MLADE ZENE,NE NOSE BRUSHALTERE !

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.824
Ima jedna zenska zabluda,koja se tice mode.Naime,sve vise devojaka i mladjih zena,mogu se videti na beogradskim
ulicama,kako hodaju,bez brushaltera.Ne znam,kako to njima odgovara,cak i sa cisto fizicke strane.Zena hoda ulicom,
jutro je,ocigledno ide na posao.I dok energicno hoda,dojke joj "igraju" kazacok.Ne znam kako njoj to ne smeta.

Ali nezavisno od zena,smeta nama,muskarcima.Svaki muskarac,koji ima razvijen smisao za estetiku,sa velikim
cudjenjem,posmatra tu "igru" dojki na elegantno obucenoj zeni.To smeta narocito,kod onih zena,koje dojke imaju
vece od broja tri.Nekako,do "trojke",i da se podneti hod bez brushaltera.Ali sve preko toga,plac majke bozije.

Lepe grudi.Grudi savrsenog oblika,narocito kruskastog,oduvek su bile glavni "kec",svake zene.Ali zaista,kada zena jos sa
izrazito velikim grudima,"trese" kada hoda,priznacete,da deluje degutantno.

Dobro.Ostavimo sada modu,i ono sto se muskarcima ne svidja.Predjimo na medicinu.Lekari,cesto preko raznih medija,
upozoravaju zene,da je nosenje brushaltera,NEOPHODNO za zdravlje zena.Preporucuje se,cak i sasvim mladim
devojkama,da cim im grudi dostignu punu meru,obavezno koriste brushaltere.

Ima jedna zenska zabluda,koja se tice mode.Naime,sve vise devojaka i mladjih zena,mogu se videti na beogradskim
ulicama,kako hodaju,bez brushaltera.Ne znam,kako to njima odgovara,cak i sa cisto fizicke strane.Zena hoda ulicom,
jutro je,ocigledno ide na posao.I dok energicno hoda,dojke joj "igraju" kazacok.Ne znam kako njoj to ne smeta.

Ali nezavisno od zena,smeta nama,muskarcima.Svaki muskarac,koji ima razvijen smisao za estetiku,sa velikim
cudjenjem,posmatra tu "igru" dojki na elegantno obucenoj zeni.To smeta narocito,kod onih zena,koje dojke imaju
vece od broja tri.Nekako,do "trojke",i da se podneti hod bez brushaltera.Ali sve preko toga,plac majke bozije.

Lepe grudi.Grudi savrsenog oblika,narocito kruskastog,oduvek su bile glavni "kec",svake zene.Ali zaista,kada zena jos sa
izrazito velikim grudima,"trese" kada hoda,priznacete,da deluje degutantno.

Dobro.Ostavimo sada modu,i ono sto se muskarcima ne svidja.Predjimo na medicinu.Lekari,cesto preko raznih medija,
upozoravaju zene,da je nosenje brushaltera,NEOPHODNO za zdravlje zena.Preporucuje se,cak i sasvim mladim
devojkama,da cim im grudi dostignu punu meru,obavezno koriste brushaltere.

lekari upozoravaju upravo suprotno..ti stvarnomislis da je zdravo za dojke da ih stalno pritiska metal odozdo...i kicmi cestomoze stvoriti problem...

drugo ja ponekad odem do prodavnici bez brusa,al ja ni nemam neke grudi recimo bilo bi mi ruzno da vidim yenu sa velikim grudima bez brusa,al opet ya glupa mesta tipa skok dao kisoska sto da ne...za grad je naravno nekulturno...

trece postoje razni oblici bruseva te se moze postignuti kompromis izmedju zdravlja i udobnosti, i pristojnosti....

a inace smatram da od brusa ima vise stete nego koristi al ajd sad da ne sirim pricu...

Plase se zene,t.h. devojke.Ispostavilo se da dosta zena oboli od raka dojki zbog brushaltera,doduse ne zbog njih nego zbog onih zica st drze dojke da stoje kako treba,ali se te zice vremenom izvlace na zadnju stranu i ubada ih.Tu dolazi i do veceg povredjivanja,Ali posle vise uboda dokazanoje da zene vise osecaju cvorice posle toga.Ima i onih koje nisu ni lepe ni zgodne,pa kako bi se muski svet okretao za njima.

I ne treba da nose.

Istrazivanja su utvrdila da se nosenjem brushaltera ne sprecava spustanje grudi. Naprotiv, grudi drze ligamenti koji oslabe nosenjem brushaltera. Kao i misici, ako ih ne koristis oni atrofiraju. Ovo vazi za uobicajene dnevne aktivnosti i ako grudi nisu velike. U toku bavljenja nekim sportom kao sto je trcanje i slicno treba ga nositi.

A to sto muskarci balave kada vide sise koje su na slobodi. To je samo zato sto nismo navikli na takvu pojavu. Kao kada su se pojavile tange, svi su samo buljili u dupeta. Sada u vecini slucajeva to prodje a da niko i ne zapazi. Osim ako nije neka ekstra guza u pitanju. Tak oce biti ako pocnu da masovno ne nose brushaltere. Svako cudo za tri dana. I na kraju krajeva ako njima ne smeta da gledamo zasto bi meni smetalo. Jos kad bi obukle nesto poluprovidno bio bih veoma srecan covek:super:

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Trenutno je aktuelan i feministički pokret Free the Nipple. Mnoge poznate žene oblače providnu garderobu gde se vide bradavice.Moguće da su devojke i tim potaknute :) One se zalažu za ukidanje dvostrukih aršina kod prikazivanja gornjeg dela tela muškaraca i žena.

Mislim da su su se mnogi forumasi i forumasice,sasvim pogresno usmerili. Ja uopste nisam pominjao brushaltere sa zicama.Pa ko to danas nosi.To je
pluskvam perfekt.Danasnji brusevi su meki,udobni (kakve crne zice),veoma lepo stoje grudi u njima.I ono najvaznije,danasnji brusevi su tako vesto,tako dobro
napravljeni,da i grudi,koje nemaju bas neki savrsen oblik,da im daju cudesnu lepotu.

I ima jos nesto,od uvek,muskarcima je oduvek,narocito bilo uzbudljivo,da neposredno pre pocetka seksualnog odnosa,polako,sa "gustom",otkopcavaju
partnerkin brus halter,uzivajuci u "oslobodjenim" dojkama,koja poigravaju od jedrine........

Ja uopste nisam pominjao brushaltere sa zicama.Pa ko to danas nosi.To je
pluskvam perfekt.Danasnji brusevi su meki,udobni (kakve crne zice),veoma lepo stoje grudi u njima.I ono najvaznije,danasnji brusevi su tako vesto,tako dobro
napravljeni,da i grudi,koje nemaju bas neki savrsen oblik,da im daju cudesnu lepotu.

...

Kao da ih nosis pa znas koliko su udobni.

Avaj,ni ja ih ne nosim,ali iz mnogobrojnih razgovora sa zenama nisam dobio ni jedan pozitivan odgovor da je brushalter udoban.

Naravno,mislim da nije lepo da zena ne nosi brushalter van svoje kuce. A i ne nosenjem brushaltera se grudi opustaju i pocinju da vise. Merlin Monro koja nije nosila danju brushalter je spavala u njemu bas iz tog razloga.

Uzgred,te danasnje bruseve ne bih nazvao necim sto daje dodatnu lepotu vec kilo sundjera da grudi izgledaju vece,jer sta kada ga skine?

Poslednja izmena:

Back