Misterija povezanosti cigareta i digestivnog/rektalnog trakta.

Demister

Domaćin
Poruka
3.290
Naime, svi znamo da kafa zna da potera, sto i nije neko cudo s obzirom da dolazi u kontakt kasnije sa zelucem itd.

Prava misterija su cigarete. Sta to kod cigareta iziritira rektalni trakt da bi doslo do moranja velike nuzde?

Koliko znam, dim stize samo do pluca i nema nikakve dodire sa u naslovu pomenutim delovima tela.

Svi koji puse cigarete su svedoci ovog iskustva, koje je mora se priznati misteriozno. Prekinimo da cutimo o ovome, zanima me da li postoji neko logicno objasnjenje koje ce resiti ovu misteriju za sva vremena? :think:

e, ima jedna epizoda u DR hausu kad on prepise 2 cigarete dnevno pacijentu zbog nekog gastro problema. mislim da je nesto sa crevom, ili zelucem, mislim d anije kakenje / velika nuzda u pitanju bila. ne znam tacno kada i koja epizoda, prve tri sezone, usputna stavka

je l to praznjenje OK, ili neko dodatno? mozda je neko opustanje u pitanju jer neces da kakis stiso si se... a ima i zdravlje

Naime, svi znamo da kafa zna da potera, sto i nije neko cudo s obzirom da dolazi u kontakt kasnije sa zelucem itd.
Prava misterija su cigarete. Sta to kod cigareta iziritira rektalni trakt da bi doslo do moranja velike nuzde?
Koliko znam, dim stize samo do pluca i nema nikakve dodire sa u naslovu pomenutim delovima tela.
Svi koji puse cigarete su svedoci ovog iskustva, koje je mora se priznati misteriozno. Prekinimo da cutimo o ovome, zanima me da li postoji neko logicno objasnjenje koje ce resiti ovu misteriju za sva vremena? :think:

Aла ти је тема. :roll:

Не дуваним, тако да немам таква искуства која описујеш, а ако је то истина објашњење је у одбрамбеном механизму организма који у сурету са отровом, покушава на све начине да исти избаци па и на тај начин.

Додуше пре би организам изазвао повраћање у сусрету са отровом а он то не чини. :think:

Можда никотин и није толики отров како нам сервирају( наравно ако би уклонили проблем чађи и катрана који се задржава у плућима)

Као и у свим областима и ту владају лажи и завере све зарад профита.

Некада су корпорације рекалмирале дуван као користан по здравље.

6712-1287332020-27-vintage-ads-that-would-be-banned-today09.jpg

Aла ти је тема.

Не дуваним, тако да немам таква искуства која описујеш,

Pa šta ćeš onda na temi? Ne trebaju nam tvoja mudrovanja da nam se od njih pride prisere!

Elem, ja nikad nisam imao to što vi opisujete. Duvanim, bude mi kutija dva do četiri dana, zavisno od okruženja ali me cigareta nikad nije liferovala da počastim toalet (njegovu akustičnu školjku) svojim solo koncertom serijom kratkih, u prirodi neponovljivih, melodija :)

Back