Miting Dveri ispred Vlade 21.03.2015.

DZOS, ja sam ti rekao koga bih podrzao. Postoji primer Hrvatske.

Znam i tu smo saglasni. Ono sto se meni cini da su tome najblizi Dverjani posto su osnovne ideje podudarne. Problem je samo sto su ovde te ideje najstrozije zabranjene na glavnim medijima ili su ovi nesposobni da se izbore za prodor svojih ideja. Ali, ako se ti slazes sa onim za sta se zalaze "Zivi zid" onda moras da se slazes i sa velikim brojem ideja Dveri postosu identicne. Uz to, Dverjani su te svoje ideje izrazili PRE Zivog zida. Ako se osvrnes na prakticne radnje oko sprecavanja delozacija koje rade u CRO, reci cu ti da mi se dopada metod i da bih voleo da ga i Dveri (ili neko drugi) ovde primenjuje. Protivnik sam prostakluka, vugarnosti i nasilja bez obzira sta mislio o Vucicu, NATO, EU, MMF, ...

Znam i tu smo saglasni. Ono sto se meni cini da su tome najblizi Dverjani posto su osnovne ideje podudarne. Problem je samo sto su ovde te ideje najstrozije zabranjene na glavnim medijima ili su ovi nesposobni da se izbore za prodor svojih ideja. Ali, ako se ti slazes sa onim za sta se zalaze "Zivi zid" onda moras da se slazes i sa velikim brojem ideja Dveri postosu identicne. Uz to, Dverjani su te svoje ideje izrazili PRE Zivog zida. Ako se osvrnes na prakticne radnje oko sprecavanja delozacija koje rade u CRO, reci cu ti da mi se dopada metod i da bih voleo da ga i Dveri (ili neko drugi) ovde primenjuje. Protivnik sam prostakluka, vugarnosti i nasilja bez obzira sta mislio o Vucicu, NATO, EU, MMF, ...

Трећа Србија ке повела кампању против извршитеља нпр.

Е сад, наравно, не може се сваки предмет који извршитељи имају изједначити, пошто су они покренули кацију СТОП извршитељима, али вероватно циљају оне који нису могли да плаћају, а не на оне који просто нису хтели.

Баци поглед на Фејсу.

Трећа Србија ке повела кампању против извршитеља нпр.

Е сад, наравно, не може се сваки предмет који извршитељи имају изједначити, пошто су они покренули кацију СТОП извршитељима, али вероватно циљају оне који нису могли да плаћају, а не на оне који просто нису хтели.

Баци поглед на Фејсу.

Treca Srbija je Vucicev projekat (posle neuspeha sa Vacicem) sa zadatkom da obesmisli druge koji su anti NATI i anti EU i to tako sto ce se njima davati medijski prostor sa "akcijama" koje treba zbune neupucene. Valjda znas kako je nastala "Treca Srbija".
Ljudima koji su izasli na jednoj listi a onda se preimenovali i zadrzali mandate, nikada nista ne mogu da verujem. Zato nikada nista nisam mogao da poverujem SNS-u. Da su oni tada vratili mandate SRS-u i poceli svoju novu politiku, imalo bi makar moralnu dimenziju.
Dakle, "Treca Srbija" je za mene isto sto i SNS ma sta cinili naknadno. Sve je u funkciji marketinga za politicki nepismene (da ne kazem za nemoralne).

Treca Srbija je Vucicev projekat (posle neuspeha sa Vacicem) sa zadatkom da obesmisli druge koji su anti NATI i anti EU i to tako sto ce se njima davati medijski prostor sa "akcijama" koje treba zbune neupucene. Valjda znas kako je nastala "Treca Srbija".
Ljudima koji su izasli na jednoj listi a onda se preimenovali i zadrzali mandate, nikada nista ne mogu da verujem. Zato nikada nista nisam mogao da poverujem SNS-u. Da su oni tada vratili mandate SRS-u i poceli svoju novu politiku, imalo bi makar moralnu dimenziju.
Dakle, "Treca Srbija" je za mene isto sto i SNS ma sta cinili naknadno. Sve je u funkciji marketinga za politicki nepismene (da ne kazem za nemoralne).

Питао сам те за идеју.

Митинг Звери је прошао као пуцањ у празно. Народ је увидео који су то кримоси и лажовчине.

Не би се ти јављао да нису почели да фијучу меци са разних страна... Просвета, Двери, СРС, Костолац, пензионери... Плашите се за своје гузице у које ће ускоро почети да се забија танад. Биће ти дупе као швајцарски сир.

