Mišljenje

anjaaaaa5

Početnik
Poruka
8
Ćao svima,
potrebno mi je vaše mišljenje i iskustvo.

U vezi sam skoro 6 meseci i sve u svemu nam je lepo, zbližili smo se i zavolela sam ga. On mi generalno poklanja pažnju stvarno,za sada je super prema meni, ali što se tiče poklona i znakova pažnje ,skoro da ih i nema. Nisam osoba koja traži skupe stvari, zaista sam skromna i podrazumeva mi se neka sitnica tu i tamo. Na primer, za rođendan na početku veze nisam dobila ništa. Za ovih 5 ipo meseci, osim jedne bombonjere, običnog buketa i po koju ružu na samom početku, ništa posebno. Nekad mi donese kinder jaje ili čokoladicu, i to je to.
Znam da materijalno nije najbitnije, ali se nekad zapitam da li je to normalno. On ima 33 godine i radi državni posao, ja imam 25. Znam i da je imao nekih finansijskih problema, sama sam mu ponudila da mu pomognem i pozajmila sam mu dva puta po 100e, jer nisam mogla da ga gledam tužnog i u problemima. Rekla sam mu da se ne brine, da vrati kad bude mogao. Inače kada izađemo npr u kafić, uglavnom on plati račun, ali i ja često platim, kao i kad idemo u market,nekada ja,nekad on.
Znam da mnogi sad misle da treba sa njim da razgovaram, i to stoji, ali mene baš zanima da li neko ima slična iskustva i šta vi iskreno mislite o ovoj situaciji.
Hvala unapred na odgovorima

komunicirajte kad vam nešto smeta u vezi,
ne trebaju velike pare da bi se pružili znaci pažnje s vremena na vreme, mislim da je više problem što nije stekao naviku da to radi

Ćao svima,

U vezi sam skoro 6 meseci i sve u svemu nam je lepo, zbližili smo se i zavolela sam ga. On mi generalno poklanja pažnju stvarno,za sada je super prema meni, ali što se tiče poklona i znakova pažnje ,skoro da ih i nema. Nisam osoba koja traži skupe stvari, zaista sam skromna i podrazumeva mi se neka sitnica tu i tamo. Na primer, za rođendan na početku veze nisam dobila ništa. Za ovih 5 ipo meseci, osim jedne bombonjere, običnog buketa i po koju ružu na samom početku, ništa posebno. Nekad mi donese kinder jaje ili čokoladicu, i to je to.
Znam da materijalno nije najbitnije, ali se nekad zapitam da li je to normalno. On ima 33 godine i radi državni posao, ja imam 25. Znam i da je imao nekih finansijskih problema, sama sam mu ponudila da mu pomognem i pozajmila sam mu dva puta po 100e, jer nisam mogla da ga gledam tužnog i u problemima. Rekla sam mu da se ne brine, da vrati kad bude mogao. Inače kada izađemo npr u kafić, uglavnom on plati račun, ali i ja često platim, kao i kad idemo u market,nekada ja,nekad on.
Znam da mnogi sad misle da treba sa njim da razgovaram, i to stoji, ali mene baš zanima da li neko ima slična iskustva i šta vi iskreno mislite o ovoj situaciji.
Ja mislim da mu zena uzima celu platu

Ćao svima,

Sad ja nisam osoba koja voli poklone , nikad mi to nije bilo važno ali za datume rodjendan , 8 mart , godišnjicu braka nekako “poludi” i ne gleda cijene. Zna iz čista mira navaljuje da kupuje zlato, jednom smo se zbog toga i posvadjali kod Malbašića 🙄

Ja sam praktična i poklonim većinom pare da se ne zamaram 🤷🏻‍♀️ znam iz čista mira uplatiti welnes za nas dvoje a on mi iz bašte ubere najljepše smokve i donese ih na pos’o a jedan dio ponese kući da i tamo imam :heart:

E sad on tebi donese ipak nešto a ako je tebi stalo i ako ti je važan taj gest oko kljucnog datuma onda lepo popričaj sa njim, možda čovek hoće nešto da kupi ali nije siguran šta pa sa buketom i bonbonjerom neće pogrijesiti, ako potiče iz okruženja gde se to nije “slavilo” ili gde se nije pridavala neka važnost nije ni kriv sto je malo drven

Isto priča drugarica. Bukvalno ništa mi ne poklanja... Mada, mi žene volimo to, naš jezik ljubavi je da volimo da dajemo i onda mislimo da će tako i oni.
Mada, neki muškarci kažu da se tako može razlikovati ko te voli a ko ne

A da li te izvodi na vecere ili na neke koncerte/pozoriste? Znas li na sta odlazi njegiva plata ? Ili je skrt ili neka kocka .
U poslednje vreme bas slabo
Kad se vidimo i predlozim (jer stvarno skoro nismo seli u kafic neki )kaze da ceo dan sedi na poslu i onda uglavnom prosetamo,kupimo nesto da popijemo, sednemo na klupicu u parku,keju..uvek me pita jel sam gladna. Kaze sad ce jesen, i ide hladnije vreme pa cemo stalno po kaficima,i u bioskop, zato da sad iskoristimo za setnje.
Prvo je rekao da mu je neko na odmor ukrao novcanik..
Posle da je imao nekih problema na poslu,pa su mu odbili novac sa racuna.
To je drugi put odkako se znamo da je rekao i bio u finansijskom problemu.

Ćao svima,

Ej, ne znam sta da ti kazem
Bori se ******. Život je borba
:(

Sada
A da li je zamisljen , jel imas osecaj da ga nesto pritiska ? Da li ima neke probleme?
Sada nemam takav osećaj,apsolutno se normalno ponaša
Ali ima jedna situacija,pre mesec dana se desila,po prvi put vezana za nešto oko kladionice.
Bio je vikend i primetila sam da moj dečko stalno ulazi na jednu aplikaciju, valjda Max Bet. On mi je objasnio da mu je prijatelj, odnosno njegov šef, otišao na odmor sa suprugom i da mu je rekao da proverava rezultate umesto njega, jer on sam ne može da proverava (valjda se krije od žene). Ja se inače ne razumem u kladionice, tako da mi je sve to malo komplikovano.

Ja sam mu, šaljivo, rekla i pitala da mi kaže da nije on možda odigrao nešto i da mi kaže slobodno ako jeste. On se uozbiljio i počeo da priča kako on nikada ne bi igrao te glupostii da mu na pamet ne pada da se time bavi. Pitala sam ga zašto sam prijatelj ne proverava sam, on je rekao neki razlog,ne sećam se tačno.

Dok je ulazio u tu aplikaciju i gledao te rezultate, pričao kako je dosta novca izgubio taj drugar,da nije normalan, lično moj dečko ni u jednom momentu nije bio iznerviran(u slučaju da je on odigrao nešto i da je zbog sebe to pratio) baš sam gledala reakciju.

I sta, on ce tako stalno da proverava umesto sefa i svaki cas da mu javlja? Ma nije , nego...I onda sefova zena nece nista da posumnja, haha.
Izvini sto ti ovako pisem, ali ja sam britkog uma. Jel postoje neki njegovi izlasci uvece kada ne znas gde je i sa kim je.

To je samo to vece bilo, on kaze prvi put mu je rekao taj šef ,da mu to proverava umesto njega(kaže odgovara mu da bude dobar s njim,jer nikad se ne zna,zato što je on na većoj funkciji) Inače ga vise nisam vidjala da ulazi u tu aplikaciju ,niti pricamo o tome.
Svakog dana mi priča gde je i sa kim,stalno se čujemo..e sad nzm..

Back