Radi se o 1.3 benzincu 2000godiste predjenih 150 000km.
Ako neko ima iskustava sa ovim automobilom znacila bi mi bilo kakva informacija.

Ako neko ima iskustava sa ovim automobilom znacila bi mi bilo kakva informacija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima Brajan, cekaj dok dodje, mada, od njega ces dobiti jedan hvalsopev kakav ni crnogorski guslari ni u ludilu ne mogu da smisle!
Pa verujem da posto Brajanov ide najmanje 200 km/h da je i taj 1,3 motor sasvim dovoljan takvoj ljutoj guji!
Cudi me da dosad nisi cuo da je to najbolji auto koji trenutno moze da se uzme za te pare kod nas!![]()
1.3 je solidan motor ali ne dobar za taj model.
1.3 space star je bolji automobil od svih tvojih automobila koje uvoziš, iz jednog prostog razloga : To je auto
Sve u svemu, bolji automobil za te pare nećeš kupiti, pogotovu što je japanac i što se ne kvari ( daju mu garanciju na motor na 1 milion km)
Kaze se -Das ist Auto!
Ne mere da bude bolji od svih,od nekih jeste ali od nekih nije.Sve zavisi sta se uzme.
Ja sam ga imao na placu jos dok sam radio i na kraju posle 6 meseci prodaje je kolega vlasnik morao da ga da svom rodjaku na rate samo da ga proda bez obzira sto je auto stvarno bio dobar.Niko ga nije hteo jer nije pravi japanac! Em sto se proizvodi u Holandiji a em sto je ovaj imao renoov dizel motor koji usput ima i plivajuci zamajac koji kosta skoro 400 eura kad ode a tad dodje na red i set kvacila.
Benzinci su bolje resenje ali 1,3 je zaista slab za taj auto i verovatno je po potrosnji slican 1,6 motoru jer se mnogo napreze a pogotovo na uzbrdici.
Vidis Dule kad nisi imao space star, kao da nisi imao nista![]()
Jos se ne kvari ......![]()
koliko vidim, još uvek se voze i honde i mitsubishii i mazde i nissani iz perioda golfa 2
Naravno, daleko je lošiji nego japanci, mada su sve to starine.
Nov automobil je dobar automobil. ( ili noviji, posle 2000. )