Боб
Poznat
- Poruka
- 8.607
Иран је земља аријеваца , а они су сви гараваи. Шта ћеш сад генија?
ma šta zna jenki homos o tome
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иран је земља аријеваца , а они су сви гараваи. Шта ћеш сад генија?
Neki veruju da su Nemci pobedili 1941 da bi mi danas imali Veliku Srbiju, Standard i Kosovo bi bilo Srpsko.

Crno Sunce.
I sssr je koristio slovensku simboliku.Imam je i ja kući. Jedina veza sa isusom je ta što na polici stoji pored biblije.![]()

Crno Sunce.
Imam je i ja kući. Jedina veza sa isusom je ta što na polici stoji pored biblije.![]()
Mnogi znaci imate Moju borbu na polici.![]()
Mnogi znaci imate Moju borbu na polici.![]()
Ja sam je samo procitao, nisam je kupovao da mi krasi policu.
Ja sam je samo procitao, nisam je kupovao da mi krasi policu.
Zato je MOJA BORBA -hitlerova knjiga zabranjena DA SE NE BI VIDELO KOLIKO JE OPČINJEN ISUSOM!!!!
Ali Hitler je hteo da svi budemo plavi ko Norvezani. Kako poplaviti ovo podrucje?
Sad je mnogo aktuelniji Kuran, stavite njega na policu jer moras znati neprijatelja.
Mladić sa neobičnom tetovažom slikao se u društvu mitropolita Amfilohija Radovića tokom obeležavanja Bogojavljenja u Podgorici.
Bogojavljensko plivanje za časni krst, koje je organizovala Mitropolija crnogorsko-primorska i Crkvena opština Podgorica, pratilo je više stotina okupljenih vernika.
![]()
Među onima koji su prisustvovali bogojavljenskom plivanju i arhijerejskoj liturgiji, a koju je služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, mnogima je skrenula pažnju tetovaža na grudima koju nosi mladić go do pojasa.
Neki raspravljaju da je ovo iz hinduizma, budizma... Po meni ovaj ne liči kao da poznaje te oblasti. Definitivno kukasti krst. Kakva sramota.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/n...stao-pored-amfilohija-i-izazvao-burnu/lj9hp54

Ђаво нам нажалост прети и преко идеологија.
Наиме, његова зна намера је да нас одвуче са пута спасења.
То ради удаљавајући нас од Христа, путем јереси, секти и идеологија.
Зато је јако битно бранити се против Нацизма, Комунизма и Исламизма (три зле левичарске идеологије чији је циљ да нам украду душу и одведу нас у пакао).
Сасвим за очекивати, никовише на теми неће ни писати о ономе због чега је тема постављења.
Дали сада треба да очекујемо да и на овој фотографији пронађу нешто што има смета ?
![]()

Razumem ja na šta ti misliš. Naravno da znam da svastika nije isključivo nacistički simbol. Samo govorim da mi ne deluje da u ovom slučaju ona ima veze sa Slovenima ili Indijcima.
То ко је опасност за западну европу, заболе нас. Нек их истребе како год хоће. Није наш проблем.