Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
STA JE VLAST URADILA?

- Poboljsana spoljna politika, Srbija nije pod sankcijama, ukidanje viza
- nema restrikcija struja
- trgovinski rafovi su puni (ne racunajuci trenutne nestasice secera )
- nema nestasice goriva
- vojska ne privodi regrute radi slanja u nove ratove
- standard stanovnista je porastao posle 2000. godine, ali jos nije dostiga standard pre devedesetih godina
- novi Ustav
- zahtev za kandidaturu za clanstvo u EU
-bolji imidz Srbije u svetu

Zar je to malo? Treba da se setimo kako je bilo pre 10 i vise godina, kako se tada zivelo?

To sto ekonomija nija znatno napredovala, nije samo do DS- i politike u Srbije, vec i do Svetske ekonomske krize. Mnoge drzave koje su imale bolji standard od Srbije su "propale" ( Grcka, Spanija, itd.)
Zbog toga ima sve manje stranih ulagaca, itd..
Još jedna iz vrtića.Je li BoTa uskratio tebi i Shadow subvencije za vrtić?

STA JE VLAST URADILA?

- nema nestasice goriva
- standard stanovnista je porastao posle 2000. godine, ali jos nije dostiga standard pre devedesetih godina
- novi Ustav

Zar je to malo? Treba da se setimo kako je bilo pre 10 i vise godina, kako se tada zivelo?

To sto ekonomija nija znatno napredovala, nije samo do DS- i politike u Srbije, vec i do Svetske ekonomske krize. Mnoge drzave koje su imale bolji standard od Srbije su "propale" ( Grcka, Spanija, itd.)

pokojni mirko marijanovic je svojevremeno tvrdio da ce prosechna plata u srbiji do 2000. godine narasti na 2000 maraka
kad gledam u tvoj post ne znam zashto ali na to me podseca

STA JE VLAST URADILA?

samo, jbga ko jos ima da putuje...a da nije Vlastin mali...
a nema ni para da se struja plati...sto mu na kraju dodje isto ko restrikcija
al su nam dzepovi prazni...bitje stvarno greota ako se tajkunima sva roba ukvari...
- nema nestasice goriva
nema, al je gorivo bas...prigodne cijene...tj. ko ima za registraciju imace i za gorivo..ili nece...
koja vojska? (ovo je uvjetno receno pozitivno...mada, ako nas vanzemljaci napanu...)
jel znas mozda kad se ocekuje da stignemo sami sebe od prije dvajes godina?
- novi Ustav
de to jos malo obrazlozi...bzvze je vako..suvoparno...ispasce da ne znas sta je tu tocno..super
javi kad ga odobre...do tada...ko ziv, ko mutav...(ne, nije tipfeler...)
sto jes jes...sad ne slovimo za obicne ljudozdere; koji imaju kakav takav kredibilitet, vec za tupave ljudozdere...koji rade sta im se kaze...za smijesne pare...

ma nije malo...rijetko tko je... ovo postigo u tako kratkom roku...
mda...kako ono rece Lepi "lideri smo u regionu"...da mi je samo znat u cemu...el zna neko mozda?

mda...to nije zbog toga sto ozbiljan investitor kad ga ova nasa gamad doceka
i pocne pljackat jos na aerodoromu pobjegne glavom bez obzira?

cestitam.: )

Poslednja izmena:
Еј, види ти они пореде ову власт са оном од пре Христа, у којој је њихов коалициони партнер СПС учествовала. Ма шта само функционери, цијело чланство ДС треба објесити и натаћи на колчеве !
Хеботе, дај да ја мало хвалим Коштуницу и причам да је бољи него решим у Србији 2000 година прије нове ере. Можда неког приволим да гласа за ДСС !

Nemoj molim te. Njemu to nije potrebno.

Uostalom, sada su, ako cemo pravo, najzasluzniji Toma i Velja "selja"..... kako god bilo, bolje je da se probudi ovaj narod nego da umire cuteci.

I to treba pozdraviti.

А колико знам, добар дио тог перода је ДСС била водећа странка.
Друго, зашто ДС поредиш са Милошевићевим периодом, који нико више ни не памти колико је давно било ?
Није СПС вођа те коалиције.
Ево, могу и ја да поредим СНС са влашћу у Аваганистану и причам како СНС има бре много јачи кадар, много боље људе...мислим страшно...

