Braći Stajić oduzimaju imovinu

Ja priznajem da sam bio zaposlen u firmi koja je bila u direktnom kontaktu sa pedagoskim fakultetom vlasti , sto ce reci gledao sam sve moguce varijante saradnje i sukoba koje vlast generise, od borbe bez ledja, do borbe sa ledjima a krokodilska cerecenja....

E sad, to nisam naleteo , kasicu uzajamne pomoci , pa bih ako neko zna kako to funkcionise da mi objasni , ali direktno svi moguci razredi i dubine su moguce, kazem sve sam kategorije i lige prosao....
Nisam tu za kasicu uzajamne pomoci...
:super:
Рекет који се плаћа "породици".

:super:
Рекет који се плаћа "породици".
Ali gde se to uvodi kao kategorija, kod podizvodjaca, ili i kod zaposlenih ispod partijskih struktura?

To nije moglo da prodje ako si direktno ministar ili si cova na polozaju u ministarstvu , kakav reket ti da placas nekome....to je no no...

To mora da su neke vanredne operacije, tipa stize kit pa ga zajednicki komadamo pa onda da se svi utalimo , onda ko prvi zasece odvoji sebi ali i za Srbiju...za vlast...

Jedino kad je morala da se odvaja kirija je kad bi neki iz vlasti koristio tudje veze npr tuzilastvo ili mup inspektore, pa onda baci coveku ili iz druge operacije ili iz te neku znacajnu svoticu...

Ali gde se to uvodi kao kategorija, kod podizvodjaca, ili i kod zaposlenih ispod partijskih struktura?

To nije moglo da prodje ako si direktno ministar ili si cova na polozaju u ministarstvu , kakav reket ti da placas nekome....to je no no...

To mora da su neke vanredne operacije, tipa stize kit pa ga zajednicki komadamo pa onda da se svi utalimo , onda ko prvi zasece odvoji sebi ali i za Srbiju...za vlast...
Зашто су браћу ћоркирали? Није им прорадила савест, сетили се да је закон исти за све или је "неко" пресекао и рекао: "ове хапси, отргли су се контроли"? Ко је створио и "гајио" клан Беливук-Миљковић? Зашто су се сетили у једном моменту да су опасни?

Зашто су браћу ћоркирали? Није им прорадила савест, сетили се да је закон исти за све или је "неко" пресекао и рекао: "ове хапси, отргли су се контроли"? Ко је створио и "гајио" клан Беливук-Миљковић? Зашто су се сетили у једном моменту да су опасни?
Za belivuka znam, to je neko drugi prcnuo prstom , pa nisu mogli da taje vise a da kasnije budu sigurni da ce svi da cute, a ako ne cute, to je opasnija katastrofa..

A ovo zasto corkiraju neke , a ne neke druge, , to su slobodni saradnici , oni izvan...ne kazem da tu nema jakih para, ali nisu iznutra....

Druknule ih ljubomorne kolege

Druknule ih ljubomorne kolege
Znaš kako ti je to medju jasličarima.... prokleto i za sebe i za druge...

Back