gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Не ботујем него преносим имформацију која је важна за дебату, а то је да неки од организатора пропагирају антируску и пронатовску политику!! Све сам навео у постуМожда није члан, али, свакако, ботује жестоко.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не ботујем него преносим имформацију која је важна за дебату, а то је да неки од организатора пропагирају антируску и пронатовску политику!! Све сам навео у постуМожда није члан, али, свакако, ботује жестоко.
Nema potrebe na LjiS-u ovakve teme.Pink?Informer? Redundantno sa alo novosti, rts i sad TV informer? Propada nam omladina. Treš muzika treš štampa, treš TV.
Čovek je zapazio devijaciju u tvom razmišljanju! ČМа јесте нормални

a ne, ja bi joj ga dao cijelog, nek ga ona smanjujeZnači i smanjio bi ga zbog nje i njenih seksualnih želja?

Хбала брате. Овим острашћенима ако не подржаваш маринику одма си сендвичарPusti ti to, svako radi šta hoće i na način koji želi, a ne onako kako bi ti htio. Čovjek ima pravo njegov život kao i njegova karijera forumaška.
ok i meni je sumnjiv mnogo. po fotki se vidi da je balavac, i da ima tih 19 god, a ovamo kasnije vidis da nije malac naivan...Зато што ботује за Вучића на ПТФ Политика и манипулише у дијалогу.
И то се понавља већ баш дуго.
Ево, од јутрос покушава да убаци лажни наратив да је захтев протеста - Санкције Русији.
Он је, што се мене тиче, завршио своју форумашку каријеру.
И ја у његовом оног дана када је збијао шале на рачун песме милана васића. Заболе ме за вас обојицу. Ајде, дајте ми контрааргумент на све што пишемČovek je zapazio devijaciju u tvom razmišljanju! Č![]()
Ovdje je forumašica otvorila temu da traži nešto sasvim suprotno od ovoga o čemu se piše. Više od pola poruka je političkih a ovdje im nije mjesto.Хбала брате. Овим острашћенима ако не подржаваш маринику одма си сендвичар
Смета ми што на протестима не спомињу Косово
Сметају ми испади неких од организатора да требамо да уведемо санкције русији
Не подржавам леволиберално "зелено жуту" гарнитуру. Не волим ни СНС и нервира ме седење на 5 столица, њихово ботовање, мито и све. Али за то су криви они што се продају
Ја ниђе заправо нисам ни похвалио вучића на форуму. Нити једном. Зато ме се остави.
preterujes
Капетане марк, уз дужно поштовањеok i meni je sumnjiv mnogo. po fotki se vidi da je balavac, i da ima tih 19 god, a ovamo kasnije vidis da nije malac naivan...
ali opet iskontrolisi se malo
Ovo je spam, tako da treba da se koncentrišemo na temu, a to je oglas za posao.И ја у његовом оног дана када је збијао шале на рачун песме милана васића. Заболе ме за вас обојицу. Ајде, дајте ми контрааргумент на све што пишем
Чекам
Слажем се. Извињавам се на спаму. Ипак, ја не спомињем алтер ега из чиста мира јер ми се ме допадају његови ставовиOvdje je forumašica otvorila temu da traži nešto sasvim suprotno od ovoga o čemu se piše. Više od pola poruka je političkih a ovdje im nije mjesto.
Извињавам се. Прозво ме је, морам да се одбранимOvo je spam, tako da treba da se koncentrišemo na temu, a to je oglas za posao.
Da to se vidi da nisi.Извињавам се. Прозво ме је, морам да се одбраним
Изволите људи, да не настављамо ову глупу причу. Ја свакако нисам први почео али је завршавам
A sta ti mislis kako ja pored toliko plasirane lose narodne(mislim na novokomponovanu) i lose pop muzike nadjoh nadjoh za mene dobrih rock i pank bendova.Pink?Informer? Redundantno sa alo novosti, rts i sad TV informer? Propada nam omladina. Treš muzika treš štampa, treš TV.
i sad si dobio toboz opozicionu botinu altera ( sa svim njegovim sposobnostima sa kursa za forumskog smekera sebi na grbacu, jer je izjavio da ces forumski nestati i biti unisten)Извињавам се. Прозво ме је, морам да се одбраним
Изволите људи, да не настављамо ову глупу причу. Ја свакако нисам први почео али је завршавам

Ајмо да се преселимо на спорну темуi sad si dobio toboz opozicionu botinu altera ( sa svim njegovim sposobnostima sa kursa za forumskog smekera sebi na grbacu, jer je izjavio da ces forumski nestati i biti unisten)
a to unistyenje znaci diskreditovanje tebe na bilo kom pdf a to smo evo imali priliku da vidimo i sada ovdje...
ovaj pdf ne moze da dise od takvih poput njega, i njegove kompanije mugatu monti letnje smrti.... klonovi , lazni nikovi...
stim sto monti i lentje smrti su izgleda u nekakvoj dvodnevnoj zalosti zbog mugatua ili sta?![]()
I beg to differ. Alter je ko ja, a onda, kao što vidiš svi su svoji. Nećemo više o tome, čovek je samoi sad si dobio toboz opozicionu botinu altera ( sa svim njegovim sposobnostima sa kursa za forumskog smekera sebi na grbacu, jer je izjavio da ces forumski nestati i biti unisten)
a to unistyenje znaci diskreditovanje tebe na bilo kom pdf a to smo evo imali priliku da vidimo i sada ovdje...
ovaj pdf ne moze da dise od takvih poput njega, i njegove kompanije mugatu monti letnje smrti.... klonovi , lazni nikovi...
stim sto monti i lentje smrti su izgleda u nekakvoj dvodnevnoj zalosti zbog mugatua ili sta?![]()
Ovde izgrađuješ psihu, pa ti neće trebati nikakva terapija! Čmolim vas prestanite. ne mogu da priuštim još psihoterapije

to je toOP traži neobdarenog jer je muško, da ne boli guza mnogo
То је моја банда!!!ovaj pdf ne moze da dise od takvih poput njega, i njegove kompanije mugatu monti letnje smrti.... klonovi , lazni nikovi...

Ok, neću te više komentarisati.zamolio sam te da ne citiras moje postove
moracu na ignore sto ne rado cinim, jer bolest ne zelim da citam. tvoji postovi me podsecaju na boelstinu koju sam imao prilike citati