Ok, shvatio sam da je vaznije sta se prica, nego sta se radi na terenu. Zahvaljujem.

Po obicaju menjas teze.
Hajde kazi ko to sta "radi na terenu" a da nisu Dveri? Ili i ti smatras da je samo ono sto objavi RTS i PINK merodavno?
Covece, PINK je ceo dan zvrjao o nekakvom Miskovicevom kriminalcu koji je krenuo da rusi Vucica tako sto je sakupio 50 demonstranata. Onda je Vucicev PINK na gradskom nivou zvani STB, pravio reportaze sa "slucajnim prolaznicima" koji su svi odgovarali ono sto je pre toga izvrteo PINK (imas posebnu temu o prepoznatim SNS clanovima kao "slucajnim prolaznicima"). Onda se odrzi protest Dveri ispred Vlade i setnja do RTS-a nekoliko hiljada ljudi sa jasnim ocenama i zahtevima i PINK do danas ne objavi da je uopste odrzan. Onda ti (i svi koji se informisu samo preko tih medija) kazete da Dveri nemaju nikakve aktivnosti (osim "borbe protiv gej Parade, o kojoj jedino izvestavju u negativnom kontekstu). Ti imas internet pa lako mozes videti sve ali lakse je ponavljati ono sto se namece medijski onima koji se informisu samo preko RTS i PINK.

Не би се ти јављао да нису почели да фијучу меци са разних страна... Просвета, Двери, СРС, Костолац, пензионери... Плашите се за своје гузице у које ће ускоро почети да се забија танад. Биће ти дупе као швајцарски сир.

Jos jedna Vidovita Zorka koja predvidja sudbinu...:roll:

Po obicaju menjas teze.
Hajde kazi ko to sta "radi na terenu" a da nisu Dveri? Ili i ti smatras da je samo ono sto objavi RTS i PINK merodavno?
Covece, PINK je ceo dan zvrjao o nekakvom Miskovicevom kriminalcu koji je krenuo da rusi Vucica tako sto je sakupio 50 demonstranata. Onda je Vucicev PINK na gradskom nivou zvani STB, pravio reportaze sa "slucajnim prolaznicima" koji su svi odgovarali ono sto je pre toga izvrteo PINK (imas posebnu temu o prepoznatim SNS clanovima kao "slucajnim prolaznicima"). Onda se odrzi protest Dveri ispred Vlade i setnja do RTS-a nekoliko hiljada ljudi sa jasnim ocenama i zahtevima i PINK do danas ne objavi da je uopste odrzan. Onda ti (i svi koji se informisu samo preko tih medija) kazete da Dveri nemaju nikakve aktivnosti (osim "borbe protiv gej Parade, o kojoj jedino izvestavju u negativnom kontekstu). Ti imas internet pa lako mozes videti sve ali lakse je ponavljati ono sto se namece medijski onima koji se informisu samo preko RTS i PINK.

Нисам вам ја крив што вас више нема ни 2%. Зна народ који сте ви криминалци и да сада радите за Вучића и СНС.

- - - - - - - - - -

:hahaha: Баш фијучу. Нема вас ни 2%.. Ако ико ради за СНС онда сте то ви Зверови.

Нисам вам ја крив што вас више нема ни 2%. Зна народ који сте ви криминалци и да сада радите за Вучића и СНС.

- - - - - - - - - -

:hahaha: Баш фијучу. Нема вас ни 2%.. Ако ико ради за СНС онда сте то ви Зверови.

Tako je, bre! Nego, sta bi sa temom koju sam ti razotkrio kao prevaru? Potrudi se malo, bre! Ovaj @Nikita ce ti pokupiti svu lovu. :hahaha:

Dok vandali lome, "Dveri" sade, ali bez pitanja
Iako o tome nisu planirali da obaveste javnost, vest o vandalizmu u kom je na keju uništeno 20 mladica podstakla je članove niških "Dveri" da saopšte medijima da su prošle nedelje na keju pored KK "Gusar" zasadili "dverored" lipa.
Poslali su fotografije akcije o kojima, kako ističu, inače ne obaveštavaju medije jer je "narodu više muka od političara koji se slikaju sa lopatama ili šlemovima, a suštinski svojim ličnim primerom zapravo ničemu ne doprinose".
Nakon ovog nemilog događaja lomljenja sadnica, koji je pokazao svu nakaznost trenutne situacije naše mladosti (budućnosti), rešili smo da ipak obavestimo javnost o našem ''dveroredu'' kako bi se svi mi koji želimo povratak smisla, lepote i poretka u naše živote i našu zajednicu, nekako međusobno okuražili - piše u saopštenju "Dveri".
Kažu da su hteli i da provere da li će i kada njihovu akciju primetiti gradske vlasti.

