Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Pljusti kisa, verovatno ce i sutra. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali kako to...pa Grobari gostuju Sevojnu, a Cigani u Novom Sadu...ko ce taj skup podrzati onda??? I kako ce se panduri snaci???

On je davno dobio penziju, samo je isplata privremeno obustavljena.

Pljusti kisa, verovatno ce i sutra.![]()
Vetar piri, vetar piri, Srbija se širi...
Šta je bre ***** izdajničke zar su samo Tihi i Semberac pravi Srbini ovde!?! Zar treba svi da spustimo glave dole i gledamo mirno kako nam odvode Generala u jebeni Hag ???
Da prodajemo naše ljude zarad Evrope???
****** ih ta evropa , MI SMO PONOS SRBIJE !!!!
Ostala je jos samo jedna ALI najveća prepreka za ulazak u Evropu a to je KOSOVO , i kako stvari stoje Tadic vec odredjuje cenu za našu svetu zemlju.
Nedamo Ratka-Nedamo KOSOVO !!!
Hoce li demostranti poslusati generalovu komandu?!

Šta je bre ***** izdajničke zar su samo Tihi i Semberac pravi Srbini ovde!?! Zar treba svi da spustimo glave dole i gledamo mirno kako nam odvode Generala u jebeni Hag ???
Da prodajemo naše ljude zarad Evrope???
****** ih ta evropa , MI SMO PONOS SRBIJE !!!!
Ostala je jos samo jedna ALI najveća prepreka za ulazak u Evropu a to je KOSOVO , i kako stvari stoje Tadic vec odredjuje cenu za našu svetu zemlju.
Nedamo Ratka-Nedamo KOSOVO !!!

Kiša pada, kiša pada, Hrvatska propada...Vetar piri, vetar piri, Srbija se širi...
![]()

Grmi, seva, a Mlatko se za Hag sprema...![]()

Cim su ga priveli pravdi, odmah je pitao za penziju. Heroj, nema sta.![]()

situacija ipak nepovratno izmiche kontroli, prave se grupe koje su medjusobno nepovezane pa nije moguce uticati na njih, zajednichka im je samo mrzhnja prema ds i ostalim pederima, zhutaca nema nigde po ulicama a i pochele su pretnje telefonima ponekim iz struktura vlasti, policije ima samo u ns i bg, manja mesta su napushtena, sve se urushilo za samo par dana. dobrodoshli u anarhiju, pochece lov po ulicama.

Srbini
Grmi, seva, a Mlatko se za Hag sprema...![]()

Heroj Srbije!

Sutra dolaze ultradesnicari, ne znam koliko ce biti mirno ...