- Poruka
- 14.452

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Otvori novu temi, ili podigni milion starih, pa pitaj.
A ja dodajem, zasto izbegavas da pricas o DSS-u?
Са киме планирате да правите коалицију за власт после избора?
А, сада и додајем: у чему је проблем да одговориш на питање?

Да отворим нову тему само да те питам са киме планирате коалицију?! Стварно ћу помислити да је врхунац интелектуализма откривање рада покретних степеница.
И, није лепо одговарати питањем на питање без одговара. Нарочито ако је питање тотални небулозни покушај извлачења а нема везе са везом са причом.
Дакле:
Ово и нису страшна питања. Страшно би било питање: зашто је Тома помагао Тадићу 2008 око председничких избора?
Замисли да мораш на то да одговориш.
То још увек не зна ни Николић, зашто би знао Дјед или неки други форумаш?
Па све зависи од резултата избора, нпр. ако СНС буде имао 50% вероватно неће ни са ким.
А пре неки дан је Николић изјавио да ће одмах након поноћи (завршетка избора) позвати Коштуницу. Ја се надам да ће та коалиција заживети али не усуђујем се тврдити нешто за шта нисам надлежан.
Zasto izbegavas odgovore oko DSS-a?
Sa kime ce DSS ici u koaliciju posle izbora?
Koji su rezultati DSS-a u gradskoj vlasti u Beogradu do 2008?
P.S. Moja pitanja barem imaju dodirnih tacaka sa temom.
Ako ne zelis na njijh da odbgovoris, razumem.
Ја сам пристојан човек па ћу ти одговорити на оно што знам. Пошто нисам члан дсс већ их сматрам за најмање зло, моје лично мишљење, мислим да ће Коштуница кренути прво са снс да разговара, као што је то радио и 2008 када је нудио коалицију пре избора а Тома одбио.
За резултате не знам али сигурно нису били какави су могли, као ни на републичком нивоу. Додуше, Коштуница је барем преузимао одговорност и није био вечити опозиционар.
Не, твоја питање су измишљена да се извучеш из глупости пошто си постављао текстове из ко зна које године које везе немају са темом и то радиш на свакој. Ако наставиш то да радиш мислим да ћеш имати проблема у страначком деловању овде. Па, ако неће да те обуздају твоји из неког разлога онда ће неко морати да каже истину.
Дакле:
Ja nikada nisam postavljao falsifikate. A decko je kao i vecina stranacke omladine u Srbiji generalno.
Jesi, postavljao si ovde bezbroj puta onaj tvoj nebulozni spisak koji su sastavili ceda jovanovic i vesna pesic o kostunici...toliko o tvom kredibilitetu i moralu
Posto si ti dao tvo9je misljenje u skladu sa temom, vreje je i da ja odgovorim, upokos tvojim provokacijama i spamom.
Moje misljenje je da ce SNS prvo pregovarati sa DSS, ali da ce Kostunica traziti premijersko mesto, sto ne moze da ima stranka koja nece preci ni 10 posto. Onda ce SNS morati da formira vlast sa SPS. Toliko.
nije strasno kad uporedis sa onim glupsonom palmom
Зато је ближи спс па поцену и давања премијерског места Дачићу?! Пази само да се не превариш ко ће имати преко 10%. Можда буде и Чеда. Узгред, ни са спс нећете моћи без дсс. Мада спс неће са вама јер већ има комбинацију са жутима и Чедом. Већ су на власти у Београду и већ су поделили феуде. А, то што се надате пупсу, нема од тога ништа.
И, немој да се просипаш на свакој теми о сећањима јер ће људи сазнати неке врло занимљиве ствари о деловању дела данашње опозиције.

Lazni moralisto, zaobidji.
to najlakse pljusnuti kad ne znas sta da odgovoris....pozivas se na cedu i vesnu pesic, bruka
SPS je dovoljan. A PUPS je na listama SNS -a u pojedinim BG opstinama. Ja prosipam secanja, da odgovorim provokatorima. Inace me zabole za proslost.
Значи Дачић счедећи премијер, Ђилас градоначелник. Шта ће Тома и Вучић да буду? Кафе куварице.
Да ли си ти свестан шта пишеш?
SPS je dovoljan. A PUPS je na listama SNS -a u pojedinim BG opstinama. Ja prosipam secanja, da odgovorim provokatorima. Inace me zabole za proslost.
Nemas nikakvih dokaza za to, tako da zaobidji.
Ovo je sustina. Upravo to sam i ustvrdio ceneci nameru napada na Kostunicu i DSS. Ja smatram da je ovaj tvoj stav legitiman i nemam problem sa tim. Problem je sto se vasim biracima predstavljate drugacije ("prvo cu razgovarati sa Kostunicom") . Oni misle da ce to tako i biti a ne shvataju da je to samo prica pre zbora. Zato se unapred sprema alibi u stilu "Kostunica ce traziti mesto premijera,bla,bla,bla" a "ustvari on je isto sto i Tadic, bla,bla,bla".
Ta prica ce verovatno proci kod dela vasih glasaca ali sve to treba da prikrije sustinu. Sustina je da je Ujka Sem NAREDIO sa kim se ne sme posle izbora. Nardba je ista koju je Tadic imao za prosle izbore. Bas kao sto je Dacic PRE izbora dogovorio koaliciju sa DS-om a 2 meseca zamajavao svoje birace "razgovorima" sa Kostunicom. Ovo je dokazano depesama Vikiliksa. Zato ja zelim da vi izadjete posteno pred narod i kazete istinu. Pa, kome se svidja, svidja!
Taj spisak si prepisao sa sajtova blica i b92 (vrlo simptomaticno) koji su vecinom pisali cedisti i zutaci a vecinu tih navoda su kostunici ranije spocitavali ceda i pesicka, jel treba da postavljam linkove