- Poruka
- 6.315
A ti si K.V. sa onom gluposci bela ispupcenja,ako se ne varam?banegad2004:a ti si zilot iz cacak
i stefan ako se ne varam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si K.V. sa onom gluposci bela ispupcenja,ako se ne varam?banegad2004:a ti si zilot iz cacak
i stefan ako se ne varam
A bila je kul tip...Zilot cacanski:Banshe se odvikava od alkoholnih napitaka,prilazi polako ,korak po korak............. 8-)![]()
![]()
niš te ne razumemfrozen1982.:A ti si K.V. sa onom gluposci bela ispupcenja,ako se ne varam?
Ima jedan v.b na naucnoj fantastici,postuje slicno kao ti,pa sam pomislio...banegad2004:niš te ne razumem
Sa ovim se u potpunosti slazem.banegad2004:ali nije ni blizu mome intelektu
i slika i avatar su vec bilifrozen1982.:Nova slicica...provokativnog karaktera...i nov avatar,znaci prelazimo sa piva na ulje...dooobro...vidis da je bolje kad te ne slikaju patuljci,pardon le-pri-ko-ni.
Odgovorio bih konkretno i u vezi slike i avatara,al necu da ispadne da imam neke skrivene motive i namere...a i da ne kvarim vise temu.Banshee:i slika i avatar su vec bili
suncokret je moj omiljeni cvet i to je prelazni avatar dok ne stavim jedan koji sam planiralakiss me,i'm irish
videcu kako izgleda pa cu ondaK odluciti.ako ne vracam se to good old guinness
a slika i nije bas provokativna...i vec je vidjena...nego si ti mnogo svez :razz:
mlad i zelen na forumu :razz:
Ma pogresno si razumela! :razz: Slika je super! :razz: Mnogo bolja od prethodne dve. ;-) A avataru radi sta oces...eto,rekoh sad ce svasta da se misli... :?Banshee:pa sta fali avataru
rekla sam da necu dugo da ga drzim.
a slika vec vidjena.
aj necu vise da spamujem![]()
"Rekreacija" i "Ostali sportovi"loop:Gde si ti mod Mare?
to je slikao iskusniji leprikonfrozen1982.:Ma pogresno si razumela! :razz: Slika je super! :razz: Mnogo bolja od prethodne dve. ;-) A avataru radi sta oces...eto,rekoh sad ce svasta da se misli... :?
Ma to je slikao tvoj decko...znam,bio je ovde pre nedelju-dve.Tuki-22.Kuka kako ga devojka zapostavlja i stalno visi na forumu,odma sam znao-BansheeBanshee:to je slikao iskusniji leprikon
ali sam ga prodala i sad vise nema ko da me slika![]()