Gradske vlasti više od dvadeset godina niti su posadile drveće po keju, niti su postavile klupe i svetiljke. Sve je kod nas u funkciji političkog marketinga, a grad nam tone - piše u saopštenju "Dveri".

U vezi sa lomljenjem mladica na keju, iz "Dveri kažu da "mladi drvolomci jesu krivi", ali da"odgovornost za njihov čin snosimo svi mi, celo društvo".

Ipak, najveća je odgovornost onih koji državom upravljaju i koji su od naroda i dobili poverenje da održe i osmisle sistem vrednosti - kažu u "Dverima".
Mladice sađene bez saglasnosti - moraće da budu presađene

Pošto su članovi "Dveri" lipe zasadili na gradskom zemljištu na mestu koje nije predviđeno za to i na način koji im ne odgovara, lipe će morati da budu presađene.

Iz JKP "Gorica" poručuju da je za ovakve akcije neophodna konsultacija sa njihovim stručnjacima.

Ne može svako da sadi tamo gde želi jer postoje projekti uređenja za to mesto i tu je nešto drugo planirano. Osim toga, određene vrste biljaka traže određeno mesto, udaljenost, okolinu - objašnjava pomoćnik direktora za poslove sektora "Zelenilo" JKP "Gorica" Slobodan Đorđević.

Dodaje da će obavestiti "Dveri" da sadnice moraju da izmeste i da će im, ako žele, pomoći da zajedno odrede odgovarajuće mesto za njih.

Inače, svako ko želi da zasadi drveće na gradskom zemljištu, dužan je da o tome obavesti sektor "Zelenilo" JKP "Gorica". To čine i škole kada uređuju svoja dvorišta.
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/D...itanja.sr.html
Zasadili lipe? Znaju li oni koliko je korenje lipe? Pa to ima da izdigne ove plocice i kamenje ispod ko iz sale. Kej ce upropastiti... lepa namera ali vrlo pogresna.
Poenta je u tome što njihov list luči lepljivu smolu na koju se lepi smog i đubrište a onda ga kiša spira i baca na zemlju umesto što ga mi udišemo.
Uberite po jedan list na trotoaru. Operite ga u tacni vode. Svo ono crnilo je trebalo da završi u nečijim plućima .
Dveri jos nisu ni dosle na vlast, a tako se bahato ponasaju...

Po obicaju menjas teze.

Kom obespravljanom gradjaninu su Dveti pomogli? Kome su sagradili kucu? Kome su pruzili pravnu pomoc? Kome su sprecili plenidbu stvari? Koga su zastitili od fasistickih falangi komunalaca?

Vreme, mesto i situacija?

Kom obespravljanom gradjaninu su Dveti pomogli? Kome su sagradili kucu? Kome su pruzili pravnu pomoc? Kome su sprecili plenidbu stvari? Koga su zastitili od fasistickih falangi komunalaca?

Vreme, mesto i situacija?
Ja nisam clan pa nemam evidenciju ali evo setih se npr. nedavno jedne samohrane majke koja je sa deteom ostala na ulici kojoj su nasli smestaj i pomogli da opstane. Ovo ce ti potvrditi i @Komsija posto on verno prati "Vulinistu Milana", koji je u toku svoje emisije objavljivao podatke i apele. Za advokatske savete ne znam detalje ali znam da je (ne mogu sad da se setim imena) i preko radija davao savete i ostavljao kontakt da pomogne. Ne znam za "delozacije" i da li ih je bilo kod nas ali znam za javno apelovanje za pomoc. Znam i da je nekim konkretnim ljudima stradalim u poplavama pomagano sa opremanjem nekim stvarima i aparatima. Mozda toga ima vise ali ja znam samo ono cega sam se sada setio.
Ali, to nije najvaznije. Najvaznije je da nikoga ne upropascuju sto koalicija SNS-SPS-PUPS-JS-SPO-SDPS-DHSS-PS-PSS-NS- (ne mogu da se setim ko je sve u koaliciji)+ odabrani kadrovi "zutih"+NVO koje vode Sonja Liht, Sonja Biserko, Natasa Kandic,... rade evo vec pune TRI godine.

Back