Mlada Bosna!!??

malo su im kasne vesti...vek gore dole...

salu na stranu organizacija pod istim imenom nas je dovela do toga da pobegnemo iz svoje drzave preko ALBANIJE pre neki stotinjak godina...naterala nas da izginemo u nenormalnom broju...nista dobro nije donela Srbiji...

toliko o tome...btw mup srbije je zatrazio pomoc u vidu najnovije opreme za lociranje... anonimne dojave bb :mrgreen::mrgreen:

Šta? UDBA ima problema radi uvođenja nove tehnologije?
Koja vremena, ne prolazi više tehnologija telefonske parice na vod!?:D

Smej se, smej!
Ako ne igrate kako vam sviraju, prepustiće vas na milost i nemilost Srbima!Koliko njih u svetu su Ameri ostavili na cedilu!?:D

ma mi ti vodimo prilicno izbalansiranu vanjsku politiku...dobri sa svim mocnicima...cak i sa Rusijom na ti i ti...pa tako, ako nas ameri prepuste na milost i nemilost srbima( ja mislila, vi naucili lekciju, ali izgleda nista od toga), ima drugih koji to nece...
p.s. tko je ono uvijek na kraju ispusio, kad ste mislili da smo vam ostavljeni "na milost i nemilost"
okreni se pametnijem poslu i trazi modalitete i nacine dobrosusjedskih odnosa, bit ce ti pametnije, nego ovo radikalsko vojevanje po forumu...Kosovo te ceka, pusku u ruke

ma mi ti vodimo prilicno izbalansiranu vanjsku politiku...dobri sa svim mocnicima...cak i sa Rusijom na ti i ti...pa tako, ako nas ameri prepuste na milost i nemilost srbima( ja mislila, vi naucili lekciju, ali izgleda nista od toga), ima drugih koji to nece...
p.s. tko je ono uvijek na kraju ispusio, kad ste mislili da smo vam ostavljeni "na milost i nemilost"
okreni se pametnijem poslu i trazi modalitete i nacine dobrosusjedskih odnosa, bit ce ti pametnije, nego ovo radikalsko vojevanje po forumu...Kosovo te ceka, pusku u ruke

Sve što smo 'ispushili' na temu Hrvata je bilo samo zato što su Srbi opraštali!
Za dobrosusedske odnose nek' prvo Hrvati priznaju Građanski Rat, a ne nekakva lupetanja o agresiji!:D

@ procella

to je specijalno za folsivaso koji samo pali..i prijeti..

Ne pretim, samo sagledavam što više mogućih kombinacija!
Uostalom, neko je nabacio da spremno čeka Srbe, Jevreje i blabla....
Zar Hrvati nisu već zaboravili odavno da su bili Regionalna Velesila?:D Ili računaju na zaštitu NATO-a?
E, a ja pričam za slučaj da vam NATO okrene leđa!:D

Back