Mit o braći Rusima i Turcima je propao, BiH su najviše pomogli EU i SAD

To ja plakat iz 2008 ili tako nesto.Dodik je dusa Bosne.Nikad nece izgubiti izbore.Nikad Bosanci i Hercegovci nece prestati da ga vole.Kao ni gospodina Covica koji je takodje legenda,institucija,Njih dvojica su dva stuba na kojima pociva Bosna a Amerikanci pokusavaju da sruse ta dva stuba i da uniste Bosnu.Vidimo da od toga nema nista.Muslimanska manjina se iseljava u masama.
Ovaj forum je postao poligon za iznosenje svojih snova, zelja i nadanja. Nedostaju samo uzdisaji koji bih upotpunili atmosferu...Cuj dodorog dusa Bosne? cek da izadje iz bolnice pas vidit ko je Srbin iz Bosne, dusa kako ti izvali...

о чему се ради?! па зна хоџа Кавазовић о чему се ради, врло добро. зашто не објасни раји сарајевској да се не може бити клијент Турске и пријатељ Емиратима, јер то не иде једно с другим. а Сарајево је стало уз Турску и против себе окренуло Египат, Емирате, Саудијску Арабију и Израел, који сад подржавају Србе и Хрвате.

Izrael srpski prijatelj ahahahahhaa

Vic godine 2020

Hahahahaha

Koji ste vi propali rusotrolovi

Ja priznajem bosansku naciju ali muslimani ne mogu biti pripadnici te nacije.
De kad te molim dozvoli im jer bez tvog priznanja nece moci da bidne...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Znaci nijemac promjeni vjeru, i automatski gubi nacionalnost. Ili jedan moj kolega Svabo, jedno jutro mi saopstio kako vise nije Katolik. Ja ga pitam zasto, on mi rece da za clanarinu koju je placao crkvi, moze odrzavat svoje auto, i to je prevagnulo, pa ti vidi doklen si ti dobacio sa svojim bulaznijama....

Poslednja izmena:
De kad te molim dozvoli im jer bez tvog priznanja nece moci da bidne...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Znaci nijemac promjeni vjeru, i automatski gubi nacionalnost. Ili jedan moj kolega Svabo, jedno jutro mi saopstio kako vise nije Katolik. Ja ga pitam zasto, on mi rece da za clanarinu koju je placao crkvi, moze odrzavat svoje auto, i to je prevagnulo, pa ti vidi doklen si ti dobacio sa svojim bulaznijama....
Žao mi je ali mi je ali muslimani ne mogu biti Bosanci.

Back