Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Biće da je Feministkinju otkačio dečko ovih dana pa je sva nadrdana.Feministkinja:A šta je to sa vama pa toliko volite tu reč "generalizovanje"?Ja to, hvala Bogu ne radim JOŠ (sumnjam da ću ikad, što se i vidi) i govorim o OGROMNOM BROJU PRIMERA iz života. A što se čuvenog GENERALIZOVANJA tiče - mislim da se podrazumeva da svaki slučaj ima svoje izuzetke i mrzelo me je da opet to naglašavam jer se to PODRAZUMEVA. Govorim o veeeeeeelikoj većini današnjih i ovdašnjih brakova.
Ne želim da se muškarci osete uvređenim ovde. Nije samo do njih. Ista je naša krivica za ovakvo stanje, ustvari - ono što najviše mrzim da vidim je žena koja dođe pa mi popuje - pa to tako i treba, on je muško, gde on da pegla......... Uuuuuuuuf!![]()
![]()
A ovde ima mnogo takvih, kako primećujem.
Jeste, zlato, mi smo svi krivi. Baš smo svi mi odvratni. FUJ ! I svi mi ostavljamo dlake na sapunu, a sve vi jadne i dobre i fine i smerne SVE radite a svi mi samo ležimo i pijemo pivo i gledamo fudbal i znojimo se i ne kupamo se i zaključavamo sve vas žene u kuhinju. I svi mi ne spuštamo dasku na WC šolji i gužvamo posteljinu. Bljak. Da sam na mestu svih vas u životu više nikad ni jednog muškarca ne bih pogledao. Svinje jedne muške !
Nego, mala, šta radiš večeras ? 'Oćeš da te Milojko izvede džentlmenski večeras ? Da malo prošetamo gradom, ništa ono ...