mito

Nema nama spasa, izgleda. Ajde odnesite nekome na zapadu poklon, onako kao „od srca” zato sto vam je uradio nesto za sta je placen.
Dok vi nosite vaspitacicama poklone i kafu spremacicama, vasi muzevi neka ponesu nesto svojim automehanicarima, molerima, elektricarima....moze kafa i pivo majstore...ako je neki fini, mozda parfem?
Bojim se da ovakvim stavom samo pojacavamo ono protiv cega se, bar deklarativno svi borimo.

Јел стварно мислите да је цвет једном годишње МИТО, и да некога можете купити тиме?

Hellen:
Јел стварно мислите да је цвет једном годишње МИТО, и да некога можете купити тиме?

Vidite, ako cvet dobijete od supruga to nije mito.
Ali ako taj cvet ili bilo šta drugo dobijete od samo jednog roditelja onda ima razloga zašto je taj cvet donet.
A ako je donet od ćaleta tek onda ima razloga.
Ako su lekari, vaspitačice i učiteljice povlašćeni šta je sa pekarima koji vas hlebom hrane ili šoferi autobusa yahvaljujući kojim ste čitavi stigli na odredišrte?

(posebno sam ljut na učiteljice tj profesor(k)e - a šta su one naučile decu sem da su sujetne toliko da mogu da vam upropaste dalje školovanje i samim tim umanjujući startnu poziciju za dalje, čineći od deteta snishodljivo govance za ceo život kad odraste)

hanibaI77:
a nama je u osnovnoj razredna bila konj pa smo joj iz inata kupili bombonjeru za kraj
koje razocaranje
:lol: :lol: :lol:

Mi smo u osmom razredu kupili razrednoj sapun i šampon a ja sam baška kupio bensedin da joj se nadje.
Poklon smo joj predali pred roditeljima sa napomenom da poslednji poklon ne deli sa ukućanima :lol:

Profesorki iz hemije u srednjoj smo kupili za odlazak u penziju jedno burence da okači oko vrata ko bernandinac, da se ne smrzne od zime...
Žena lokala pred nama i nikada neću zaboraviti jednog lika koji je za 45 min. dobio tri keca jer ga pijana prozivala a on nije znao pa nije...
:lol:

avesic:
primećujem da su mišljenja ljudi na krsti sasvim realna ,,, ali izgleda da niko nema hrabrosti da se u javnosti zamera ili nema svrhe boriti se protiv nepravde koja je zanela većinu -- većinu kojoj to odgovara -- duupeliscima ,uvlakačima i oni koji imaju koristi od toga

Ja nikako da naučim da držim jezik za zubima i da se smeškam gnjidama.
A to je poznato i ovde, prosto ne bih dalje...

Dlakava_Strvina:
Vidite, ako cvet dobijete od supruga to nije mito.
Ali ako taj cvet ili bilo šta drugo dobijete od samo jednog roditelja onda ima razloga zašto je taj cvet donet.
A ako je donet od ćaleta tek onda ima razloga.
Ako su lekari, vaspitačice i učiteljice povlašćeni šta je sa pekarima koji vas hlebom hrane ili šoferi autobusa yahvaljujući kojim ste čitavi stigli na odredišrte?

(posebno sam ljut na učiteljice tj profesor(k)e - a šta su one naučile decu sem da su sujetne toliko da mogu da vam upropaste dalje školovanje i samim tim umanjujući startnu poziciju za dalje, čineći od deteta snishodljivo govance za ceo život kad odraste)

Извини, а зашто онда остављамо бакшиш конобарима, фризерки, таксисти....? Да их подмитимо???:roll:

to je samo znak pazhnje...da su doneli kestenje i zhir ostali bi neprimetjeni...ljudi su stoka...tako da...niko i ne razmishlja preterano o onome shto radi...

Back