MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1604532_482612675184499_1877329357_n.jpg

Znas, veliki decace…nisam ja trazila da odrastes…
nisam trazila da sputavas svoje zelje…
da izgubis svoje snove….
htela sam da zajedno.. sanjamo…zelimo…
htela sam samo…da tvoj nestasluk usmerim ka pravim stvarima…npr…mogao si …da mi pokvaris igracku koja se zove bol…
ta prokleta muzicka kutija …svira samo tuzne tonove…
previse dugo mi je dusa u njenom mehanizmu zarobljena…
svaki akord zagrebe po starim oziljcima….
a ja bih eto, nesto veselije….
Meseceva kci

“Ono što je najlepše na iskrenoj i dubokoj ljubavi, na kojoj je sve lepo, to je da u odnosu prema onome koga volimo ni jedna naša mana ne dolazi do izraza. Mnogo šta što je zlo u nama išcezava a ono što je dobro ustostruci se. “
Ivo Andrić

Ljubav ne postavlja suvišna pitanja, jer ako počnemo da mislimo, počinjemo i da se plašimo. To je neki neobjašnjivi strah i ne vredi ni da ga prevodimo u reči. Možda je to strah od prezira, od neprihvatanja, strah da se ne prekine čarolija. Izgleda smešno, ali je tako.
Zato se takve stvari ne pitaju nego rade. Treba okušati sreću ! ...

P. Koeljo

Svet je prepun uspomena, svet je preopterećen prošlošću. Čudo, kako pod tim teretom još diše. Čudo, kako današnjica još uspeva da proklija ... kroz naslage umrlog ! ...
V. Desnica

“Ljubav je valjda jedina stvar na svetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog.”
- Meša Selimović (Derviš i smrt)

“Ljubav je staklo koje se lomi ako ga čovek primi suviše nesigurno ili suviše čvrsto.”
– Ruska poslovica

Pticama ne možemo zapovediti da nam ne lete nad glavom, ali ih možemo sprečiti da nam se ugnjezde u kosi. Isto tako, ne možemo izbjeći loše misli, ali možemo sprečiti da nam se ukorene u srcima i rode zlo ! ...
Martin Luter

Budite sa onima koji pjevaju, pričaju, uživaju u životu i nose radost u očima. Jer radost je zarazna i uvijek uspeva da pronađe rešenje tamo ... gde logika nalazi samo objašnjenje za greške ! ...
P. Koeljo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back