Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Počeo+miting+opozicije.html

Od svih domaćih agencija koje imamo - prave informacije dobijamo od ROJTERS AFRIKA!

"Desetine hiljada razočaranih Srba protestvovalo je u subotu u Beogradu na najvećem antivladinom miting u Srbiji do sada.
Policija procenjuje da je bilo 70,000 ljudi. Demonstranti koji su stigli iz cele Srbije skandirali su "Demokrate napolje!, Gladni smo! i druge povike."

BELGRADE (Reuters) - Tens of thousands of disenchanted Serbs protested in central Belgrade Saturday in the biggest anti-government rally in years aimed at showing opposition strength ahead of scheduled 2012 elections..

A milioni razočaranih, ali BISTRIH, građana Srbije bave se pametnijim stvarima u ovom divnom, skoro prolećnom danu. Uživaju i boli ih ćošak da daju podršku šupljem SNS :ok:

Da neces i njima da poduvas???

Ti,svinjče,da imaš mozga
bež'o bi u šumu....
a ne ček'o u svinjcu da dođe novembar...
Da te ljudi prikolju
i potrpaju u zamrzivač...
Ti,rekoh,da imaš mozga
ne bi završav'o u duvan čvarcima
i u pušnicama.
Da imaš mozga ne bi radio sklekove,
već bi razmišljao o štrojenju....
I kad ti fiknu jajca,ostaćeš svinjče....
al,bićeš malo interesantniji zbog više mesa.....
Čekam novembar da gledam preko tarabe
šta komšija radi i
slušam tebe kako skičiš,
jer nisi sluš'o savete.....

Jalovo, jalovo, jalovo...
dzabe istrosena narodna energija, nigde sindikata, ponizenih i ozlojadjenih.
Obican performans za medije i samo-reklamu pre izbora.
Umesto da razbijemo grad zbog krize kao normalni narodi u Tunisu i Egiptu,
ovi ostali jos da pociste papirice i konzerve. :roll:
Trla baba lan i na kraju...."Aj sad svi na svoje radne zadatke" vidimo se za dva meseca!!!

Tadicu mirno spavaj i nastavi sa otpustanjima i poskupljenjima do besvesti!! :roll:

да будемо прецизни.

Тома је најављивао 50.000 а према страним агенцијама било 55.000 - дакле постигли успех

Да будемо још прецизнији,моја прогноза (извештај са лица места) ја била 30-40.000.

Да будемо најпрецизнији, за тому и СНС ме заболе задњица али коментаре као твоје својевремено су давали слобини пензионери попут Мр Греен-а

Да те исправим!

"70,000 attended the rally."
http://af.reuters.com/article/worldNews/idAFTRE71418Q20110205

Jedina osoba koje se Boris Tadic plasi je Kostunica, jer on ako zeli moze da izazove cunami u ovoj nasoj maloj i napacenoj zemlji...jer ljudi iz dana u dan shvataju da nema vise vremena..i da je Kostunica nas jedini adut.:)

Ja sam svim svojim radnicima dao slobodne dane tako da smo se potovarili u ovaj sluzbeni fiat dukato i pravac BeGe, pride sam pokupio i strinu i neke njene dalje rodjake koji su takodje izrazili zelju da prisustvuju ovom tuznom skupu. :lol:

Ja sam poslao Passata u Beograd, ni moji ne rade petak, subotu i neđelju, što je stalo u Passata stalo, ostalima sam platio avionske karte :mrgreen:

Pa grobar je i organizovao miting samo da se slika jer u martu ide sa pizzoustim u brisel, pa da pokaže slike, da se malo pohvali, da ne spominje kosovo, da ponovi da bi hapsio mladića ako bude vlast... pa bože zdravlja da svoj stan od 400 hiljada evra, zaradjen u doba opozicije zameni za duplo veći i skuplji.

on je jasan, nisu mi jasni ovi njegovi jadnici što ih je dovukao iz piydića

Kradu svi-to je činjenica, ali to ne znači da ove ne treba menjati. Ali sa kim?
Sa onima koji su krali do 2008. godine pa da nastave tu gde su žuti stali?
Jaka je to zamena...

A što se dokaza tiče, u Srbiji nije nikakav dokaz čak ni da te snime kamerom, kako
kradeš narodne pare. Uvek će se naći verni stranački ljigavci (ma kojoj stranci
pripadali) koji će da razvodnjavaju, podmeću i skreću priču na drugu stranu.
Ili će reći kako "svi kradu", pa im je to jelte izgovor.

Немаш пуно опција.
Или ћеш прихватити програм странке која ти је најблискија или ћеш правити нову. Колико видим, још никоме није пало на памет да понуди нешто ново, па чак и овај митинг не нуди оно што је људима битно а то је бољи живот, мање проблема и брига и могућност да живе од свог рада. Само то је довољно да обухвати све остале проблеме.
Коштуница није прагматичар већ теоретичар и као такав нема капацитет да оствари нешто лично. Али уколико се окупе око идеје прави људи, онда има наде. А постулати на којима се базира политика ДСС-а је најприближнија вољи народа. КАда би Коштуница нашао личност која ће уместо њега да буде експонирана у јавности али такву да буде вођа који ће се држати принципа, многе ствари би биле другачије.
Уосталом, има ли сумње зашто је Николић прозвао "и Коштуницу" када је већ толико неважан? Мислим, где је добио такве инструкције?

Dosta ih je i doslo ako se uzme u obzir da je Toma najavio da ce miting biti go ****** kao sto je i bio.

Ма, шта вам је људи - изашао сам и видео на лицу места, него нисам имао батерије у фотоапарату - сад ћу да поставим неколико фотки-- БИЛО ЈЕ ТРАГИЧНО МАЛО ЉУДИ... па све време је радио превоз овде код цркве Св.Марка, трамваји ...кола - једино са десне стране полицијска комби-возила... све празно ДО ГЛАВНЕ ПОШТЕ.....

(извињавам се што нисам премотао датум, била ми је извађена батерија на апарату)

miting je savrseno ispunio svoju funkciju. ovo je bila priprema i test da se vidi koliko se nezadovoljnog naroda moze izvesti na ulicu i videli smo - dosla je masa koja sasvim lako moze zbaciti i srusiti mafijaski rezim i obracunati se sa njegovim liderima.

Back