Hitno trazim mladjeg muskarca, stidljivog, nevinog, i da je sto vise Neobdaren, da mu ostvarim sve zelje i snove, ja sam iz Beograda,devojka 90to godiste ,pisite mi
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već je bio oglas. @bernardo ?Hitno trazim mladjeg muskarca, stidljivog, nevinog, i da je sto vise Neobdaren, da mu ostvarim sve zelje i snove, ja sam iz Beograda, pisite mi
CITAS LI TI ? NEOBDAREN I NEVIN MI TREBA, NA OVE SPRDNJE NA RACUN OVOGA NECU NI ODGOVARATI VISE !!!Već je bio oglas. @bernardo ?
Obdaren je al je mladji, tako da se delimicno uklapa u profil. ti ko one IT firme sto navode nemoguce uslove :>P
Napisi kandidatima da li si musko ili zensko?Da se ne iznenade?Hitno trazim mladjeg muskarca, stidljivog, nevinog, i da je sto vise Neobdaren, da mu ostvarim sve zelje i snove, ja sam iz Beograda, pisite mi
Kaži slobodno šta te zanima?CITAS LI TI ? NEOBDAREN I NEVIN MI TREBA, NA OVE SPRDNJE NA RACUN OVOGA NECU NI ODGOVARATI VISE !!!
Nevin jeste, mlad jeste, a za ovo treće pogledaj sama ČCITAS LI TI ? NEOBDAREN I NEVIN MI TREBA, NA OVE SPRDNJE NA RACUN OVOGA NECU NI ODGOVARATI VISE !!!
Nemoj tako.
Hitno trazim mladjeg muskarca, stidljivog, nevinog, i da je sto vise Neobdaren, da mu ostvarim sve zelje i snove, ja sam iz Beograda,devojka 90to godiste ,pisite mi
Uvijek je to tako.kakva je to sad pa diskriminacija znači mi koji nismo nevini i nisu nam sve želje i snovi ostvareni po tom pitanju znači mi otpadamo? eee
Uvijek je to tako.
Nemoj tako.
Zašto je on "paćenik" i čemu vrijeđanje?
Auh SNS bot, a tako mlad?Зато што ботује за Вучића на ПТФ Политика и манипулише у дијалогу.
И то се понавља већ баш дуго.
Ево, од јутрос покушава да убаци лажни наратив да је захтев протеста - Санкције Русији.
Он је, што се мене тиче, завршио своју форумашку каријеру.
Auh SNS bot, a tako mlad?
Pusti ti to, svako radi šta hoće i na način koji želi, a ne onako kako bi ti htio. Čovjek ima pravo njegov život kao i njegova karijera forumaška.Зато што ботује за Вучића на ПТФ Политика и манипулише у дијалогу.
Ево, од јутрос покушава да убаци лажни наратив да је захтев протеста - Санкције Русији.
Ја изворно долазим са ПТФ Политика. Увек сам тамо писао.Pusti ti to, svako radi šta hoće i na način koji želi, a ne onako kako bi ti htio. Čovjek ima pravo njegov život kao i njegova karijera forumaška.
Sloboda mišljenja i izražavanja je svima jednaka.Ја изворно долазим са ПТФ Политика. Увек сам тамо писао.
И постоје црвене линије преко којих не могу да пређем.
Tako.Vidim da si unijela podatak.Napisi kandidatima da li si musko ili zensko?Da se ne iznenade?
Дај бре остави ме се
nisan taj ali imam zelje, lito je , budi mi gosca i ja bi tebi ispunija sve seksualne zeljeHitno trazim mladjeg muskarca, stidljivog, nevinog, i da je sto vise Neobdaren, da mu ostvarim sve zelje i snove, ja sam iz Beograda,devojka 90to godiste ,pisite mi
Baci fotku pa necu ja tek tako da dam nevinos na nevidjeno!Hitno trazim mladjeg muskarca, stidljivog, nevinog, i da je sto vise Neobdaren, da mu ostvarim sve zelje i snove, ja sam iz Beograda,devojka 90to godiste ,pisite mi
Ма ти си завршио своју каријеру. Не подржавам НАТО поданике ни издајнике домаће и стране. То одма значи да сам сендвичар и вучићевацЗато што ботује за Вучића на ПТФ Политика и манипулише у дијалогу.
Znači i smanjio bi ga zbog nje i njenih seksualnih želja?nisan taj ali imam zelje, lito je , budi mi gosca i ja bi tebi ispunija sve seksualne zelje
Pink?Informer? Redundantno sa alo novosti, rts i sad TV informer? Propada nam omladina. Treš muzika treš štampa, treš TV.Можда није члан, али, свакако, ботује жестоко.
Ма јесте нормалниAuh SNS bot, a tako mlad?