Дакле опет, велика нула, исте заслуге лагано можеш приписати ДСС.

Pravosudni sistem je uređen 2009. Tad je DSS bila na vlasti, jel?
Ustav donosi zakonodavac, znači u našem slučaju Narodna skupština. Nisam znala da Narodnu skupštinu čini samo jedna stranka.

Pravosudni sistem je uređen 2009. Tad je DSS bila na vlasti, jel?
Ustav donosi zakonodavac, znači u našem slučaju Narodna skupština. Nisam znala da Narodnu skupštinu čini samo jedna stranka.
Уређен, је`л ? Ајде лијепо ти реци нама шта су то уредили, сем што су изабрали судије по страначкој подобности ?

Senkomoja, ja sam kao glasač radikala stalno bio miran posle izbora, osim što imam pravo da se bunim i toročem. Poštujem demokratiju iako mi se ne sviđa, više volim monarhiju ali da monarh budem ja. :per:

Ovde su se nedemokratski ponašale samo demokrate jer su siledžijski (revolucionarno) došli na vlast 5. oktobra. Deluje šašavo al je tako. :)

Ali ti je to odgovaralo, zar ne?
Ne znam onda kako si reagovao na predsedničke izbore iz 1997.? Isto mirno?

Nije bilo siledžijski, pobedili su na izborima, zar ne? E, pa ima da se sluša volja naroda, a ne da se lažiraju izbori!

А колико знам, добар дио тог перода је ДСС била водећа странка.
Друго, зашто ДС поредиш са Милошевићевим периодом, који нико више ни не памти колико је давно било ?
Није СПС вођа те коалиције.
Ево, могу и ја да поредим СНС са влашћу у Аваганистану и причам како СНС има бре много јачи кадар, много боље људе...мислим страшно...

Дакле опет, велика нула, исте заслуге лагано можеш приписати ДСС.

Da, slazem se. Za veci deo je zasluzan DSS, ali je DS nastavio sa njihovim radom.
Drugo, poredim DSS, DS sa MIlosevicem, a to je i logicno!
Oni su nasledili Milosevicu Srbiju. I morali su da krenu od nule da bi uopste nesto postigli!

Ako ti mozes da stavljas u isti kos vladu Avganistana i Srbije, svaka ti cast!

Znam da je vecina protiv sadasnje vlasti zato sto ima manje posla, male plate, a cene rastu. Mislis da sam ja srecna i zadovoljna sa tim? Ne, nisam.
Ali opet, samo realno zagledavam celokupnu sliku iz ekonomskog ugla. I ponavljam, za to je najvise kriva kriza u svet, a ne sadasnja vlada. Ili mozda mislis da je sadasnja vlada izazvala Svetsku ekonomsku krizu?

Pazi ovu, ja pitam šta je vlast uradila, ona mi navodi rezultate iz 2001. a i za njih bi se moglo postaviti pitanje ko je zaslužan.

Dobro nisi navela da smo se oslobodili turskih okova.

Eto, jedino vize mogu da ti priznam, ako one narodu uopšte išta znače. Ustav pripisati Tadiću je već bezobrazluk, kad ga i sami protivnici Ustava zovu ''Koštuničinim'', jer je u vreme njegove Vlade i donesen, i to, koliko se sećam, na njegovu inicijativu. To što nema više ratova navoditi kao Tadićevu zaslugu je isto čist bezobrazluk, naročito u situaciji kad nam je deo teritorije okupiran od strane Tadićevih partnera i prijatelja.

I ne porede se ovde rezultati DOS-a i Miloševića, nije to uopšte poenta. Za to imaš sedam miliona drugih tema.

Poslednja izmena:
Pazi ove, ja pitam šta je vlast uradila, ona mi navodi rezultate iz 2001. a i za njih bi se moglo postaviti pitanje ko je zaslužan.

