Mladi bendovi - probijanje

olaaa... ketchua ... nesam napustio wet... chovek ovde ne mozhe da ima 2 benda...?? ... btw.. wet tje imati svirq 31 marta...
ivana... hvala shto mislish da sam jedan od ambitzioznijih i hvala shto mislish da bih prvi napustio bend...
inache... tako...

@snowflower:
sviramo,svi,rock,blues i sve sto ide uz to...:)

@mare:
naravno da moze,pogledaj mene!kad si rekao kako niko netje da radi,predpostavio sam da ste se razisli...my bad..izvinjavam se i tebi i ivani...:)

i kad smo vec kod svirke,gde ce bude?teo bi da vas chujem...

Ph0r3w3r0:
ivana... hvala shto mislish da sam jedan od ambitzioznijih i hvala shto mislish da bih prvi napustio bend...
inache... tako...

Jeeeeeeeeeeee kako ovaj chovek sve shvata ozbiljno....
Shalu na stranu...Ogi i Ilija su mi nekako previshe smoreni da bi se uopshte cimali da napuste bend....;)

E da...shta je sa tom svirkom 31.03...? Jel to ono shto se Paja kao cimao da organizuje? Pa je disha bio u fazonu ~moze ali da bude samo za uchenike nashe shkole~ phaha.... I Paja spominjao neshto da ce videti da dovuche ove iz Watchout-a....hmmmm..?! :?

ivana, Paja 3/5...? ma pusti budalu... kad sam chuo da je on predsednik djaka ili kako se to vetj zove... chekaj... setitju se...
Ph0r3w3r0 razmishlja... hmmmmm
djachkog parlamenta... e da...
a to shto je disha rekao da je to samo za nashu shkolu... qr**z... ionako u nashoj shkoli 97% su fenseri... tako da... mislim ja bih pravio svirq i za 10 ljudi... .. ne mozhe samo za nashu shkolu .. videtjemo.. a za watchout.. ne verujem... prvo odakle ih paja zna...? a ne verujem da bi se tzimali za 10 ljudi da dodju...
jedino se plashim shto on sve organizuje...

ketchua, trebalo bi da bude iza shkole... ma opushteno nego sam i ranije imao nekih tzimova za ta 2 benda zahvaljujutji gore navedenoj... (:
nego... javljaj shta se deshava...

....???.....mmmmm.....nista mi nije jasno..... Ne znam kakve su to price ali su naelektrisane. Ja sam par godina starija od vas pa sam to prevazisla... Mislim da treba da gledate sebe a ne da se opterecujete nekim budalama! StA te boli q...c sto je neko predsednik odeljenja ili nije?
Ja studiram snimanje i obradu zvuka ( 3 . godina) i to je Super!!! Eto, razmislite, mozete to upisete...
Bavite se konstruktivnim stvarima a ne datrosite energiju na sranja...
Idite na FEST...ima super filmova..
Uzivajte..........................................................................

e, a jel vi ovde imate neke vase stvari ili samo presviravate?

ako imate nesto vase daj salji narode

stopostolud@yahoo.com

pa uz lepu kompresiju i moz se posalje. a ako ne javi na pwt da dam adresu

btwn u tripu sam da u junu u gimnaziji u palanKi organizujem neku hard'n'heavy svirku da onako lepo rasturimo sve. pa ono - ako neko oce, nek se javi, pa da vidimo. mozda nesto i bude od toga

Back