Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Баш ме брига ко прави митинг важно је да се прави и сви који поштују Генерала нека дођу а идолопоклоници неверног Томе нам ни не требају.

Ratko Mladić apelovao je danas na javnost da ne izaziva nerede zbog njegovog hapšenja i da ne dođe do krvoprolića na ulicama, preneo je njegov advokat Miloš Šaljić novinarima ispred Speciajlnog suda.

"Njegovo zdravstveno stanje je nepromenjeno, on je i dalje konfuzan i traži da ga pregleda, pored ostalih lekara, predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović", rekao je Šaljić posle dvočasovne posete haškom optužniku u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda u Beogradu.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/256637/Ratko-Mladic-Ne-izazivajte-nerede-zbog-mene

Naravno da nece biti nicega .
Ne moze . Ne daju gazde , ai narod izgeda da je bas briga .
gazdee , koje komandiju srbijom , u svojoj drzavi su i te kako protestvovali , kad su im onomad osudili genrale , za koje oni veruju da su heroji . Tamo , u svojoj drzavi , oni neguju nacionalno jedinstvo i imaju nacionalnu drzavu.
A ovde u Srbiji , gde samo gazzduju , ne dozvoljavaju ni nacionalno jedisntvo , niti nacionalnu drzavu , nit dignitet ....
sve to ne bi moglo , da narod to ne zeli .

Poslednja izmena:
Naravno da nece biti nicega .
Ne moze . Ne daju gazde , ai narod izgeda da je bas briga .
gazdee , koje komandiju srbijom , u svojoj drzavi su i te kako protestvovali , kad su im onomad osudili genrale , za koje oni veruju da su heroji . Tamo , u svojoj drzavi , oni neguju nacionalno jedinstvo i imaju nacionalnu drzavu

Ono sto su radili Hrvati zbog Gotovine i drugih zlocinaca jeste produkt "kolektivne svesti" i odlika je primitivnih plemena...

Ne vidim zasto bi mu penzija bila isplacivana i to od strane SRBIJE, od poreza koji mi placamo...
Rodjen je u R. Srpskoj, tamo je radio... ako ce neko da mu isplacuje penziju, neka mu isplacuju oni...
I ne moze jedna persona koja je na obraz Srbije nabacala toliko blata da se necemo sprati ni za 500 godina... da uziva sva penzionerska prava kao sto ih uziva moj deda, koji je 40 godina od jutra do mraka posteno rntacio.
Stavise, s obzirom koliko je novca potroseno na njegovo trazenje, i koliko je kostao Srbiju u smislu gubljenja beneficija pred svetom... mislim da bi sva njegova imovina trebalo da se nacionalizuje i proda, a novac ulozi u izgradnju zabavishta (toga nam treba, zar ne?), ili jos bolje, ironicno, u osnivanje neke Agencija koja bi se borila protiv sirenja mrznje i rata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back