goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Svakako manji od ovih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su bili mali neredi nešto poput ovog...
][video=youtube;vkUVn_gAd-w]https://www.youtube.com/watch?v=vkUVn_gAd-w[/video

Јасно је да има малолетника много ... То је проблем васпитања у школама, кућама ... Што се тиче пунолетних, то је у реду ... Е сад ... ово ми личи на извештај Б92 ...
Јасно је да има малолетника много ... То је проблем васпитања у школама, кућама ... Што се тиче пунолетних, то је у реду ... Е сад ... ово ми личи на извештај Б92 ...
Pa pazi s obzirom da se tamo mnogo bolje živi nego tada a socijala je bila uzrok najvećih nemira tamo pa se uz nju vezalo i nacionalno pitanje...Standard menja sve...Vidiš da i tamo prave nerede baš baš extremisti i navijači slično ko i kod nas.Dobro poređenje,
si video kako je baba neomiljena?
Ali slabo to Irci nešto...ubistvena je ta demokratija novog doba.
gde nestadoše revolucionarne šezdesete, sedamdesete?![]()
zasto tako mislis?
Ne bih to tako podržao.
Više mi se čini da je omladina Srbije protiv ovog sadašnjeg smeća od režima i njegovih izvršilaca. Čak i deca vide da je ovo totalna budalaština od države koju su uspeli za kratko vreme da naprave nacisti, dmokrate, tadić i ostala fela praznoglavaca.
Vaspitanje da budu ovce? Ja razumem da nije u redu vandalizam, ali gde - tamo gde nema razloga. Kod nas ima na pretek!
to da li je on, kad i sta rekao, sve je potpuno irelevantno u odnosu na politicku situaciju u srbiji trenutno. general je totalno degradiran, bas kao i ovaj narod. nema to mnogo veze sa medijskim mrakom, vise ima sa mrakom u svesti naseg naroda. i nema mozda negde ni toliko veze sa mladicem koliko ima veze sa nama samima koji bauljamo po tami a svetlo na kraju tunela se ne vidi.
Nije mi do crtanja.
Proci ce to ... sve ovo je samo jedna lose rezirana PSYOP kratkorocnog efekta ...
Јесте ли се ви икада питали што се дешавају инциденти на протестима у Београду а у Републици Србској не?Ево гарантујем да ће на митингу у БЛ бити више људи него у БГ и да ће све проћи мирно. Знате ли што?Па зато што полиција у РС не батина сопствену дјецу!Србска омладина у Србији мрзи полицију јер је полиција у Србији антисрбска и брутална!
Пандури самим својим присуством изазивају омладину!
Ја сам на страни омладине, јер та дјеца сигурно немају зли намјере!
Јесте ли се ви икада питали што се дешавају инциденти на протестима у Београду а у Републици Србској не?Ево гарантујем да ће на митингу у БЛ бити више људи него у БГ и да ће све проћи мирно. Знате ли што?Па зато што полиција у РС не батина сопствену дјецу!Србска омладина у Србији мрзи полицију јер је полиција у Србији антисрбска и брутална!

Ne bih to tako podržao.
Više mi se čini da je omladina Srbije protiv ovog sadašnjeg smeća od režima i njegovih izvršilaca. Čak i deca vide da je ovo totalna budalaština od države koju su uspeli za kratko vreme da naprave nacisti, demokrate, tadić i ostala fela praznoglavaca.

nije li bas dos dosao na vlast lomljenjem i paljenjem?![]()

Погледајте на крају снимку сву бруталност полиције...убише дјете скоро!!!
Наравно да јесте. Тада су осуђивали полицију што бије, а данас ликују што полиција бије.