Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
0102.jpg

OVO vlast?
OVO je kupilO sat „sopard hepi dajmond" cija je vrednosti oko 8.000 evra, mene bi bilo sramota da se pojavim u javnosti a da ovako izgledam, ili da dok ljudi gladjuju i ukucavaju eksere u prste, bacim na sat 8000 eura!

Jelena Trivan je jedna slatka predstavnica jedne slatke stranke na čelu sa najslađim prosrbinom :D

0102.jpg

OVO vlast?
OVO je kupilO sat „sopard hepi dajmond" cija je vrednosti oko 8.000 evra, mene bi bilo sramota da se pojavim u javnosti a da ovako izgledam, ili da dok ljudi gladjuju i ukucavaju eksere u prste, bacim na sat 8000 eura!

Чујем да ју је стартовао министар из Рашке, баш ме разочарао, где му је укус, а деловао је фино:roll:
Ствар је зрела, народу је дозлогрдило али опозиција нема моода или ти што је реалније нема подршку са стране.Јер кад погледамо уназад нема значајније особе која није дошла на власт без помоћи страних сила.
Јбг можда баш зато би и требали то одрадити док се странци снађу да побијемо ова гофна:think:

Има да виде Ивицине корњаче и Тадићеве службе када на њих нагрну храбри напредњаци наоружани стиропором предвођени Томом Гандијем и Ацом Будом!

Чујем да ју је стартовао министар из Рашке, баш ме разочарао, где му је укус, а деловао је фино:roll:
Ствар је зрела, народу је дозлогрдило али опозиција нема моода или ти што је реалније нема подршку са стране.Јер кад погледамо уназад нема значајније особе која није дошла на власт без помоћи страних сила.
Јбг можда баш зато би и требали то одрадити док се странци снађу да побијемо ова гофна:think:

Verujem da je taj ministar imao debeo razlog licne egzistencije, ovo voleti moze samo majka...Pobice se i sami kad budu jednom polagali racune, a djavo uvek dodje po svoje!

Има да виде Ивицине корњаче и Тадићеве службе када на њих нагрну храбри напредњаци наоружани стиропором предвођени Томом Гандијем и Ацом Будом!

Sta fali stiroporu? Ti mislis da bi trebalo puskama? Ili da rusimo i palimo Beograd? Ne, gandijevsku borbu ja ne odobravam, nemamo mi vremena za cekanje, ali, sve je bolje od tapkanja u mestu i cekanja da ti jos samo omcu na vrat namaknu ili te (gradjane) nateraju da to ucine sami!

Gorica Gajević V2.0

Da, ali je svojevremeno (u godinama u kojima je sad ovO) ipak bila lepsa, nego, ona se na velika vrata vratila u politiku -jos pre dve godine:

"Nekadašnja desna ruka Slobodana Miloševića izabrana za opštinskog pravobranioca u Raškoj, iako je devedesetih besplatno dobila plac na Kopaoniku i izgradila apartmane

Gorica Gajević, generalni sekretar SPS-a iz vremena Slobodana Miloševića, imenovana je juče za javnog pravobranioca u opštini Raška?! Nekadašnja "desna Slobina ruka" i "žena sa milion funkcija", kako su je zvali, postavljena je bez ikakve rasprave ..."

Sta fali stiroporu? Ti mislis da bi trebalo puskama? Ili da rusimo i palimo Beograd? Ne, gandijevsku borbu ja ne odobravam, nemamo mi vremena za cekanje, ali, sve je bolje od tapkanja u mestu i cekanja da ti jos samo omcu na vrat namaknu ili te (gradjane) nateraju da to ucine sami!

STIROPOR REVOLUCIJA.

Biće to prvi primer da je parče jeftinog izolacionog materijala srušilo jednu vladu!

Da, ali je svojevremeno (u godinama u kojima je sad ovO) ipak bila lepsa, nego, ona se na velika vrata vratila u politiku -jos pre dve godine:

"Nekadašnja desna ruka Slobodana Miloševića izabrana za opštinskog pravobranioca u Raškoj, iako je devedesetih besplatno dobila plac na Kopaoniku i izgradila apartmane

Gorica Gajević, generalni sekretar SPS-a iz vremena Slobodana Miloševića, imenovana je juče za javnog pravobranioca u opštini Raška?! Nekadašnja "desna Slobina ruka" i "žena sa milion funkcija", kako su je zvali, postavljena je bez ikakve rasprave ..."

