bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Kliknes samo ima ikonica. Verovatno ima i shortcut...eto nisam ni primetio da windows sad ima virtualne desktope.... Kako se to pokrece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kliknes samo ima ikonica. Verovatno ima i shortcut...eto nisam ni primetio da windows sad ima virtualne desktope.... Kako se to pokrece?
nesam to video do sada? Moze neki screnshot?Kliknes samo ima ikonica. Verovatno ima i shortcut...
Nemam Windows...nesam to video do sada? Moze neki screnshot?
axa! probam ujutro... nemam ni ja windows kod kuceNemam Windows...
nesporazum outtwm in
Da nastavimo na temu TWM. Daklem, smatram da to ima smisla za nekog ko radi u nekom setup-u koji se sastoji od par prozora.
axa! probam ujutro... nemam ni ja windows kod kuce
a sad sam po toj ideji zapazio da ubuntu (22) radi takodje svasta nesto razlicito na:
a recimo u browseru i ctrl-tab
- alt-tab
- alt-`
- win-tab
- win-`
desktopi mogu sa kbd sa win-pgup i win-pgdown
imam 450 igara sada od toga pola su Windows ekskluzivne, i pre tje na Linux-u da radi nego na macOSКритички осврт почетика за Gaming на Linux-у. Сви који показују дозу знатижељеност за Линукс могу да погледају видео и да виде искуство колико је лака инсталација програма на истоме. Као почетник користио је Pop_OS! и Manjaro.
Pop_OS! https://pop.system76.com/
imam 450 igara sada od toga pola su Windows ekskluzivne, i pre tje na Linux-u da radi nego na macOS
Ne nakim igrama ne radi mulltiplayer, zbog EAC, ali se i to sredjuje polako
Koristim Linux ka gaming server vetj godnama![]()
To radi sigurno, i nije neshto zahtevna... Igram Cyberpunk 2077, Elite Dangerous: Odissey, Star Wars: Squadrons, Doom Eternal i mnoge druge bezЈел ради OMSI 2? Aко ту кљакаву отворену игру са свим модовима може да покрене укључујући и мапу Београда која је највећа и најзахтевнија од свих свака му част.![]()
To radi sigurno, i nije neshto zahtevna... Igram Cyberpunk 2077, Elite Dangerous: Odissey, Star Wars: Squadrons, Doom Eternal i mnoge druge bez
problema![]()
Radi ko i na Windows...Па не знам да ли ради и како ради јер је игра ужасно оптимизована...
Radi ko i na Windows...
Shto ne bi radili? Kad radi Elite Dangerous i Star Wars: Squardons i Cyberpunk 2077, kako ne bi radila tako malo zahtevna igra sa sve modovima?A модови јел раде? Убацивање нових објеката и мапа.
Shto ne bi radili? Kad radi Elite Dangerous i Star Wars: Squardons i Cyberpunk 2077, kako ne bi radila tako malo zahtevna igra sa sve modovima?
Recimo Epic mod ruski radi sa Cold Waters igrom, a to je sigurno mnogo komplikovanije nego to...
evo shta ljudi kazhu: https://www.protondb.com/app/252530
A chuj, taj Athlon je iz 2014. i to je izashao kao entry level... no zavisi koliko trazhi rama kad ushitash vetju mapu.Па ево видим већ да су одрђени фајлови написани на различите начине (Modovi, modovi, MODOVI) што Windows препознаје као исто али Linux не.
Што се тиче захтевности, да игра није захтевна, може у ТЕОРИЈИ да се покрене на јако слабим рачунарима међутим реалност и оно што пише је тотално другачија. На Аthlon A8 6410 који имам на лаптопу игра забада, неке мапе не раде, крешује... морам да искључим цео саобраћај и да ставим детаље на нулу али чак и тада кочи да не кажем сецка када дођем са 15-цом на Зелени венац. Узео сам мапу Београд јер је једна од највећих, јако реалистична и јако детаљна.
За неупућене ОМSI 2 је игра за DirectX 9...
A chuj, taj Athlon je iz 2014. i to je izashao kao entry level... no zavisi koliko trazhi rama kad ushitash vetju mapu.
Likovi kazhu da radi brzhe na Linuxu sa vetjim mapama nego na Windows-u...
Batali to shto pishe, ako koristish modove...Игра је изашла 2013 године... Игра се ослања највише на процесор.
Recomeded:
Processor: Dual core processor with 2.8 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce or comparable AMD with 1024 MB
DirectX: Version 9.0c