onanises po forumu...
Ako, ako, to smanjuje frustracije... :lol:
Ne ja nisam Boban...
Ali igrali smo basket!
Surcinci su delije! Ko i svi momci sa periferije!:)
Gledam danasnje devojke,ne da se deru na muskarce nego vrishte na njih,a oni jadni nemaju pojma sta ce,,neki se samo okrenu i odu ko pich.k..e,,, totalno su sludjeni!!!!Pa zvekni je bre pa nek bude smak sveta...
Samo koche sami sebe i inhibiraju svoje prirodne zelje i nagone,cineci najvecu mogucu stetu pre svega samima sebi!!
A u krajnjoj liniji prave stetu i toj vezi i svim buducim vezama u kojima ce biti.
Razmisli da li bi volela nekog ukocenog,isprekidanog,iskompleksiranog decka ili nekog koji ce da te obori sa nogu pa makar i pesnicom,toljagom.... :).....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back