Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Слажем се, није ваљао Слоба, не ваља ни Борис.. Никада нисам ни бранио СПС, уосталом они су сад главни ЛГБТ другари жутима.
Не говорим ли ја стално, да се 5. окт 2000. суштински није променио режим, само је изведена персонална промена?

Али, реално, после 1999. и окупације дела Србије после агресије све је постало много теже, за било кога на власти, врло је мали маневарски простор у спољној политици, а у време пре распада Југославије , ратом изазваног, Милошевић је могао да учини много више, имао је одрешене руке, али, ни то није умео искористити.

Не говорим ли ја стално, да се 5. окт 2000. суштински није променио режим, само је изведена персонална промена?

Али, реално, после 1999. и окупације дела Србије после агресије све је постало много теже, за било кога на власти, врло је мали маневарски простор у спољној политици, а у време пре распада Југославије , ратом изазваног, Милошевић је могао да учини много више, имао је одрешене руке, али, ни то није умео искористити.

:ok: Apsolutno tačno!

Isto važi i za ovaj period, s tim da postoji još jedna otežavajuća okolnost, a to je svetska kriza.

Pogresio si za 10 godina, imam 3 godine i jos gradim kule od karata, igram se u pesku, ali se razumem u ekonomiju, sto Republike Srbije, tako i svetsku. I zivim u realnom svetu, a ne svetu bajki i novih laznih obecanja! I ne verujem u Deda Mraza i dobre vile, koje mogu jednim pokretom stapica da promene celu Srbiju i ucine narod zadovoljnim! ;)
Pa da.Jaguar,Mycat,samo zoološki vrt se u Srbiji razume u ekonomiju u državi u kojoj ekonomije nema i čije diplome ekonomskog fakulteta se ne priznaju nigde u Svetu.

Pa da.Jaguar,Mycat,samo zoološki vrt se u Srbiji razume u ekonomiju u državi u kojoj ekonomije nema i čije diplome ekonomskog fakulteta se ne priznaju nigde u Svetu.

Izvini, moja greska. Strasno, kako sam samo mogla da pomislim da se ekonomisti razumeju u ekonomiju.
Gradjevinski radnici su ti koji znaju da rukovode drzavom, kako na politickoj sceni, tako i na ekonomskoj. Samo napred! :)

Izvini, moja greska. Strasno, kako sam samo mogla da pomislim da se ekonomisti razumeju u ekonomiju.
Gradjevinski radnici su ti koji znaju da rukovode drzavom, kako na politickoj sceni, tako i na ekonomskoj. Samo napred! :)
Kakvi su to ekonomisti koji samo pokradaju svoj narod dizanjem cena i manipulisanjem kursom dinara?...da zaboravio sam da umete da potkradate državu i vodite dvostruko knjigovodstvo.Sve sami izumi koje Svet nije video.

Poslednja izmena:

Back