havalius
Primećen član
- Poruka
- 839
Tja, pretekla me Parka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tako da pozdrav svima!Nije tesko biti u drustvu bezdetnih , nama s decom je lepo ali njima s nama nije .Po mom iskustvu je to tako .
U sustini to je manje vazno,pa i to kolika su deca nije presudno.
Mi sa manjim stazom sigurno cemo imati sta da naucimo od mama sa duzim stazom( ono sto valja, uvidimo sta nije dobro u odgoju dece.vaspitanju).meni je ipak bitnije da je neko priblizno mojih godina,da ima interesovanja i ne vezano za kucu.decu-da eventualno mozemo da odemo u pozoriste,da pricamo o ne bitni stvarima,da se malo opustimo,prosetamo.

Nazovite to kako hocete,ali ja zaista ne volim da se druzim sa zenama koje su godiste moje mame(ne trebam da kazem da je ona nesto posebno),svekrve ili neke komsinice.Pa eto to je jedini razlog sto sam se opredelila da upoznam neku mladju osobu.

Draga moja slažem se sa tobom,jer samo neko ko je trenutno u istoj situaciji kao i ti može da te u potpunosti razume!To nije diskriminacija već jednostavno stvar izbora.Svako od nas odlučuje i dovoljno je slobodan da sam odlučuje da li mu nečije društvo prija ili ne!![]()
Draga moja slažem se sa tobom,jer samo neko ko je trenutno u istoj situaciji kao i ti može da te u potpunosti razume!To nije diskriminacija već jednostavno stvar izbora.Svako od nas odlučuje i dovoljno je slobodan da sam odlučuje da li mu nečije društvo prija ili ne!![]()
Da li nam nečije društvo prija ili ne jednostavno osetimo po tome koliko smo opušteni u razgovoru sa nekom osobom,nije bitno kog pola i kojih godina!I baš te različitosti koje ti navodiš su nam interesantne.A to što je ona izdvojila baš grupu mladih podgrupu majki,znači da joj trenutno njihovo društvo prija,da se oseća bliže sa njihovim željama i interesovanjima.I ne razumem zbog čega si toliko uvređena!Наравно да свако од нас одлучује да ли му нечије друштво прија или не.
На основу чега долазимо до закључка да нам нечије друштво прија?
На основу година живота и брачног стања?! На основу тога да ли је мушко или женско?!
Не смета мени њен избор. Смета ми што не могу да га схватим.
Каква је то тренутно иста ситуација?
Удате су за различите људе. Деца су им различита. Домови су им различити. итд.
Da li nam nečije društvo prija ili ne jednostavno osetimo po tome koliko smo opušteni u razgovoru sa nekom osobom,nije bitno kog pola i kojih godina!I baš te različitosti koje ti navodiš su nam interesantne.A to što je ona izdvojila baš grupu mladih podgrupu majki,znači da joj trenutno njihovo društvo prija,da se oseća bliže sa njihovim željama i interesovanjima.I ne razumem zbog čega si toliko uvređena!
Управо тако.
Мени ова тема ''младе маме, јавите се да се дружимо'' делује веома неозбиљно.
Не разумем одакле теби идеја да сам ја увређена.
Нисам увређена, нити намеравам некога да вређам, а и на оглас се не јављам. Разговарамо...
Пратиш ме?Sto napadoste zenu ??!!??:shock:

Ево остављам младе маме да се испричају.Umesto da se analizira diskriminativan pristup teme, bolje je da oni koje ne zanima upoznavanje ove vrste ostave mlade mame da se upoznaju ako to zele i da se site ispricaju.
Пратиш ме?
Ево остављам младе маме да се испричају.![]()
Ti devojko definitivno imas kompleks vise vrednosti.
Zaista sebi pridajes veiliki znacaj:shock:
ops:Rekla bih da bi najbolje bilo da pre nego neko uskoči u neku temu na forumu, pročita njen naslov, pa odmah odluči da li mu je tu mesto. Ne razumem kako neko ima energije da tupi na dve strane da l neko ima komplekse i zašto su mu bitne "mlade mame" a ne stare, a ne babe, a ne dede itd. Ima tolko tema pa se pronađite i ostavite mlade mame u njihovim bebećim razgovorima!