OnlyYourShadow
Ističe se
- Poruka
- 2.477
Е, 'ај' стварно уради то, 'леба ти.
Ући ћеш у историју, и бићеш цењен као херој.
U rangu Gavrila Principa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kancerogene promene.Gospođa Zlotvor ih je jako lepo opisala.Vidim da, ocigledno, niste razumeli poentu moga post!
Ja sam bar navela neke promene koju su nastale prethodnik 10 godina, za koje su zasluzne i DSS i DS, a vecinu tih promena bi propalo ako dodje SNS na vlast.
A o tome necu da pisem, jer ocigledno da ne znate ni sta nudi SNS kao obecanja! Niti se razumete u politiku i ekonomiju, nazalost!
Имена сад више ништа не значе после 20 и кусур год, кад је све прошло.
А нису ни битна, битан је принцип.![]()

Kućni prijatelj i sluga.Gde ćeš naći boljeg?Pa znace. Ne znam kako je Vuk (u ono vreme) mogao da bude po meri Milosevica ('91, '92...)
Ja sam bar navela neke promene koju su nastale prethodnik 10 godina, za koje su zasluzne i DSS i DS, a vecinu tih promena bi propalo ako dodje SNS na vlast.
de to jos malo obrazlozi...bzvze je vako..suvoparno...ispasce da ne znas sta je tu tocno..super
Није то одговор на твоје шему него се таман сјетих да покажем како имамо удворичку власт која се странцима шлихта, а када је ријеч о побијеним Србима, власт гледа да смањи казне.JEL SI TI PISMEN, ja pričam o organizaciji sudstva, a ne podvođenju slučaja pod pravnu normu!
Nepravde je uvek bilo i biće, nije ti za to Tadić kriv.
Šta, jel možda bilo pravedno da svako, ako uradi nešto što nije po volji Titu, ide na Goli Otok?
Pa posle da kukate za najljepšim kao za Đikijem i da optužite Koštunjavog da me je nagovorio i platio ...![]()
Шта те брига за све то, ако улазиш у историју?Pa posle da kukate za najljepšim kao za Đikijem i da optužite Koštunjavog da me je nagovorio i platio ...![]()

Можда памти и неолит, палеолит ? Чекај бре, да није неко из лозе Кркобабић сео за рачунар ?Kol'ko ti godina imaš, majke ti?
Tlinaest,al' na tinejdžerima nema nikog pa je došla da maltretira odrasle.Kol'ko ti godina imaš, majke ti?
Зар се тако спрдаш са нашим Јединим вођом и његовим сарадницима ?
Зар не видиш његове заслуге за то што се у Србији живи боље него у римском периоду ?
Ехеј бре, 300-те године, индустријска производња није била ни близу данашње. Режим Цара Константина није ваљао, ДС је далеко бољи.
Ни случајно немојте гласати за Тому јер ће нас вратити у римски период !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шта те брига за све то, ако улазиш у историју?
Кукање је манир таквих као ти.
(Докажи супротно неким конкретним делом).
![]()
Eto Laci.Ko kaže da te Milunka ne voli?Stisni zube i...pročitaj neku njenu knjigu.(Докажи супротно неким конкретним делом).
![]()

Јок море, 80 и кусур...Tlinaest,al' na tinejdžerima nema nikog pa je došla da maltretira odrasle.
А ко није укинуо "Војводину", а могао је, пре 20ак година?Значи, доказасмо да је ДС економски лош. Ајмо мало о нацији.
Ко је пред референдум у ЦГ, цитирам рекао : "Не желим да се мјешам у унутрашња питања ЦГ" ?
Ко се нон-стоп извињава Хрватима ?
Ко је донио срамну резолуцију о Сребреници ?
Ко је подржао срамну резолуцију о Косову у УН ?
Ко је пристао на долазак антисрпског ЕУЛЕКС-а ?
Ко је донио срамни Статут Војводине и увео Војвођанску академију ?
Ко гура Србију у НАТО ?
Ко нас удаљава од Руске Федерације ?
Ко је ишао до Сребренице, а заборавио да оде до Братунца ?
Одговор је јасан-ДС и Борис Тадић.
Биће им суђено због овога !
Сам Хитлер није тако мислио.Ali ne vredi biti ni kao Hitler.

Можда памти и неолит, палеолит ? Чекај бре, да није неко из лозе Кркобабић сео за рачунар ?
Слажем се, није ваљао Слоба, не ваља ни Борис.. Никада нисам ни бранио СПС, уосталом они су сад главни ЛГБТ другари жутима.А ко није укинуо "Војводину", а могао је, пре 20ак година?
Много лакше, него што би сада, после свега, ико могао много од овог што си навео.
Па, просјечан ДСовац јесте на том нивоу развоја.Pre bih rekao da pamti Teletabise.
Сам Хитлер није тако мислио.
![]()
Значи, доказасмо да је ДС економски лош. Ајмо мало о нацији.
Ко је пред референдум у ЦГ, цитирам рекао : "Не желим да се мјешам у унутрашња питања ЦГ" ?
Ко се нон-стоп извињава Хрватима ?
Ко је донио срамну резолуцију о Сребреници ?
Ко је подржао срамну резолуцију о Косову у УН ?
Ко је пристао на долазак антисрпског ЕУЛЕКС-а ?
Ко је донио срамни Статут Војводине и увео Војвођанску академију ?
Ко гура Србију у НАТО ?
Ко нас удаљава од Руске Федерације ?
Ко је ишао до Сребренице, а заборавио да оде до Братунца ?
Одговор је јасан-ДС и Борис Тадић.
Биће им суђено због овога !
Pogresio si za 10 godina, imam 3 godine i jos gradim kule od karata, igram se u pesku, ali se razumem u ekonomiju, sto Republike Srbije, tako i svetsku. I zivim u realnom svetu, a ne svetu bajki i novih laznih obecanja! I ne verujem u Deda Mraza i dobre vile, koje mogu jednim pokretom stapica da promene celu Srbiju i ucine narod zadovoljnim!Tlinaest,al' na tinejdžerima nema nikog pa je došla da maltretira odrasle.