batka_mija
Domaćin
- Poruka
- 3.233
brazilska muzika je zakon... ima najbolji ritam... i ova sto peva je... hm... najbolja... tacno osecam tu energiju pozitivnu... melodija je savrsena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako hoces ali nemoj dugo da ceznes i krepavas.-Uvenuces i brze nego sto mislis.teardrop:kizo, mislim da je bolje da se dogovorimo da sve ostane u VR. Neka me, neka čeznem i krepam za dobrim batinama.
.
.KiZo:Za ovo sto si rekao trebali bi tebe da banuju i to odmah da je nekog reda....
Ja samo odgovaram na temu a ti sta ovde radis?....odgovor je jasan jedes g****.
Ova ocigledno nije dobijala svoju porciju batina i sad mi sva isfrustrirana dolazi ovde da privuce paznju tj. batineNico:Ja sam zensko
A ti si mentalni bolesnik
I da je nekog reda, trebalo bi da dobijes dozivotni ban, kao i bobanms
Pretpostavljam da samo mastas o premlacivanju zena, to te pali
Nikog ti ne bijes, jadniche
!!!!KiZo:Ova ocigledno nije dobijala svoju porciju batina i sad mi sva isfrustrirana dolazi ovde da privuce paznju tj. batine!!!!
Mozes da mislis sta god hoces ali ovo ti nije igra a ja ti nisam neki beogradski peshovan....
Njih si mozda mogla da bijes ali sad si naletela na pravog muskarca i ima da budes bivena.

Mozda pretnja peglom pali kod peshovanaNico:Srecom pa znam razne borilacke vestine, KUVANJE,PRANJE PROZORA,PEGLANJE....tako sam sredila mnoge "beogradske peshovane"![]()
KiZo:Mozda pretnja peglom pali kod peshovana
ali kad te ja budem ispeglao zavrsices u hitnoj.....
E vidite upravo zbog ovakvih stvari ih treba tuci,to bre podivlja dok ne popije samarcinu....Nico:Lociraj me, sedi u svoj mig i doleti u Beograd, pa da vidimo kakav ce biti ishod fajta...
E sad ozbiljno - odjebi, moroncino!
Ko ja da se iznerviram?donald tramp:Kizooo polako brate!Ne daj se iznervirati!!!
KiZo:E vidite upravo zbog ovakvih stvari ih treba tuci,to bre podivlja dok ne popije samarcinu....
pa red sexaa....
pa opeeeet....
e onda se smire i nastane mir i harmonija....
Ti si poseban slucaj,castio bi te samo tako.....
Naprotiv nece da se spusti....Nico:Sta je problem muskarcino?
Ne dize ti se?
Ili imas mikropenis?
Traume iz detinjstva?
Latentna homoseksualnost?
Sudeci po logici "red seksa-red batina", rekla bih da ste ti i bobanms jedna ista osoba... ali nebitno...sve sto pricate su obicne perverzne izmisljotine.
Kuc-kuc, kod psihijatra, bice ti bolje jednog dana...
2 MODS: UKLONITE OVOG PACENIKA SA FORUMA
dodži kod kize.mojne mala ganje da ga šikanirašKiZo:Kuc,kuc najbolje dodji ti kod KiZa i bice ti bolje ODMAH!!!!
Jel ti imas neku govornu manu?Ozbiljno te pitam!gurbet:dodži kod kize.mojne mala ganje da ga šikaniraš
a el bildueš od petneste.a pišeš pesme od šesneste.jel si rekno to drugaricama
ae sad mi se već popenjavaš na gangliama.nemo pane šikaniranje kizo oladi loma
.Padni mi na tuki...Ti ces biti moja vila a ja tvoj gorski car....Banshee:ja se odma' napalila cim sam procitala mudre reci kiza-man-a![]()
.
Ne ja nisam Boban...Gazdarica:O, Bobane, pa ti jos onanises po forumu...
Ako, ako, to smanjuje frustracije...![]()

.....

KiZo:Ko ja da se iznerviram?
Nemoguca misija.
Meni riba sad sve ugadja jer TESKO NjOJ ako se ja iznerviram...
Tako da sam ok.
Vidim imam dosta obozavateljkimaestra:kako si ti strasan. kakva muskarcina!
...