kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.292
Tekst koji je napisao taj David je gori nego iz informera...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i drugacijih misljenja od svestenih lica:Na sajtu Eparhije kruševačke objavljen je tekst "Zduhači, manitoši i ljudi od veresije", čiji je autor mitropolit David i u kom se, između ostalog, studenti upoređuju sa ustašama.
https://www.eparhijakrusevacka.com/?public=text&I=787
https://nova.rs/vesti/drustvo/mitro...ente-sa-ustasama-trazi-se-reakcija-porfirija/
Ko traži reakciju Porfirija?
Novinari iz Nove ili studenti?
E sad taj vrag isti kaze tj nova i mnogobrojni ovde na forumu crkva je protiv tebe razapni davida hahaKao da citas bibliju
Од младости њихове враг их искушава, сладостима их пали, но се они не уздају
у Господа, те зато ни не желе победу над непомеником. А и зашто би се борили против
њега када им је овако драже: бити пашом и субашом, илити „стуваћем“, и толиких
наргила „пуваћeм“.
*
Сви из њихове околине који би хтели да живе побожно у Христу Исусу, гоњени
су управо од њих – „стуваћа“ – злих људи и опсенара који напредују од зла на горе,
варајући и варајући се (2. Тим 3, 12-13).
*
Њихова јатаковања сличе Линчовим енергетским порталима и нагазним
гаталицама, док њихови скупови опет, личе на годишња саветовања илумината и
томболе Давоса. Сусрет са појединцима, и
Koja bre deca? Dokle vise da punoletne gradjane ove drzave odrasle ljude koji su zreli za zenidbu i udadbu odavno nazivamo "decom">?
Sto se tice teme - ustav republike Srbije garantuje slobodu misljenja i govora
Misliti za nekog da je ustasa ma ko to bio , nije krivicno delo dopadalo se to meni ili tebi ili ne
Ne povlaci sa sobom ni materijalnu ni krivicnu odgovornost
Sorosevci i USAID placenici decenijama Srbe patriote koji ne zele da Srbi robuju zapadu - nazivaju najgorim epitetima , ratnim zlocincima, ubicama, krvnicima - pa niko nikad za to misljenje nije odgovarao
Nazvati nekog ustasom je blaga rec kojim nazivima Srbe koji su branili srpski narod Sorosevci i USAID-ovci nazivaju srpske heroje Ratka Mladica , generala Lazarevica i ostale srpske oficire.
Ne vidim zasto bi odgovarao vladika krusevacki
Sloboda misljenja
Misljenje je kao dupe svako ga ima
Nisu studenti svete krave da ne sme o njima niko da kaze sta misli
Ako mozemo da pljujemo politicare mozemo i studente
Ima i tamo svakakvih
Vucic je nekad isto bio student kazu dobar pa vidi gde smo sad.
Da je pop, nego je mitropolit, na čelu je praktično pomesne Crkve, ima titulu kao i patrijarh.Ovog popa treba Kruševljani da najure iz Eparhije i da traže da se postavi nov ko je normalan
Nazvati studente ustašama je više nego sramno. Ujedno ih je i targetirao
Porfirije bi morao da reaguje na ovu izjavu njegovog mitropolita
Znam da je mitropolit ali za mene je pop..popizzz.. sam kada sam procitala sta je sve trabunjao ne misleci na BogaDa je pop, nego je mitropolit, na čelu je praktično pomesne Crkve, ima titulu kao i patrijarh.
Znam da znaš, nego svi su oni kao patrijarh, a on dođe kao "prvi među jednakima". Nisam sve pročitao, ali kao da se napada Crkva iznutra.Znam da je mitropolit ali za mene je pop..popizzz.. sam kada sam procitala sta je sve trabunjao ne misleci na Boga
cak nije vredan ni komentaraZnaci taj David se pokazuje kao djubre, jel da? Jer uporedjuje mlade ljude iz Srbije koji se bore za pravdu i istinu sa najgorim koljacima i psihopatama koje je svet ikad video...
Pokusavaju da nahuskaju studente na crkvu.Znam da znaš, nego svi su oni kao patrijarh, a on dođe kao "prvi među jednakima". Nisam sve pročitao, ali kao da se napada Crkva iznutra.
ne mozes ljude tako da etiketiras, popijes tuzbu pa placas odstetu, i pusis seMisliti za nekog da je ustasa ma ko to bio , nije krivicno delo dopadalo se to meni ili tebi ili ne
Ko nahuškava studente na Crkvu?Pokusavaju da nahuskaju studente na crkvu.
Kaze david vrag a ja bi rekla jadnici.
Jedan jedini bio je Patrijarh Pavle..Znam da znaš, nego svi su oni kao patrijarh, a on dođe kao "prvi među jednakima". Nisam sve pročitao, ali kao da se napada Crkva iznutra.
Rekao pa rekao , uzajamno praštanje je vrlina .
Jedni drugima da opraštamo , oni koji su pogodjeni rečima da mu oproste , on onima koje je nazvao tako .
Čovek je sigurno starog kova , i gleda svet sa iskustvom strepnje da li će mo izabrati prave
odluke .
Нисам читао па и не коментаришем али напади појединих пумпаџија на СПЦ почињу све више да ме нервирају...а и онај понижавајући напад на српску полицију са јајима и брашном... пумпаџије, олабавите мало.
Прочитај шта се овде пише и толерише о СПЦ, треба ли да поменем ретарда Јова Бакића. Ја сам ти из фине фамилије не пумпам са таквима.Nemoj da praviš tako providne generalizacije
Napad na pojedine retardirane osobe iz SPC nije napad na SPC, ostavi ti te radikalske fore.