Mladić sa kukastim krstom na Bogojavljenje stao pored Amfilohija

Slovenski ovan i germanski orao na jednoj uniformi germansko-slovenskog srednjovekovnog viteza...

Arijevski ratnik.jpg

:super:

Imam je i ja kući. Jedina veza sa isusom je ta što na polici stoji pored biblije. :lol:

Ovaj genijalac lupeta svašta, pusti...

- - - - - - - - - -

Mnogi znaci imate Moju borbu na polici.z:lol:

Znači više znanja. Ukoliko samo slušaš ono što ti drugi pričaju, nećeš baš biti previše upućen u materiju.

Нити је то нацистичка свастика, нити је изазвана било какава бура. Бура је конструисана у новинама како би се отворила нова могућност за пљувања Митрополита Амфилохија. То се јасно види и и из начина на који је исечена ( кропована ) фотографија.
Ако упоредимо тетоважу са оном таблом коју је Маркојунк поставио , наћи ћемо и тамо.

Једном речју покушај манипулације, не претерано спретан.

Ђаво нам нажалост прети и преко идеологија.

Наиме, његова зна намера је да нас одвуче са пута спасења.

То ради удаљавајући нас од Христа, путем јереси, секти и идеологија.

Зато је јако битно бранити се против Нацизма, Комунизма и Исламизма (три зле левичарске идеологије чији је циљ да нам украду душу и одведу нас у пакао).

Sad je mnogo aktuelniji Kuran, stavite njega na policu jer moras znati neprijatelja.

Sećam se one noći kada je gorela Bajrakli džamija u Beogradu, bio sam tamo, s tim što ništa nisam radio, već sam samo banuo sa drugarima, pravo iz SKC sa koncerta "Orthodox Celts". Čuli smo šta se dešava i otišli da vidimo. U jednom momentu iz dvorišta džamije izlazi neki lik sa tridesetak primeraka Kurana u rukama i deli ih okolo. Tad je to bilo prilično skupo da se kupi u knjižarama, a ja sam hteo da imam jedan primerak, ali od tog lika nisam želeo da uzimam knjigu. Ipak je to za neke ljude svetinja i ne valja se petljati sa tim...

Mladić sa neobičnom tetovažom slikao se u društvu mitropolita Amfilohija Radovića tokom obeležavanja Bogojavljenja u Podgorici.

Bogojavljensko plivanje za časni krst, koje je organizovala Mitropolija crnogorsko-primorska i Crkvena opština Podgorica, pratilo je više stotina okupljenih vernika.

FICktkqTURBXy81NGY3NjM3YTY4M2UzNGIwYTg2ZWRkNDhkZDk4M2UwNy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Među onima koji su prisustvovali bogojavljenskom plivanju i arhijerejskoj liturgiji, a koju je služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, mnogima je skrenula pažnju tetovaža na grudima koju nosi mladić go do pojasa.

Neki raspravljaju da je ovo iz hinduizma, budizma... Po meni ovaj ne liči kao da poznaje te oblasti. Definitivno kukasti krst. Kakva sramota.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/n...stao-pored-amfilohija-i-izazvao-burnu/lj9hp54

:)

Nato%2C-slika2.gif

Neki "natofilac" ...?!

Ђаво нам нажалост прети и преко идеологија.

Наиме, његова зна намера је да нас одвуче са пута спасења.

То ради удаљавајући нас од Христа, путем јереси, секти и идеологија.

Зато је јако битно бранити се против Нацизма, Комунизма и Исламизма (три зле левичарске идеологије чији је циљ да нам украду душу и одведу нас у пакао).

Сасвим за очекивати, никовише на теми неће ни писати о ономе због чега је тема постављења.
Дали сада треба да очекујемо да и на овој фотографији пронађу нешто што има смета ?

8OXcZU0.jpg

Крал незна србски кекекекеке

То ко је опасност за западну европу, заболе нас. Нек их истребе како год хоће. Није наш проблем.

Nije samo po Zapadnu Evropu. Eto njih i kod nas uskoro, kao i u celoj Istočnoj Evropi. Istrebiće nas sve do jednoga, arapske "izbeglice", muškarci, vojnici, bez žena i dece. Itekako je naš problem.

Back