Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje:

Misliš lomljenja kanti, saorbaćajnih znakova, semafora, izloga
KRETENČINE! OLOŠ! SKOTINE!
Sva ta OMLADINA celo popodne na miting je pristizala sa limenkama, flašama, dvolitrim bombama (kako ih u žargonu zovu) piva. I jedino zbog čega su tamo išli je da naprave ono što su napravili.
Igrom slučaja morala sam da ostanem u žiži svega.
U panici sam zatvorila katanac unutrašnjeg dela lokala ali je unutra ostao i ključ od tog katanca i od spoljnjih vrata morala sam tamo da čekam kolegu da donese svoje da bi mogli da je zatvorimo.
Odnekud je do mene doletela močuga, koju sam onako u strahu šutnula uz zid zgrade da ne bi ponovo bila upotrebljena.
Kad su došli panduri na konjima, jedan SKOT je sa ulice uzeo komad betona od kante za đubre i gađao pandura ali pogodio konja vičući
- Idite na Kosovo!
A ja sam onda zgrabila onu motku i gađala njega!!!! i rekla mu
- idite vi!
- Mi nemamo oružje
- Pa idite sa kamenjem,motkama i flašama kao sad.

SKOTOVI MALI!

Значи по теби тако храброј и неустрашивој, полиција служи да бије омладину, а омладина служи да чува интегритет и суверенитет :lol: Е мозгу тупави.

Kriva je njegova stranka, za vreme cije kontrole Srbija ima nikad vise poreze, komunalije i monopol. Pre nego sto je njegova stranka preuzela neke resore, situacija je bila kud i kamo bolja...

.a sto je napravila stranka prije njega?...lozila se na rodoljublje i nagomilavala drustvene poklone opstanka ?..to smo vec gledali u bivsoj Jugi...zivot na kreditima je uvijek limitiran i na kraju uvijek placa stranka koja dolazi i cijelokupni narod,,,u Hrvatskoj je to napravio Sanader, a Kosorica(to je ona bijela kokos) ispravlja krivu Drinu sa 4500000 Hrvata...imamo isti problem i njega treba rijesiti sada..pa makar koliko nas to kostalo !!!

Није било никакавих нереда, обична демонстрација полицијске моћи и технике. Килави су радикали, вечерас керови нису имали достојног противника.

Уживање је гледати како демократија захтева хиљаде наоружаних, државне зграде заштићене и опкољене, коњанике и пешадинце боље опремљене од оних дикататорских, слобиних... Милина за очи, сами ће се ови урушити.

Што се митинга тиче, пружена је подршка највећем српском генералу испред Скупштине и на стадионима. За рушење власти и за прекид дводеценијског лоповлука, кукавичлука и полтронства потребан је вођа. То нису ни радикали, ни напредњаци, ни дсс, а понајмање ови на власти.

:ok::ok:

353871.jpg

Nema taj veze sa protestom,
to ti je neki Vukov sareni cetnik,
ukrali mu janje na Ravnoj Gori pa place!!:per::per::per::per:

:zcepanje:

Misliš lomljenja kanti, saorbaćajnih znakova, semafora, izloga
KRETENČINE! OLOŠ! SKOTINE!
Sva ta OMLADINA celo popodne na miting je pristizala sa limenkama, flašama, dvolitrim bombama (kako ih u žargonu zovu) piva. I jedino zbog čega su tamo išli je da naprave ono što su napravili.
Igrom slučaja morala sam da ostanem u žiži svega.
U panici sam zatvorila katanac unutrašnjeg dela lokala ali je unutra ostao i ključ od tog katanca i od spoljnjih vrata morala sam tamo da čekam kolegu da donese svoje da bi mogli da je zatvorimo.
Odnekud je do mene doletela močuga, koju sam onako u strahu šutnula uz zid zgrade da ne bi ponovo bila upotrebljena.
Kad su došli panduri na konjima, jedan SKOT je sa ulice uzeo komad betona od kante za đubre i gađao pandura ali pogodio konja vičući
- Idite na Kosovo!
A ja sam onda zgrabila onu motku i gađala njega!!!! i rekla mu
- idite vi!
- Mi nemamo oružje
- Pa idite sa kamenjem,motkama i flašama kao sad.

SKOTOVI MALI!

Ај не лажи ...

Samo jedno znam, ova garnitura nece otici mirno sa vlasti.... Narod treba da iskazuje revolt sto vise i cesce, npr. razlog je sad Mladic.
U Evropi svaki bozji dan se mlate i ne pada im na pamet nikakva finoca.

Mislim da ce kod nas biti konacan obracun kad pokusaju da pokradu izbore.

.a sto je napravila stranka prije njega?...lozila se na rodoljublje i nagomilavala drustvene poklone opstanka ?..to smo vec gledali u bivsoj Jugi...zivot na kreditima je uvijek limitiran i na kraju uvijek placa stranka koja dolazi i cijelokupni narod,,,u Hrvatskoj je to napravio Sanader, a Kosorica(to je ona bijela kokos) ispravlja krivu Drinu sa 4500000 Hrvata...imamo isti problem i njega treba rijesiti sada..pa makar koliko nas to kostalo !!!

To se ne resava tako sto se pospesuje korupcija, sto se povecavaju porezi za preduzetnike i sto se unistava obrazovanje.Kao sto to radi njegova stranka.

Gledam sad vesti i kako vidim ovi vaši junaci uglavnom nemaju više od 16, 17 godina...

То су они што су намагарчени и похапшени ;) ...

Шалу на страну. Митинг као митинг је био супер. Сад, што је било нереда, то није крива СРС, то су криви полицајци који су започели нереде. Раније сам већ писао о томе.

Оно што је као порука митинга требало да оде у свет јесте да је Србији и Србима доста једноумља Бориса Тадића. Међутим, напредњаци су, у сарадњи са жутима направили хаос на том митингу.

Ja samo znam da je ova zemlja unistena i opljackana, akteri su na vlasti. A povod kao povod koji bi doveo do svrgavanja stetocina me se apsolutno
ne tice, ni ko ce da ga organizuje, samo zahtevam da se adekvatno kazne akteri koji su ovu zenlju gurnuli u ambis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back