Eto, jedino vize mogu da ti priznam, ako one narodu uopšte išta znače. Ustav pripisati Tadiću je već bezobrazluk, kad ga i sami protivnici Ustava zovu ''Koštuničinim'', jer je u vreme njegove vlade je i donesen, i to, koliko se sećam, na njegovu inicijativu. To što nema više ratova navoditi kao Tadićevu zaslugu je isto čist bezobrazluk, naročito u situaciji kad nam je deo teritorije okupiran od strane Tadićevih partnera i prijatelja.

I ne porede se ovde rezultati DOS-a i Miloševića, nije to uopšte poenta. Za to imaš sedam miliona drugih tema.
Зар се тако спрдаш са нашим Јединим вођом и његовим сарадницима ?
Зар не видиш његове заслуге за то што се у Србији живи боље него у римском периоду ?
Ехеј бре, 300-те године, индустријска производња није била ни близу данашње. Режим Цара Константина није ваљао, ДС је далеко бољи.
Ни случајно немојте гласати за Тому јер ће нас вратити у римски период !

:lol: :lol: :lol:

Уређен, је`л ? Ајде лијепо ти реци нама шта су то уредили, сем што су изабрали судије по страначкој подобности ?

Ne mislim na to, mislim na ovo:
fvv1c1.jpg

Dugo vremena nismo imali adekvatnu i uređenu organizaciju, i ovim Zakonom iz 2009. to je konačno regulisano.
E sad, koliko je Zakon kvalitetan je isto kao da pričamo koliko je dobar Ustav.
Na dobrom smo putu da zaokružimo pravni sistem, još uvek postoje neki zakoni koji se mogu različito tumačiti.

За Мисонија и Лимунку- Чекај ви мислите да је СПО још 1991-е и 1992-е био на лошем путу и савјезник Милошевића и комуниста ???
Ја то не мислим, ја то знам од самог почетка.

Читава тзв. "опозиција" је била таква, препарирана по мери тадашње власти, све што је било права опозиција елиминисано је у старту систематски.

El se ti plašiš da ću ja da šmajserom pobijem Bokija i ekipu ako opet pobede ? :eek: Pa plaši se. :mrgreen:
Виђи, ја сам Апсолутистички Монархиста, дакле мислим да страначка, парламентарна Монархија није за Србију јер су странке мање или веће ЗЛО.
Међутим, имао Устав, правила, морам да се понашам у складу са њима.
Ух, мада би тако радо напунио Забелу овим жутима, а остатак депортовао...говеда која не заслужују да удишу српски ваздух.

Ја то не мислим, ја то знам од самог почетка.

Читава тзв. "опозиција" је била таква, препарирана по мери тадашње власти, све што је било права опозиција елиминисано је у старту систематски.

A koja je to bila"prava opozicija" ako nije bio Vuk?

Је ли, ако момци за једног убијеног Француза добише већу казну него шиптарски злочинци за онолике побијене Србе у Гњилању ??

JEL SI TI PISMEN, ja pričam o organizaciji sudstva, a ne podvođenju slučaja pod pravnu normu!
Nepravde je uvek bilo i biće, nije ti za to Tadić kriv.
Šta, jel možda bilo pravedno da svako, ako uradi nešto što nije po volji Titu, ide na Goli Otok?

Pazi ovu, ja pitam šta je vlast uradila, ona mi navodi rezultate iz 2001. a i za njih bi se moglo postaviti pitanje ko je zaslužan.

Eto, jedino vize mogu da ti priznam, ako one narodu uopšte išta znače. Ustav pripisati Tadiću je već bezobrazluk, kad ga i sami protivnici Ustava zovu ''Koštuničinim'', jer je u vreme njegove Vlade i donesen, i to, koliko se sećam, na njegovu inicijativu. To što nema više ratova navoditi kao Tadićevu zaslugu je isto čist bezobrazluk, naročito u situaciji kad nam je deo teritorije okupiran od strane Tadićevih partnera i prijatelja.

Vidim da, ocigledno, niste razumeli poentu moga post!

Ja sam bar navela neke promene koju su nastale prethodnik 10 godina, za koje su zasluzne i DSS i DS, a vecinu tih promena bi propalo ako dodje SNS na vlast.
A o tome necu da pisem, jer ocigledno da ne znate ni sta nudi SNS kao obecanja! Niti se razumete u politiku i ekonomiju, nazalost!

Back