Čekam da Bota istetovira jebenog Staljina na guzici pa da se kompletira.
Oprosti na rečniku.

Evo i mene. Miting je bio veličanstven, bilo je najmanje 100 000 ljudi. Trebalo mi je oko pola sata da bi se probio do bine i nisam uspeo da dođem baš do same bine, stvarno je bila velika gužva. Dobro je što je SNS dala rok od 2 meseca vlasti da raspiše izbore i nadam se da će tako i biti. Bilo je mnooooooooooogo naroda na mitingu, dobro je što nije bilo nijednog incidenta.

Zanimljivo je da je Žandarmerija u punoj ratnoj opremi čuvala žardinjere, odnosno rasporedila se oko njih. Neki ljudi su se čak i slikali pored njih. Haha. Upalo mi je u oko i to što je Vučić pozadi, na vratu imao flaster kojim je bila zalepljena bubica tj. kabli sa bubico. Bio sam blizu bine pa sam to jasno video. Očigledno je sve vreme bio u kontaktu sa drugima u organizaciji protesta. On me je oduševio kao i obično i nadam se da će stvarno biti novi premijer Srbije. Inače, on nije dugo bio na bini, očigledno je više bio u operativnom timu.

Ne slažem se sa time što je Toma u koaliciji sa Veljom i Karićem, Karić je 1 običan lopov, kriminalac i tajFun. Što se tiče Vulina on lepo priča ali je on ipak bivši JUL-ovac i komnjara. :lol: Na simbolu Pokreta socijalista se nalazi komunjarska petokraka a zastava im je crvene boje, to je dovoljno. Vulin je inače bio najžustriji govornik ali to ne mora ništa da znači.

Osim govornika na bini su nastupale i Kursadžije i svašta nešto.

Bilo je mnooooooooooogo naroda na mitingu, dobro je što nije bilo nijednog incidenta.
Jeste da je u ovom slučaju možda bitniji kvalitet, nego kvantitet, ali me opet i to zanima. :zper: Dakle, kakav narod je došao?
Ne slažem se sa time što je Toma u koaliciji sa Veljom i Karićem, Karić je 1 običan lopov, kriminalac i tajFun. Što se tiče Vulina on lepo priča ali je on ipak bivši JUL-ovac i komnjara. :lol: Na simbolu Pokreta socijalista se nalazi komunjarska petokraka a zastava im je crvene boje, to je dovoljno. Vulin je inače bio najžustriji govornik ali to ne mora ništa da znači.
Ponekad koalicija može presudno da utiče na formiranje ciljeva. Pogotovo ovako "glasna" koalicija. Da zvuči još zvučnije, tu je Mira Marković. Kao što je jednom rekao Čović: "Da Slobodan odluči da neće da uradi nešto, i tako mu svi savetuju, odjednom se pojavi Mira, i Slobodan promeni mišljenje, pa ipak to uradi." Ne znam koliko će biti u mogućnosti da to ispolji, ali Mira ima manipulativni talenat.
Osim govornika na bini su nastupale i Kursadžije i svašta nešto.
To su, pretpostavljam, uradili, da biste se malo opustili nakon njihovog i vašeg penušanja na sadašnje vlasti, tzv. diktatore. Čisto da ne biste doživeli emocionalni šok.

Narod je dosao u velikom broju,jer zeli promene,jer je bez posla,bez buducnosti!
Ali,na zalost,nemamo mi vodju,jakog karaktera,cvrstog stava i volje,koji bi imao smelosti i hrabrosti da od Srbije napravi stabilnu drzavu!
Jedini"izlaz"za Srbiju je neki svetski rat,pa nakon njega,kao i posle 2.svetskog,da onaj ko je preziveo izgradi neku novu drzavu!Sadasnja ponuda politicara je katastrofalna,sve mlakonja do mlakonje i lopov do lopova!Tako da narodu ni sa jednim od njih bolje biti nece!
Na miting,narod nije dosao zbog Tome,vec zbog sebe,ali Toma vec sebe vidi u ulozi predsednika!SNSu je najvaznije da sad oni malo dodju na vlast,boli njih za narod!
Pazi,igra Toma pametno,povlaci poteze kao teniser!
ALO;NAROD HOCE PROMENE;A NIJE NARODU CILJ DA TOMA DODJE NAVLAST!

Back