DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Pa sigurno je da nece doci jer njima nije potrebno da im neko objasnjava kako su NATO i Toni Bler opasni po Srbiju.
Ljuidi su prilicno informisani, ne mora Dveri da ih informisu, a i muce ih neke druge muke i nevolje.
Nego ne znam da li ce na programu biti i ovo:
petak 20.03.2015. | 17:49
Srbija digla rampu za GMO?
Izvor: Večernje novosti
Beograd -- Novi Nacrt zakona o genetski modifikovanim organizmima je gotov, ali se čuva u tajnosti, pišu Večernje novosti.
Ti si vrlo inspirativna za polemiku. Ovoga puta iskljucivo zbog obmanjivanja iz razloga samo tebi (i meni) poznatih.
Da sagledas o cemu pisem, evo ti crno na belo:
.
.
"Zato što su smanjili plate i penzije, umesto da je punjenje budžeta izvršeno naplatom nenaplaćenog poreza tajkunima, dodatnim oporezivanjem ekstraprofita stranih banaka koje imaju najveće kamatne stope u čitavoj Evropi ili otpuštanjem partijskih vojski iz javnih preduzeća.
Zato što je njihova borba protiv kriminala i korupcije jedna velika laž. I posle tri godine njihove vlasti nije završen niti jedan sudski proces i na višegodišnjoj robiji na osnovu pravosnažne presude ne nalazi se niti jedan kriminalac, tajkun ili političar koji je opljačkao Srbiju u poslednjih 25 godina.
Zato što je 2015. godina od strane Vlade Srbije oglašena kao godina totalne rasprodaje Srbije. Na prodaju su svi preostali domaći prirodni i privredni resursi. Posebno je alarmantna najava prodaje Telekoma, najvažnijeg srpskog državnog preduzeća na Balkanu.
Zato što su zatvorili sve medije za javnu raspravu i sučeljavanje vlasti i opozicije. Zato što Nikolić, Vučić i Dačić već pune tri godine nisu učestvovali niti u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj bi sa druge strane bio neko ko drugačije misli od njih.
Zato su što su na svakom koraku nastavili partijsko zapošljavanje, lično i stranačko bogaćenje.
Zato što je dogorelo do nokata, jer su SNS i SPS prekršili sva svoja predizborna obećanja i vladaju strahom i medijskom torturom.
70-protest-dveriZato što je Vučićeva Vlada vrhunac 5. oktobra i DOS-a koji razjeda i uništava domaći ekonomski interes i državu u celini.
Zato što ako protiv ove vlasti ne ustanemo mi, srpski rodoljubi, opet će nam otporaše pripremiti stranci i poslati ih u nove revolucije i prevare.