Mlakonje;

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zašto hoće devojku?

• Ukupno glasova
    25
  • Anketa je zatvorena .
Takve ti i lovish...
Odkud tebi da sam ja siromashak?
Pa sad, vreme je da i ja nešto ulovim, došlo se u određene, kako da kažem, godine :rumenko:

A što onda ovoliko peniš ovde i treseš se, missim, šta te briga ako si bogat u ovu realnu sliku možeš samo da pogledaš i da se blaženo osmehneš :D

???

:lol: ooooooyeeeeeah muški, valjda, ima? :lol: pogledaj samo ovaj forum, tačnije, ovaj podforum..... pa onda pričaj o meri.

Od pravog muškog šoviniste jedino je gori onaj koji nije svestan da je to.

ovaj pdf citam veomaaa retko..tek kad pogledam neki zanimljiv naslov..pa obicno ustanovim da se iza naslova krije gomila gluposti i nebuloza..

ja sam muski sovinista..priznajem ;)

ovaj pdf citam veomaaa retko..tek kad pogledam neki zanimljiv naslov..pa obicno ustanovim da se iza naslova krije gomila gluposti i nebuloza..

ja sam muski sovinista..priznajem ;)
Znači kad izjaviš "zato što je bez mere" zapravo lupaš na osnovu sopstvenih želja, ne i realne slike stvari? :think: :)

Bar tako naglasi, nije da nije bitno.

Znači kad izjaviš "zato što je bez mere" zapravo lupaš na osnovu sopstvenih želja, ne i realne slike stvari? :think: :)

Bar tako naglasi, nije da nije bitno.
lupam na osnovu iskustva..
tako da...necu vise da se zadrvam na tvojoj temi..i ovo je previse..

odavno sam ti rekao da ti nisi sposobna za ikakvu smislenu komunikaciju..tako da kako se to kaze..nisi vredna truda..da se sa tobom uopste diskutuje jer se svaka diskusija pretvori u ..svadju ili ekvivalent

pozz:bye:

odavno sam ti rekao da ti nisi sposobna za ikakvu smislenu komunikaciju..tako da kako se to kaze..nisi vredna truda..da se sa tobom uopste diskutuje jer se svaka diskusija pretvori u ..svadju ili ekvivalent

Dobro recheno.

Ja se ne svađam ni sa kim :lol: a mogao bi i ti da prestaneš ;) i to mahanje je skroz izanđala fora :bye:

Eto moje skromno iskustvo kaže koliko god mi bile šovinisti, vi ste jednostavno grlatiji i složniji u preziru. Znam i zašto, ali nije tema o tome.

Ma mrzi me da ti objashnjavam.

Ti vec znash shta mislim.

Znam :rumenko:

Velike misli dr Mauser-a:
blank_page.jpg

Back