baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.580
infinity? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto ne bi stavili sliku nekog redovnog japanca u poredjenju sa evropskim autom iste klase? Odmah ste se uhvatili Lexusa koji ne moze svako da vozi.
Sto se tice japanaca ja sam jos 1994 vozio Nissana SX200 pa kad sam ga prodao onda sam vozio Mazdu 323F pa Toyotu MR2 a 2005 sam imao Celicu 2002 u koju sam se total razocarao kako je bila uradjena.
Uzmite za primer samo najobicniji Fiat Bravo i bice vam jasno koliko su evropska kola otisla napred.
Nije svaki srbin seljak pa da hoce da ima ZVUCNO ime za auto,... a onaj auto sto je gledao je bolji od svakog narodnog auta (vw)
Odlican mu je izbor a svaki ovaj auto sto si mu ti preporucio ne moze ni da se meri sa kvalitetom jednog japanca, opel, alfa.
NE slazem se.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lh2pbmvb3tzk
sta mislite o ovome?
Da li se isplati kupovati
Dule o cemu ti pricas?? Lexus is 220d kosta 15,16000e kako taj auto ne moze svako da vozi a kantu pasata moze svako da vozi?
Uporedi novu hondu accord sa pasatom, bmw 3kom , 159, pa vidi o cemu pricam, ti kao da ne prodajes automobila ali verujem ti da ih prodajes jer danas svako prodaje automobile, mozes da budes dobar trgovac ali u automobile ne moras da se razumes ne kazem da si jedan od njih ali ovde stvarno pricas neke suprotne stvari
I
Upoređivali su Accorda i Avensisa sa Pasatom i uvek su ostajali u njegovoj senci. Pasat je pored Pola jedan od NAJNEPOUZDANIJIH modela i ono što meni nije jasno kako je kao takav uvek etalon za vrednost i kvalitet. Uvek pobeđuje na uporednim testovima i mnogo mlađe konkurente u klasi.
Is 220d ne može da se kupi bez skoro 30000€, i to u osnovnom paketu opreme.
To što si naveo je smešno jer da je tako niko ne bi vozio golfa a kamoli pasata da je Lexus tako jeftin.
Upoređivali su Accorda i Avensisa sa Pasatom i uvek su ostajali u njegovoj senci. Pasat je pored Pola jedan od NAJNEPOUZDANIJIH modela i ono što meni nije jasno kako je kao takav uvek etalon za vrednost i kvalitet. Uvek pobeđuje na uporednim testovima i mnogo mlađe konkurente u klasi.
Kao sto se vidi i ovde, prodavac auta daje savet coveku da nije zvucno ime i da za te pare moze da kupi auto sa zvucnim imenom, eto kako razmisljaju, nece nasi ljudi da voze hondu acorda ili mazdu6...pre ce kupiti vw pasata, golfa5 , a4, ipak kada nekom kazes vozis audi eeeej znas sta je to ovako kazes vozis mazu onda si ljakse kao , to je nase razmisljanje pa onda pricaju kako ne valjaju a ni ne znaju koliko su kvalitetna vozila, niti im znaju cene , kao sto ti pricas svi bi onda vozili , pa ne bi i da je 13hilj. ne bi ga vozlili.
Pobedjuje zato sto citas auto bild tamo ti svaki9 nemacki auto pobedjuje japanskog , ne bitno koja je klasa, ne znam gde si procitao da je pasat bolji od accord to jos nisam citao-video.
Mercedes, BMW, Audi, JESU bolji automobili od Mitsubishi-ja. Doduse i skuplji naravno. Pusti sad sta se u Srbiji vozi i ceni, pogledaj sta kupuje zapad Evrope. Nisu oni ludi.
A koliko kosta odrzavanje polovnih japanaca? Nije ni nas narod toliko glup sto je forsirao VW u devedesetim...
Taj osnovni paket ima kao svi evropski automobili koju su u fulu, dizel je kod nas kosta oko 28900e ja sam pricao za polovnog is220d pogledaj malo na mobile de koliko kostaju,od 11000e pa na gore dok ga uvezes kosta ce nekih 16000e kao sto sam rekao, to sto ti ne znas pa govoris da je smesno sto sam naveo, to je tvoja stvar sto se ne razumes dovoljno a takvih mi nikada nece biti jasni, sto ulaze u pricu ako nesto ne znaju, ja sigurno necu da izmisljam ili da pricam nesto sto ne znam.To sto neko vozi pasata ili golfa pre nego neki drugi model pr lexus to je stvar kako razmisljas covek, kod nas ces tesko ubediti coveka da kupi japanca , uvek ce ti reci da je bolji evropsi auto
Kao sto se vidi i ovde, prodavac auta daje savet coveku da nije zvucno ime i da za te pare moze da kupi auto sa zvucnim imenom, eto kako razmisljaju, nece nasi ljudi da voze hondu acorda ili mazdu6...pre ce kupiti vw pasata, golfa5 , a4, ipak kada nekom kazes vozis audi eeeej znas sta je to ovako kazes vozis mazu onda si ljakse kao , to je nase razmisljanje pa onda pricaju kako ne valjaju a ni ne znaju koliko su kvalitetna vozila, niti im znaju cene , kao sto ti pricas svi bi onda vozili , pa ne bi i da je 13hilj. ne bi ga vozlili.
Pobedjuje zato sto citas auto bild tamo ti svaki9 nemacki auto pobedjuje japanskog , ne bitno koja je klasa, ne znam gde si procitao da je pasat bolji od accord to jos nisam citao-video.
Lexus IS je u klasi sa Bmw 3,Audi A4 i Mercedes C klasom.
I ni jedan od tih modela nije ravan Lexusu.
Jel to ironija ili...![]()
Kad si rekao 15000-16000€ nisi naveo da je to cena za polovan, a u daljem tekstu si pisao o novim...
Zato sam tako i pisao,a neka si ti nama tako pametan kad se razumeš a mi jadni glupi nemamo pojma.
Normalno je da će prodavac polovnjaka da prodaje ono što ljudi traže.
Zamisli da neko nauzima gomilu japanaca... I kome da ih proda kad naš narod voli golfa i slično.
I na testovima kvarljivosti Alfa Romeo (po nemackom casopisu) se manje kvari od BMW-a a nas narod samo ***** kako Alfa nista ne valja a BMW je vrh.
Ono sto sigurno znam je da sam za Nisana Primeru 2002 pre par godina stop lampu platio 240 eura dok sam za evropski auto mogao za te pare da uzmem i farove i stopaljke.Jes kopija al savrseno radi.
Evo jos jedan primer gde je za Hyundai I30 soferka 400 eura a na Fiatu Bravo 2001 70 eura.Razlika je ocigledna.